Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-06-18 22:02:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
2


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 95363 szexpartner

spyyyy a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Nagy bánatomra legújabb istennőm nemrég eltűnt, vagy végleg, vagy ideiglenesen, így kénytelen voltam az utánpótlás keresésébe fogni. Átnézve a kedvencek listáját, megakadt a szemem Alice, immár ingyenes hirdetésén. Felrémlett bennem Huff kolléga nemrég olvasott kiváló beszámolója, emlékeimben a két évvel ezelőtti, még sok igéző és izgalmas képekkel ellátott hirdetése, így rá esett a választás. Telefont ragadtam, bepötyögtem a számot, hívtam, nem vette fel. Sebaj, a türelem rózsát terem, egy óra múlva megint hívtam, felvette. Kellemes alt hangja van, rutinos tájékoztatást mondott, sajnos az általam preferált másnapi időpont már foglalt volt nála, így végül megegyeztünk a péntek délelőttben, úgy hogy előtte kb. egy órával hívjam megerősíteni a látogatási szándékot, csak akkor adja meg a címet is.Valószínűleg felelőtlen makktársak többször átverhették már, hogy ehhez ragaszkodott.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
A megbeszélt időpontban hívtam, másodikra felvette, megadta a címet, ami Angyalföldön, a Béke tér és az Árpád híd között félúton, a Szegedi úti paneltömbben van. GPS ismeri, a Szegedi úton a BKV buszjárat megállója majdnem pont a ház előtt van. Én szokásomhoz híven autóval közelítettem meg a tetthelyt, a házak között tágas parkoló van, sok üres hellyel.
Persze, mint a 13. kerületben mindenhol, ez is fizetős, de a legolcsóbb tarifájú.
Amikor a bejutáshoz szükséges kapukódért telefonáltam, figyelmeztetett rá, hogy vegyek parkolójegyet, aminek nagyon örültem, hogy ennyire körültekintő lány. Felliftezve a sokadik emeletre, a panelekben megszokott rácsos ajtón kellett átjutnom, míg végre Alice bevezetett Csodaországba
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Jó karban tartott panellakás, aminek csak egy részét láttam, előszoba, fürdő és a tetthelyül szolgáló kisebbik szoba. Abszolút rend és tisztaság, a baszobában dupla ágy, friss lepedővel és egy, erre fenntartott, székre pakolhatja a gönceit a vendég. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, előtte kilépő, többféle tusfürdő, egyszóval a felszereltség teljesen megfelelő.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice hirdetésében kevés és nem sokat mutató kép van, régebben viszont sok képpel hirdetett, jobb emlékezetű kollégák tanúsíthatják, hogy egész jó képekkel. Alice nagyon-nagyon karcsú, a teste ránézésre egy későn érő tinilányé, csak a popsi gömbölyű, az is pici, pont elfér a tenyeremben. Tapintásra viszont szálkásan izmos, sportos, simán dobogós lehetne egy fitness versenyen. Kedves arc, minimál smink, csak a szeme van diszkréten kihúzva, a mosolya elbűvölő. Egyébént a hirdetésben megadott adatok mind stimmelnek.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 95363 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 95363 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-06-18 22:02:53 erotikus masszázs 953635. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-06-18 22:02:53 erotikus masszázs 953636. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-06-18 22:02:53 erotikus masszázs 95363
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vetkőzést követően szóvá tettem, hogy nem igazságos, hogy csak én vagyok meztelen, így Alice két gyors mozdulattal ledobta magáról a fekete ruhaféleséget amiben kijött beengedni.
Alatta semmi, így megsímogattam a vékony testét és belecsókoltam a nyakába. Na itt kezdődött, amit Huff boszorkányságnak nevez, én azonban szilárdabb természettudományos alapokon állva, inkább kisugárzásnak, feromonnak, vagy leegyszerűsítve csak kémiának neveznék. Rózsaszín köd kezdett gyűlni a szemem elé, bizsergés indult a testemben, tetőtől talpig. Kicsikém növekedésnek indult és megkeményedett, anélkül, hogy bárki hozzáért volna. (Kicsikém eredetileg Littlespy néven kezdte, később magyarosítottuk a nevét...)
Megjegyezném, hogy az ilyen spontán reakció a magamfajta öregedő pasinál nem jellemző, általában a növekedés érdekében az aktuális hölgy tevőleges és direkt ráhatása szükséges, szájjal és/vagy kézzel.
