A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-06-18 13:26:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Simisoma :)

Köszönöm szépen ezt a csodás beszamolot :) Én is nagyon jól éreztem magam veled :)

Legyen csodás napod :)

Csók !

Beszámoló Tia +36307539086 95353 szexpartner

SimiSoma a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Privát üziben egyeztettünk néhány nappal korábban. Időközben bekapcsolta a VTR-t, ezért így is megerősítettem, amit azonnal visszaigazolt.
Pár perccel korábban érkeztem. Nem vette fel, de T0-kor visszahívott.
Megközelítés
A Keleti pályaudvartól induló troli másik végállomásának közelében. Parkoló a ház előtt. Alacsony emelet. Panelkuckó.
Helyszín
Színvonalasan felújított lakás. Közepes, félhomályos játszószoba. Egyedül voltunk, max. privacy. Franciaágy, kis cuccolóhely, éjjeliszekrény, komód, óra. A fürdő szuper, de a víz nehezen folyik le. Kabinos tus, száraz kilépő és törcsi, tucatnyi tusfürdő, pohárka, szájvíz.
Tia külseje
Remek test, szép arc. Cickók csodaszépek. Teltek, a legkevésbé sem gravitálnak. Hosszú combok, nőiesen izmos popsi. Kifogástalan higiénia.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 95353 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 95353 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-06-18 13:26:53 erotikus masszázs 953535. Tia +36307539086 beszámoló 2018-06-18 13:26:53 erotikus masszázs 953536. Tia +36307539086 beszámoló 2018-06-18 13:26:53 erotikus masszázs 95353
Action
Ajtónyitáskor nagy ölelés, nagy puszi, nagy mosoly, kis popsisimi a miniruci alatt. Fürcsi után Tia már meztelenül állva várt. Gyönyörű! Ha csak nézhettem volna egy órán keresztül, azt is szívesen tettem volna. Ehelyett kebleire vetettem magam, és összegyűrögettem őket. Közben, és utána is, csókok, ölelések, simi(somá)k. Mögé kerültem, a hóna alatt átnyúlva dédelgettem cickóit. Nyakát puszilgattam. Lassan hátrafordította arcát, száját kínálta csókra. Hátával mellemhez dőlt, popsijával ágyékomhoz, melleivel a kezemben tartottam karjaim között, és percekig csókoltam. Ez is tarthatott volna egy órán keresztül! Mégis egyre inkább az ágyhoz közelítettünk. Combomra ültetve kényeztettem ajkait, cickóit. Majd ő ült az ágyra, és éledező férfiasságomat kapta ajkai közé. Valósággal csókolózott vele. Szájában tartva nyelvét pörgette makkom körül, és bejáratta vele szájüregének minden sarkát. Óriási érzés, csak éppen végzetesen elgyengülnek tőle az ember térdei. Hanyatt fektettem Tiát, és én kéredzkedtem combjai közé. Egyik keblét és másik popsiját markolva merítettem nyelvem puncija finom redői közé. Lassan egész arcom csatakos lett tőle. Ekkor már alig bírtam magammal, és gumit kértem. Fölülről hatoltam Tia forró és szűk puncijába. Combjaival átkarolta derekamat, és magához, magába szorított. Hörögve, nyögve ringatóztam benne. A ringatózás egyre gyorsult és mélyült, hevesen lüktettem és fickándoztam kedvesem puncijában, amíg körül nem ölelt a vörös köd. Őrületesen jó volt. Tiával mindig őrületesen jó.
Annyira összeizzadtuk egymást, hogy muszáj volt egy óraközi tusolást beiktatni. Kis pihentető dumcsizás után ismét csókolózni kezdtünk. Kezeim Tia csoda szép melleit keresték, nem volt nehéz rájuk találniuk. Majd Tia vette kézbe, de leginkább szájba az irányítást, és újabb, még élvezetesebb francialeckében részesített. Egy tömött párnát gyűrtem a fejem alá, hogy közben karcsú leányteste ritmikus mozgásának pazar látványát mozizhassam. Punciját simogattam, nedvesedését követően a redők mélyén turkálva. Az ujjazás tilos (pedig mennyire jól esett volna!), ezért csak kívül játszadoztam, amíg Tia meg nem lovagolt. Erről világos emlékképeim nem nagyon vannak, csak érzések és benyomások kavarognak bennem, ahogy visszaemlékezem, mintha egy impresszionista festményt csodálnék. Édesem világszép testének mozgása, kebleinek hullámzása, kerek csípőjének simogatása, paskolása, cickóinak markolása és puncijának lüktető szorítása alkotnak dinamikus harmóniát. Mit harmóniát, szimfóniát! De még ez is fokozhatónak bizonyult. Hátulról merítettem kardomat Tia hívogató hüvelyébe, és kis bemelegítő dugattyúzás után kölcsönösen vadul döngettük egymást, összecsattogtatva amit csak lehetett. Remek befejezése egy remek pásztorórának.
Kérésemre Tia meztelenül búcsúztatott, csókokkal, öleléssel, cicipuszikkal, popsisimikkel, és sok-sok nagy mosollyal.
Elszámolás
X szál nárcisszal háláltam meg Tia vendégszeretetét.
Rózsacsokor
SimiSoma nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remélem, hogy még sokszor lesz lehetőségem élvezni Tia társaságát, kedvességét és tökéletes testét.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-06-19 11:07:46
Mikor a külsőt olvastam már készültem lehetne jobbat adni, de tovább olvastam, és az action már jobb. Azért hihetetlen hogy a legszebb lány, meg Istennő és a külseje egy sort kap csak. Ejnye!!! Nem ezt várnám tőled, nem ma kezdtél írni. Az elszám sem az igazi, mert az X az ismeretlen. Én szeretek Tia külsejéről olvasni, máskor erre légyszi figyelj oda.

2018-06-19 07:04:42
Hát igen a "Tia hatás" nagyon szépen leírtad a történteket. Jó értelemben irigyellek is, hogy vele lehettél. Alig két hete voltam nála utoljára de olvasva a beszid, már rohannák is vissza ehhez a tüneményhez.

2018-06-18 14:22:22
Elkapott a hév, ami Tia esetében teljesen megbocsájtható , mert ő egy csodalény, ellenállni lehetetlen vonzásának.

2018-06-18 14:00:16
Hogy zenei hasonlatnál maradjak, fortissimó a beszi. De hát Tiánál kaland ezt váltja ki.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 29db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.