195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
Leónka39 szexpartner

szexpartner

Leónka39-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-06-19 00:01:19

cseszter1978be
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leónka39 reagálása

Kedves!
Köszönöm, hogy meglátogattál! Örülök, hogy sikerült a kedvedben járnom :) Én is jól éreztem magam!
Bármikor szeretettel várlak vissza! Puszi addig is! Leona

Szexpartner beszámoló Leónka39 Budapest 2018-06-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Azonnal felvette, 45 percel később fogadott.
Megközelítés
Ingyenes parkoló a ház körül bárhol, Árpád hídtól 3 percre, panel házas környéken, nekem kapóra is jött,mert útba esett.
Helyszín
15 emeletes panel, kicsit nyomasztó épület, de a lakás teljesen normális, tiszta. Nme egyedül dolgozik a lakásban.
Leónka39 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy picit fáradtabb , mégis mosolygós arc, szerintem korát meghazudtoló barna és selymes bőr. Magassága ideális volt, magasabb mint az átlag, mégis arányos test/fenék/cicik.

Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
4
SOS francia:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Hulla fáradtan érkeztem egy kiadós fél órás kényszerfranciára.
Először találkoztma vele, így nem ugrottma rögtön a tettek mezejére. Hagytma, hogy egy kicsit finomabban kezdjünk, ami nagyon jol esett. Forró csókok, simogatások oda-vissza. Pár perc után aztán megkértme, hogy mutassa meg,hogy mit tud.
Nos, megmutatta... Az egyik legjobb torokdugásbna volt részem eddigi karrierem során. Bár nem voltma top formában, azért így sem lehetett egyszerű megszakitás nélkül végigcsinálnia. Gyakorlatilag végig nonstop tolta a farkam a szájába, Ő hagyta, nem szakította meg. Irányíthattam, fogtam a fejét és dugtma a száját ahogy a csövön kifér. A torkába élveztem, az utódokat nem láttam viszont, bár nem követtem a tekintetemmel a sorsukat. Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Korrekt , előre elkérte. Maximálisan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Messze átlag feletti, cska ajánlani tudom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leónka39 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLeónka39 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

(2019-01-08) : Majd letérdelt és a szájába vett és lassan érzékien elkezdet szopni egyre több nyálat használva,és mély torkos tudását latba vettbe kényeztettet.

(2019-01-08) : Nem is kellet sok és a torkába szájába élveztem amit azonnal lenyelt.Rövid kis beszélgetés az új cicikről miközben már kézzel verte a farkam,majd megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és a melleit kínálta fel finom óvatos kényeztetésre

felejthetetlen: 7db
(2018-05-01) : Majd ismét a szájában találom a farkam amit még nagyobb élvezettel szopik mély torkosan mint az első menetben,de le kell állítanom hogy be öltöztessen. Gyorsan megtörténik és már húz is magára magába

(2017-06-25) : Majd egy idő után elfeküdtem az ágyon, ő oldalról kényeztetett. Majd kértem, hogy szemből. Majd én az ágy mellett álltam, ő pedig az ágyon négykézláb. A végén letérdelt elém és én úgy akartam elmenni, hogy lássam, ahogy belemegyek a szájába,

(2017-04-23) : Franciája nagyon jó, mélytorkos, tövig elnyelt. Ilyenkor gondolok arra, hogy sajna nem túl nagy a méret, olyan lazán és könnyedén nyelt el, miközben ügyelt a változatosságra, kacérkodásra, vigyázva, nehogy a monotónia a foglalkozás árára menjen.

nagyon jó: 6db
(2018-06-05) : Közben az egyik ujját benyálazta és a popsimat kezdte izgatni vele. Nem akartam mást, csak ezt holnap reggelig... :) Őrületesen klassz volt.

(2017-05-12) : Megérkeztem átadtam a virágcsokrot és tüntem fürdeni. Majd vissza a szobába és azonnal ölelni csókolni kezdett. Kezdeményező, lényegre törő módon tértünk rá mindenre amit csak megkívántam.

(2017-04-25) : Leültem a hátamra az ágyon és hagytam tevékenykedni. Változatos, kellemes franciát kaptam, párszor lecsúsztam torokba is. Utána felálltam az ágyon és kis kézi rásegítéssel folytattuk a francia-órát

: 12db
(2019-04-21) : Ezután az ágyra huppantunk ahol Leóna rávetette magát a kőkeményen álló farkamra. Eszméletlen mélytorkos szopást kaptam.

(2018-12-15) : Fürdés után a csókolózást, simogatást folytattuk állva, majd ahogy az ezredes harcra kész lett, Leónka kezdte szájjal kényeztetni, egészen torkáig engedve (először mondta, hogy méretem miatt nem biztos, hogy egyszerű, de nem volt gond).

(2018-09-19) : következő pillanatban már a farkam a szájában, isteni mélytorkos franciát kaptam, és a kényszerfrancia se kamu. De nem lehetett így végem, így gumit húztam és hátulról támadtam