0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Vivien szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Vivien-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-06-08 06:22:41

Felhőtlenphil
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Kedves Phill! Ujra olvasás megtörtént , csodálkozom , mert te később írtad meg, hogy nagyon apró részletekre is emlekszel, nalam az élmény meg feldolgozás alatt , es minden nap eszembe jut vmi a randevúrol .Teged nem ismertelek , de kellemes meglepetés voltál minden szinten.Perfect beszámoló , nagyon Koszonom . Istenien éreztem magam, ha kedved szottyan ismétlésre, varlak vissza. Egyébként a csaptelepen , az egy víztisztító készülék , mert kicsit klóros a víz . Vigyázz magadra.Huncutkodj sokat.Puszi

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2018-06-08

Egyeztetés
Vivien hirdetését már régóta figyelemmel kísérem, egy éve beszélgettünk is, már akkor levett a lábamról a randevúval szorosan és kevésbé szorosan kapcsolatos mondanivalójával, amit szexi búgó hangján adott elő. Mégis, valahogy mindig másfelé sodort a szerelem, mígnem derült égből gumibotként olvastam a hozzászólását az egyik fórumban.

Gyors üzenetváltás (de nem foglalás) a VTR-en, referenciák bemutatása, kezes állítása, telefon, és aztán már úgy vártam a keddet, mint a Skála Kópé a nyolcvanas évek reklámjában.

Persze nem mi lettünk volna a balfasz Lolka és Bolka, ha nem csetlünk-botlunk az utolsó pillanatban is. A megbeszélt helyen a megbeszélt idő előtt öt perccel megjelentünk és egymásra néztünk, hogy akkor hívod? Én nem tudom, nem mentem el a hirdetői számokat. Én sem. Akkor nézzük meg gyorsan az oldalt. Ajaj! Vivien szabadságon van (illetve mi tudtuk, hogy csak másnap megy szabadságra, de nyugi, nem azért, mert mi leamortizáltuk, ez már egy előre lefoglalt nyaralás volt). VTR foglalásunk nem volt, Cica nem volt online.
Szerencsére a korábbi beszámolók mellett ott díszelgett a hőn áhított szám, úgyhogy örömködtünk, tárcsáztunk, vártunk pár percet, bejutottunk. Első feladat pipa.
Megközelítés
Kivételesen otthon hagytam a kerékpárt, hogy egyazon autóval közelíthessük meg a helyszínt – nagyon szép gépjárműről van szó, a sofőr mindig fess és elegáns, bár kicsit szenzitív ha a vezetői kvalitásairól van szó, tehát csak annyit tudok mondani, hogy rendkívül megbízható pilóta és úgy parkol, mint egy isten – biztosítva azt, hogyha elkésünk, akkor ne csak az egyikünk, hanem mindketten elvágjuk magunkat Viviennél.

Útközben egyeztettük, hogy ki mit vett. Én bemutattam a szajrét, Huff pedig bemutatta a csodálkozó arckifejezését, hogy akkor most piát nem vettem? Nem, mert azt mondtad, hogy azt te veszed. De én azt hittem, hogyha a csokit megvetted, akkor megveszed azt is… ekkor értünk el az Erzsébet királyné útjára, úgyhogy Huff egy sportos kormánymozdulattal beirányította a szekeret a benzinkútra, ahol vettünk egy igényesnek látszó pezsgőt.

De ja vu érzésem volt, mert pár éve ugyanitt, ugyanígy jártunk, Vivienne-hez mentünk hármasra, és itt vettünk piát meg édességet. A Vivivel töltött randevú után azt kell mondanom, hogy ez lesz a kabala benzinkutam.
Aki a gépkocsi helyett a tömegközlekedést választja, akkor főváros második legforgalmasabb és az Észak-Pestet elérhetővé tevő villamosvonalak kereszteződésétől valamint, a Rákosrendező vasútállomástól közel egyforma távolságra lévő lakóparkot célozza meg, ami a 20-as és a 30-as buszokkal egyaránt jól megközelíthető.
Helyszín
Vivien irodája a földszinten található, egy kapun majd egy üvegajtón keresztül kell bezsilipelni a lakásig.
Az egyszobás(?) amerikai konyhás lakásban körülnézve ruhaszárító, bárpult, kanapé, kutyatál, cipőkanál, a hűtőben céklakonzerv és uborka, egyszóval mindenféle otthonos kellék megtalálható volt, egyszóval nem az az ürességtől kongó funkcionális rendelő, hanem egy vidám kis búvóhely. Avagy egy forró, pokoli katlan, ahol a tevékenykedés megkezdését követő tizedik percben már szakadt rólam a víz. De hát nyár van, na, el kell fogadni, hogy ilyenkor melegebb az időjárás. Soha rosszabbat.