Közös fürdést következett, Alice megmosta Kicsikémet is, én meg őt, a popsit és lábak közötti területet különös gonddal, közben kicsit csúszkáltunk is egymáson a síkos tusfürdőnek köszönhetően, egyszóval jót pettingeltünk. Törölközés után a szobában mindnyájan állva kezdtünk csókolózni, ölelkezni, bár az ágaskodó Kicsikém némileg útban volt. Alice lassan leguggolt, és a szájába vette, szép lassan egyre mélyebben, csak egy ujjnyi maradt kinn, amikor megakadt a garatnál. Aztán egy határozott biccentéssel lecsúszott a torkába, tövig eltűntette. Döbbenetesen élvezetes nyitány, már sejtettem, hogy a folytatás milyen lesz...
Diadalmasan felnézett rám, aztán egy öklendezéssel elengedte a torkából a makkot. Már szédelegtem az élvezettől, ezért megelőzendő, hogy eldőljek, javasoltam a 69 pózt.
Alice kerekedik felülre, rácuppan Kicsikémre, elém tárul a méretes kisajkakkal lepkeszerű punci. Nem pont az ilyen a kedvencem, de ez most nem számít, teljesen be vagyok gerjedve, nyalom lelkesen, közben hol a tenyérbe mászó popsit markolászom, hol a kis kemény mellbimbóit izgatom, vagy csak símogatom a karcsú testét. Láthatóan élvezi a dolgot, az előtörő kéjnedvei tovább gerjesztik bennem a vágyat. Közben a szopás egyszerűen fergeteges, változatosan csinálja, hol egész mélyen beveszi, hol csak a makkot szopja, néha a zacsit is kényezteti, minden nyálas. Beujjazok kicsit, amire kéjesen felnyög, nagyon szűknek érzem, benne szeretnék lenni. Egy pillanat alatt felhelyezi a védelmet Kicsikémre, és nyeregbe pattan. Ilyen vad dugásban nagyon régen volt részem, Alice diktálja az iramot, nagyon jól bírja, én csak kicsit alámozgok, markolászom a popsiját, néha megnyalom a pici mellbimbókat, vagy átölelem valószínűtlenül karcsú derekát, magamhoz szorítva, hogy csak én tudjak mozogni benne.
Előző nap kiterveltem, hogy több pózt is kipróbálnák, de ez most annyira jó, olyan élvezetes, hogy nem lehet abbahagyni, látom, hogy Alice is élvezi, nincs megállás, hagyom hát, jöjjön aminek jönni kell, ellövöm a patront a gumiba, jókora adag, vele fergeteges élvezet!!! Félájultan fekszem, moccanni sincs erőm. Alice letisztogat, majd mellém fekszik, átölelem, nagyon jó így vele. Ahogy a teste hozzám ér, egyre inkább érzem, hogy újra elfog a vágy, működik a kémia, szinte hihetetlen, hogy milyen hatással van rám. Lecsúszok a lába közé, nyalom, ujjazom, szürcsölöm a nedveit. Megfeszül a karcsú teste, nyöszörög, élvezi. Magamon is megdöbbenek, hogy vén fejjel mikre vagyok képes. Kicsikém is magához tér, növekszik, ágaskodik. Van még néhány percünk, hanyatt fordulok és Alice olyan szopást produkál, amire a halálos ágyamon is emlékezni fogok.
Elég tapasztalatom van ilyen téren, volt már részem jóban, de ez mindent visz. Minden pillanatát élveztem, annak ellenére, hogy a második lövés végül is elmaradt. Az időnk elfogyott, Alice nem siettetett, sőt még egy pohár kólával is megkínált, majd jött velem zuhanyozni. Megkérdeztem, hogy írhatok-e róla beszámolót? Beleegyezett.
Felöltöztünk, az előszobában még bénáztam kicsit a cipőfűzőmmel, majd kiengedett a rácson.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alice adatlapján nincs egyetlen extra sem, minden amit vállal az alap. Tehát nem kell matekozni, az előre közölt mértékű az ajándéka, ami az új pesti átlag, ami ezért a fergeteges légyottért igen méltányos. Egyetlen, nagy rózsaszál. A bizalom megvolt, az ajándékozást a végén rendeztük.
Rózsacsokor
spyyyy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tömören fogalmazva Alice egy kislányos testbe bújt, ellenállhatatlan, buja és tömény női nemiség, amit óvatosan kell kezelni, mert könnyen függőséget okozhat! Az élmény vele fergeteges volt, minden pillanatát élveztem.
Bő két éve van a kedvenc listámon, amikor felkerült nem voltam elég kitartó, hogy bejussak hozzá. Most tudtam csak meg, hogy akkor és azóta is, mit vesztettem. Nagyon bánom!!!
Remélem sikerül majd bepótolni a veszteséget!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2018-07-02 07:02:18
Detailed, thorough and covers all the parts graphically enough so as not to leave and questions unanswered

2018-06-20 18:03:33
Ritkán írsz, de akkor nagyon jól, köszi. Alice tényleg mindenkit elvisz Csodaországba!

2018-06-19 12:45:19
tenyleg fasza iras lett es egyetertek, ha surubben lenne hetvegen, mar fuggo lennek.

2018-06-19 11:31:27
Csatlakozom az előttem szólóhoz, rég olvastam Tőled írást, de nem csalódtam, a legjobbak közé tartozol.

2018-06-19 11:18:44
Rég olvastam tőled, egészen kiváló mindent megtudtam belőle, info átadás magasiskolája. Taníthatnád. :)De aki tudja csinálja. :))
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.