Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Zszófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-07-16 20:11:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zszófi +36702736472 95830 erotikus masszázs

Macika- a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Zszófi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Hívtam és kérte, hogy tíz perc múlva hívjam vissza, természetesen hívtam és másnap délutánra sikerült is időpontot fixálni. Határozott hang, pontos tájékoztatás mindenről, nagyon kedves a Hölgy. Hatalmas piros pont, hogy randi előtt egy órával megcsörgetett barinője, hogy Zsófinak bekrepált a telefonja, de adja Zsófit. Elnézést kért, majd kaptam egy másik telefonszámot, azt kell hívnom, ha odaérek! Nagyon korrekt hozzáállás, mindenre gondolt Zsófi.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Ismerős volt a cím ami egy forgalmas főút. Aki tömeggel mozog annak a Népstadiont kell megcélozni, onnan pár perc séta. Kocsival mozgóknak sem lesz ismeretlen, ha GPS t használnak, de érdemes a környéki kis utcában letenni a vasat, onnan szintén pár perc séta. De ezekről Zsófi nagyon korrektül tájékoztatni fog!
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régebbi bérház emeleti lakása. Nem lepukkant maga a ház, a lakás pedig egyenesen csini, és tágas. Nagy nappaliba érsz, ott cipő ledob, majd én egy tágas szobába kaptam invitálást. Külön a földön nagy tatamin, a szoba közepén masszázspad, külön kis asztal, ruciknak hely, muzsika a háttérben. A fürdő szintén teljesen rendben, minden megtalálható, összességében mindenhol rend és szép igényesség fogadott!
Zszófi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos Zsófit meglátva picit meglepődtem! Persze nem rossz értelemben, hisz egy nagyon szép Nő állt előttem, a fotókon látható feszes, formás testtel. Szőke vállig érő haj, gyönyörű kék szempár, és fogkrém reklámba illő mosoly csodás fogakkal. Arca, bőre szép, cicik kis formásak, alkata sportos, kemény, feszes minden porcikája. Nagyon tetszett az egész összhatás, jeleztem is neki, hogy egy igazán szép Lány! Ami a belső értékeit jellemzi, határozott és nem utolsó sorban tanult, intelligens Lány. Van véleménye, szükséges a közös szimpátia részéről, hogy meg tudjon nyílni.
1. Zszófi +36702736472 beszámoló Budapest 95830 erotikus masszázs
3. Zszófi +36702736472 beszámoló Budapest 95830 erotikus masszázs4. Zszófi +36702736472 beszámoló 2018-07-16 20:11:18 erotikus masszázs 958305. Zszófi +36702736472 beszámoló 2018-07-16 20:11:18 erotikus masszázs 958306. Zszófi +36702736472 beszámoló 2018-07-16 20:11:18 erotikus masszázs 95830
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Megérkezve beinvitált, majd jeleztem tetszésemet amit mosolyogva köszönt. Egy kis trikó, rövidnaciban fogadott, izgató látvány volt. Dumcsiztunk, és eliszkoltam fürödni, visszatérve már csak egy szép bugyi volt Zsófin, hű de jól nézett ki! Én hasra a padon, vendéglátóm pedig alapos gyúrásba kezdett. Tanult anatómiát, ismeri az emberi testet, kérte szóljak, ha fáj ténykedése. Jeleztem, hogy bírom a fájdalmat, aztán lejjebb adtam az arcomból, mert valóban fájt ahogy gyurkálta a kritikus pontokat. Nagyon profin masszíroz, lábaktól kezdte, teljesen a fejemig, minden ponton alapos kéz, könyék gyúrást kaptam, borzasztóan jól esett! Kellemesen fájt, aminek később is éreztem jótékony hatását. Közben beszélgettünk, kicsit megnyíltunk egymásnak, bizalmat kaptam amit köszönök. Majd mikor már mindenem kapott az alapos gyúrásból, és éreztem, hogy ez bizony rám fért, jelezte Zsófi, hogy akkor telepedjünk át a tatamira. Én felkászálódtam, itt már jöttek az ölelések, csókok, és én letérdelve, Zsófi előttem azzal a bomba popsival, csókoltam szép hajlatait.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Csókoltam Zsófi popsiját, megfordult és legörgetve bugyit elém tárult szép zárt puncija, amit nyalogatni kezdtem. Persze nem volt tökéletes a felállás ezért Zsófi lehasalt a tatamin, én pedig kicsit gyúrni kezdtem. Ez csak pár másodperc, ha lehetett, mert látva csodás popsit egyből azt kezdtem puszilgatni. Zsófi nyögdécselt és jelezte, hogy milyen jól is ténykedésem, amikor nyelvészkedni kezdtem popsiját mélyebben, néha puncit is bevonva. Majd Ő megfordult, és csókokból indultam csuporka felé, ciciket, hasát nem kihagyva. Leérve szép punci előttem, ami csak rám várt, én pedig nyalakodtam lágyan, hevesen, mikor mit kívánt kedves vendéglátóm. Nagyon ínyemre volt az egész, főleg mikor Zsófi rátért az útra, és meg sem állt a csúcsig. Csodás volt, ahogy lenyugodott, én pedig szépen finoman folytattam a kényeztetést, mivel igényelte Zsófi, ezért ismét jöttek a hevesebb nyelvcsapások. Itt már még nagyobb volt az extázis, én is éreztem finom nedvét, Zsófi pedig még egy kis új játékot is igényelt. Érzéssel játszottam nyelvemmel, közben lágyan picit segítve ujjammal ismét kezdett teste hullámozni, jöttek a hangok, kézszorítás, combjai szorításában megfeszült Zsófi, és még nagyobb gyönyörrel ajándékozott meg! Nagyon szép volt ahogy csak pihegett, érzékenysége miatt érinthetetlen lett. Megköszönte ténykedésem és helycserére invitált, folyamatos csókokkal.