A foglalkoztató szobában nagy franciaágy, kis éjjeliszekrény és tükrös gardrób fogadja a vendéget. Illetve estünkben a vendégeket.

A fürdő is teljesen rendben van, a kádtöltő csapra valami furcsa szerkezet van szerelve, én nem mertem megkérdezni mi az.
Vivien külseje
A fotók – köztük számos amatőr képpel, szelfivel –nem sok mindent bíznak a fantáziára. Cica uralkodói eleganciáját páratlan kedvességgel ötvözi, a képeket látható mosoly nem csak a kamerának szól, egész ottlétünk alatt nem lehetett letörölni az arcáról (igaz, nem is akartuk letörölni), kivéve akkor, amikor a szája foglalt volt, de akkor meg mosolygott a szeme.
Bár az oldal működésének alapelve szerint a vendégek választják a vendéglátót, valójában szerintem ő az, aki bevonzza azokat a kandúrokat, akiről azt feltételezi, hogy jól fogja érezni magát, ebből adódóan a kölcsönös szimpátia és jókedv garantált, egy mosolygó lánynál pedig kevés szexibb dolog van. Vivien tehát szexi. De nem csak a mosolya, hanem a futóművei, ízlésesen szabott szilikoncicijei, kerek feneke és lapos hasa a tökéletese kirajzolódó sixpackkel is szexi. Pedig azok nem is mosolyognak.

Nincs sok hasonlóság, nekem mégis Kate Middletont juttatja eszembe ez a lány. Nem azért, mert már lettem volna a brit trónörökös csajával, de vidám közvetlenséggel ellensúlyozott arisztokratikus külsőről a cambridgei hercegnő ugrik be nekem.

Vivien utcai ruhában vezetett be a lakásba minket, kis forrónadrágja és mélyen dekoltált felsője pedig rögtön vezette a tekintetet oda, ahová ilyenkor szokás.

Action
Még felöltözve beszélgetéssel kezdtünk a hármas ötletéről, az indíttatásról, az előzményekről és amikor már kezdtünk belemelegedni a témába, Huff egyszer csak felpattant, és elszáguldott tisztálkodni. Türelmesen kivárta, hogy másra terelődjön a figyelem, és akkor hirtelen lecsapott a pole positionra. Ügyes!
Amíg ő tisztálkodott, addig Cica poharakat készített elő, kitöltöttem a pezsgőt, és amikor Huff előszambázott, akkor kezébe nyomtuk a poharat és koccintottunk az egy punci-két farok örömére. Hajrá fürdeni. Hosszan (!) és alaposan (!) zuhanyoztam, mire kiértem, addigra már Huff egy szál pöcsben támasztotta a konyhapultot, Vivien pedig négykézláb pucsítva állította be a muzsikát és egyben a férfierőt.

Leheveredtünk a franciaágyra, hat kéz, két száj indult felfedezőútra, mígnem az én lepénylesőm Cica szájának ajkainál kötöttek ki, Huffé pedig Vivi puncijának ajkai felé tévedtek.
Vendéglátónk ügyesen és változatosan, csókol. Az adatlap nem hazudik, ez tényleg extra. Extrafinom. Volt, hogy kinyújtott nyelvét ellapítva nyalta a számat, volt, hogy összetapadó ajkaink között nyelvünkkel tapogattuk ki a másik szájának minden egyes négyzetmilliméterét. Arcunkat időnként eltávolítva egymástól izgalmas kis nyálhíd vékonyodott a szakadásig közöttünk.

