53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Sendy szexpartner

szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-07-12 01:04:49

Mstyle
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Sendy Budapest 2018-07-12

Egyeztetés
Elérhető:
4
Ezúttal nem sikerült egyszerűen elérnem, többször kerestem, amikor voltak nála - de van akinél megéri kitartani :) Nem vagyok az a típus, aki többször csörget, így 1-2 naponta próbálkoztam újra majd megvártam egy időszakot, amikor ki volt írva, hogy elérhető.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
A 9. kerület frekventált részén van, gyalog forgalmi csomópontok közelében, autóval a központhoz közel, de nem felhőtlen parkolási lehetőségekkel - de ez csak előrelátás és szervezés kérdése. Megtalálni nagyon könnyű, aki ide nem talál el, annak komoly gondjaid lehetnek bonyolultabb tájékozódási feladatoknál :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi polgári lakás, beleolvadva a környezetébe. Belülről igényes kialakítás, előrelátóan, minden körülményre felkészülve, abszolút kultúrált és csalogató. A múltkorihoz hasonlóan most is egyedül fogadott, abszolút diszkréten.
Sendy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
MILF a javából, fantasztikus kisugárzással, ahol a képek maximálisan fedik a valóságot. Amit kitakar az arcából attól sem kell tartanod, sőt. Van az egész lényében valami extra, ami kevés nőben van meg és amitől igazán tudod kívánni, ami a legjobb érzés, ha tudod mi felé halad a találka :)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
squirt:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A múltkori élményem hatására nem volt kérdés a visszatérésem. Már a telefonban úgy köszöntött, hogy ugyanazt szeretném-e, mint múltkor és megegyeztünk a részletekben. Most dupla órára mentem, mert vele van miért sokáig maradni, ha az ember azt a fantasztikus orgazmus hegyet és rengeteg spriccelést élvezni akarja a maga teljességében, akkor adja meg a módját.

Érkezésemkor megbeszéltük, hogy egyikünk sincs igazán a topon éjszakázás és korán kelés miatt, de ez maximum az én részemre nyomta rá a bélyegét, rajta szinte nem is érződött. Bár fiatalabb vagyok, szeretném így bírni a kevés alvást, mint ő :)

Franciázással kezdtem, mert imádom érezni, ahogy élvez a nyelvem alatt, ahogy orgazmusról orgazmusra ráfeszít az ujjaimra és megremeg a nyelvem alatt - márpedig ő sokat és gyorsan képes élvezni. Szóval hamar hangulatba kerültem és felébredtem.

Innen váltottunk és néhány rendes érzéki csók után ő franciázott úgy, hogy nem is volt kérdés - kőkeménnyé váltam. Hagytam, hogy viszonozza a korábbiakat, de minél jobban felizgatott, annál inkább érezni akartam a punciját miközben benne vagyok és spriccel... ez korábbról nagyon belém égett.

Óvszer húzás után gyorsan benne voltam és perceken belül jött is az első spriccelés, ahol mintha mindketten kicsit még jobban feloldódtunk volna az élményben és ott folytattuk volna, ahol abbahagytuk múltkor. Én a teljes extázisban, mert amikor megérzem az élvezését és spriccelését még jobban kívánom, ő pedig egyre több orgazmusban, mert ahogy egyre jobban kívánom, egyre hevesebben szexelünk. Minél inkább spriccel, annál jobban kívánom, minél jobban kívánom, annál inkább meg akarom adni neki a módját és ez újabb spricchez vezet, látszólag vég nélkül. Komolyan, ha valaki ezt a Nőt nem imádja, akkor nem tudom milyen partnerrel lehet elégedett :)

A kedvenc pózom, amikor ő van felül, s amellett, hogy imádom amikor átveszi az irányítást, így is képes spriccelni miközben benne vagyok, de úgy hogy ez rajtam is végigcsorog arctól mellkason át egészen le rajtunk végig, miközben egy pillanatra sem hagyjuk abba a szexet. Ha van igazi mocskos, lucskos élmény, akkor ez vezet azok között.

Nem húzom az idejét senkinek, képzeljétek el ezt még bő 1,5 óráig - eddig bírtuk együtt, aztán kértem ezúttal a franciás levezetést, amit szuperül oldott meg, amennyire fel voltam izgatva egy külön élmény volt újra így vele lenni. Az aktus elejével keretbe rakták az élményt, olyan keretbe, amit az ember szívesen őriz a fejében és játszik el a gondolattal újra meg újra :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első alkalommal és most is utólag, ő meg sem említette. Telefonban nem kérdeztem, mert nem érdekelt mennyibe kerül ez az élmény, csak akartam. A végén letettem az asztalra, ezért az élményért abszolút megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem utoljára voltam. Azt hiszem ez a leírásból is egyértelmű, mint ahogy az is, hogy nem kérdés ajánlom-e. Ha nem olvastad végig a leírást, tedd meg, mert itt pár szóban összefoglalni azt amit kaptam valószínűleg nem lehet és biztosan nem is érdemes :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-07-12 23:49:08
atjon a rendkivuli elmeny, ez tobb, mint figyelem felkelto

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 5db
(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

: 11db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,