Én háton, Zsófi csókolt, majd egy olyan fél óra következett amit még talán soha nem éltem át! Így utólag visszagondolva most is beleborzongok.
Zsófi a cicim szopogatta, haladt lefelé kő kemény macikához, és olyan franciába kezdett, hogy hű-ha. Hol előttem hasalva, hol nekem oldalt kaptam a nyalogatást, szívta finoman, hevesen, eltüntette, lent tartotta, kézzel simogatta, környékkel legalább annyit foglalkozott mint a cerkával, egyszerűen hihetetlen érzések kavarogtak bennem. Folyamatosan csúcson tartott, mintha olvasott volna a gondolataimban, mikor utódok elindultak, Ő finomabban kényeztetett, mikor hevesebben alámozogtam akkor rátett egy lapáttal, egyszerűen majd meg őrültem. Éreztem ahogy lüktet a farkam és már én kértem, hogy ne kínozzon ezzel a hullámvasút effekttel! Zsófi nagyon is tudta végig mit csinál, és mosolyogva gátat masszírozva heves mélyreható bólogatásba kezdett. Én megfeszültem, éreztem utódok elindultak, és óriásit robbantam ajkai fogságában, rángatózva, hörögve, Jézust emlegetve. Vendéglátóm nem hagyott magamra, egy igen hosszú levezetést kaptam ajkai közt, még az utolsó rángásaim is megszűntek, ez is egyedi illetve csodás érzés! Majd takarítás, utódok diszkréten eltüntetve, és egy ölelgetős, csókokkal fűszerezett megelégedés mindkét részről. Beszélgetés következett, bizalom csere, ami szintén jól esett, ezt a részt is élveztem, hiszen Vendéglátóm okos, intelligens Lány aki tudja mit akar. Időm lejárt, egy gyors tusi, és búcsúcsókok után lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon érdeklődtem, a végén tettem a legértékesebb csokrot vázába, kicsit megtoldva ajándékozás hiánya miatt. Nagyon korrekt a másfél óráért, átlag alatti csokor, átlag feletti élményekért!
Rózsacsokor
Macika- nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zsófi egy nem hétköznapi lány! Szép, okos, szakképzett masszőr, egy határozott egyéniség. Amennyiben tiszteled Őt olyan élményekben lehet részed, hogy azon agyalsz mikor ismételhetsz. Nagyon jól éreztem magam Zsófinál, örülök, hogy a vendége lehettem, és jó szívvel ajánlom minden Úriembernek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zszófi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókZszófi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-04-29) : A masszázs tényleg elég erős, néha úgy éreztem leugrok a padról, de nagyon jó volt. Kérdezte hogy minden rendben van e, amire persze igen a válasz, tudtam hogy ez egy fájdalmas, de hasznos kezelés lesz, kell nekem ennyit ülni a gép előtt meg a kocsiban. Végigment a hátamon és a lábaimon is. A lábaknál külön kértem,

(2019-10-23) : Nagyon ritkán találkozik az ember ilyen helyen ilyen kitűnő masszőzzel. Igazi kemény gyúrást kaptam, ami nagyon nagyon tetszett, igazi felüdülés volt, pontosan olyan mintha sportmasszőrnél lennék.

felejthetetlen: 6db
(2022-01-04) : Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Kiemelném a combom belső oldalának finom kényeztetését, ez igencsak kedvemre való volt. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A hátammal kezdte, megkérdezte, hogy a fenekemre ülhetne-e. Hát hogyne! Ahogy az a selymes tapintású popsi, közelebbi kapcsolatba lépett az enyémmel, tudtam ez csak jól végződhet.

(2021-02-22) : Zsófinak, hol a makkot , hol a golyókat nyalogatta, hol jó mélyen eltüntette a cerkát. de azért , hogy ne legyen minden ilyen sima , kértem egy kis nyelves popó kényeztetést. át ebben is profi a lány, érdemes igénybe venni. e kis inyenckedés után elengedtem magam , és nemsokára meg is lett az eredmény egy jó kis NFVSZ formájába. Az orgazmus kontrollal és nem is kellett foglalkozzak, ezt is megoldotta Zsófi, hogy ne durranjak el túl hamar. Mikor már végre sikerült kitárazzak, kis tisztogatás és újra irány a fürdő.

(2018-09-19) : Először szakszerű masszázzsal indítottunk. Már az elején tájékoztatott, hogy szimpatikus vagyok neki, így sor kerülhet majd franciás kényeztetésre is. Tanulta a masszázst, és ez minden mozdulatán érződött.

nagyon jó: 12db
(2022-09-23) : Zuhanyzás után ágyra rendelt és elkezdett franciázni. Sokat váltogatja a technikát, eleinte nem is jött be annyira, de nagyon gyorsan rátalált a megfelelő "mélységre" és ritmusra. Csak közölni kell vele ami tetszik és gond nélkül csinálja. Felajánlotta, a prosztatamasszázst, na ettől már zavarba is kerülem.

(2022-05-24) : Kellemes és intenzív volt, valóban jótékony élettani összefüggések lehetnek benne. Határozottan, pontszerűen nyomogatott, masszírozott. Lokálisan és célirányosan dolgozott a talpamon.

(2021-09-23) : Felfeküdtem az ágyra, és elkezdte a sokak által megénekelt szakszerű masszást. Megjegyzem rendszeresen járok "civil" masszásra, így úgy érzem van összehasonlítási alapom és talán egy kis gyakorlatom is a témában. A talpamnál kezdte, elég intenzíven de nem túlságosan erősen, a fájdalomküszöb alatt, haladt a vádlim, combjaim a fenekem át.

: 32db
(2023-11-05) : Jól csinálja, érezhető a rutin a kezeiben, mozdulataiban. Természetesen masszázs közben már ment részéről az incselkedés. Mivel mindketten tudtuk, hogy ez a fél óra nem a masszázsról fog szólni,

(2023-08-27) : Lefeküdtünk a matracra és egy talp, lábmasszázsal kezdett, majd kértem jöjjön közelebb hogy simogatni tudjam a kemény ruganyos melleit. Közben mondta hogy jól esne neki is egy hátmasszázs, hasra fektettem fölé térdeltem és jól átmasszíroztam a hátát aminek örült mert jól esett.

(2023-01-20) : Javasolta, hogy húzzunk gumit de én még szerettem volna játszani a cickóival. Így hanyattfeküdt és azokat a csodás ruganyos melleit markolásztam, gyúrtam, csókolgattam. Aztán kértem, hogy gumihúzás eőtt cuppanjon ismét rám, majd gumit húztunk

lehetne jobb: 4db
(2023-01-24) : Ekkor jött az első kellemes meglepetés az addigi tapasztalatokat tekintve, Zsófi iszonyatosan jól, erősen masszíroz. Amennyire meg tudom ítélni szakszerű is. Sajnos eléggé elhanyagoltam az utóbbi években a testem, amit Zsófi egyből észrevett. Nem a túlsúlyomra gondolok, hanem a bekeményedett hátamra.

(2022-03-03) : A masszázs a masszázspadon történt. Felült, ölébe vette az egyik lábam, és egy alapos talpmasszázzsal, valamit sport masszázzsal gyúrta át a vádlim, combom, fenekem, derekam, majd következett hasonlóan a másik oldal. Ha bármelyik foci után ilyen gyúrást kapnék, megköszönném, és igen jól érezném magam utána.

(2022-03-03) : A kellemetlen benyomások ott kezdődtek, hogy a megbeszélt időben nem vette fel a telefont. Negyed órán keresztük kísérleteztem ami végül sikerre vezetett. Közlekedési problémát jelölt meg, de mondta, hogy most vár és majd ennyivel hosszabbítani fogunk. Így bejutással, a fenti szobakereséssel elment vagy 25 perc.

egyeztetési probléma: 2db
(2022-11-10) : Felültetett. Bármi közbejöhet, bármelyik oldalon. Én velem is megtörtént már, de az a minimum, hogy jelez az ember. Nekem tönkre tette az egynapos szabimat.

(2022-08-17) : Már akkor is furcsa volt, hogy amig kerestük a közös ráérős időpontot, elkezdett sürgetni, mert "más is telefonálni akar". 9-re beszéltük meg, megadta a pontos címet.