Amíg Huff szorgosan nyalakodott, aközben Cica keze a farkamra tévedt. Kecses ujjai finom a maga felé húzták a kukacot, úgyhogy nem voltam rest és Vivi feje mellé térdelve a szájába adtam a brét. Eleinte lassan óvatosan húzogatta bőrt, nyaldosta makkot, szippantotta be a farkamat, majd hanyatt fekve próbált felfelé bólogatva minél nagyobb részt eltüntetni a férfiasságomból. Nem egy petrencésrúdról van szó, de alulról a közepes méretű farokra sem lehetett egyszerű mutatvány rászippantania magát. Hogy dolgát megkönnyítsem óvatosan pumpálni kezdtem a száját, ő pedig lökésről-lökésre, centiről-centire engedte mélyebbre a torkában a családi ékszert, mígnem a farkam a torkába, Cica orra pedig a hasamba fúródott.
Az adatlap itt sem hazudik. A natúr francia is extra. Extra? Superdeluxextra! Olyannyira, hogy szopás lassan kényszerfranciába ment át. Vivien a fenekemet fogva kényszerített, hogy dugjam meg a száját. Szavak nélkül irányította a farkamat újabb és újabb lökésekre, miközben ajkait, száját, torkát a megfelelő szögbe állítva szabad utat engedett a garat felé. Nem vad mégis izgató volt a művelet, főleg, amikor pedig elfogyott a levegő, vagy összerándult a torok, akkor kivettem farkamat a szájából, kinyújtott nyelvét paskoltam vele, ő pedig kezelésbe vette a tojástartót is, miközben a bré az arca előtt ablaktörlőzött, nyáltól nedves makkommal pedig a homlokát masszíroztam.
Cica a látványra még rátettem egy lapáttal, amikor két elégedett nyögés közepette (Huff valószínűleg eredményesen tevékenykedett) szóban is biztatott, hogy elérkezettnek látja az időt, hogy kezdő szintű DT tudását tovább mélyítse. Az én farkam már nem volt feladat, így átadtam a jogot Huffnak, hogy tekintélyesebb méretével új kihívásokkal szembesítse Vivient ebben a tanulási folyamatban.

Barátom hanyatt vágta magát, én gumit kaptam, Cica pedig elém térdelt, és miközben szájába vette Huff kobráját, hátát kissé homorítva tolta elém valószínűtlenül kerek popsiját.
Hirtelenkedő kelekótyaságomat Vivi óvatos szisszenéssel fékezte, de aztán gyorsan elértük az üzemi hőfokot és fordulatszámot. Végtelenül felkorbácsoló látvány volt a kis csoportunk, igaz, ez elsősorban nem Huff testének volt köszönhető (bocs Huff!) de még csak nem is annak, hogy az én cerkámra feszült rá Cica hüvelye, hanem vendéglátónknak, aki ütemesen hullámzott a két farok között.
Fogalmam sincs miért és hogyan, talán véletlenül, tudat alatt, talán direkt, de Vivi még erre a látványra is rátett egy lapáttal: az oldalára fordult, látni engedte, ahogy szopja Huff dagadó faszát, egyik lábát az égbe emelte és bal kezével a popsiját széthúzva premier plánba tolta az arcomba, ahogy farkam a punciját keféli. Közben a fejem mellett kalimpáló lábát a számhoz húztam és finoman nyaltam a lábfejét és szoptam a lábujjait. Fura, ilyesmit nem gyakran szoktam elkövetni, de a kecses futóművek látványa mellett Cica visszajelzései és a bevezető beszélgetésben elejtett mondatok is inspiráltak a spontán játékra. Ez a láberotika. Mondjuk Viviennél lehetne csípő, váll-, derék-, has-, hónalj-, vagy fültő-erotika is, de most idáig jutottam.

A kezelés hatására közben Huff farka tekintélyesre dagadt, úgyhogy átadtam a helyemet a puncinál. Cica a hátára feküdt, a Huff-hurka elmerült a puncijában, eperízű farkam pedig újfent Vivien értő ajkai közé került.
Huff sokáig lelkesen és Vivi hangjából ítélve eredményesen lökdösődött, miközben Cica egyre kontrollálatlanabbul, vadabbul kezelte a joystickot. Aztán egyszer csak Huff hátradőlt és bedobta a törölközőt.

A valódi törölköző pont jól jött, mert rólam közben ömlött a víz. A frottíros szárítkozás után újfent gumit húztam, miközben Huff fekvőtámaszban lógatta félkemény farkát Vivien szájába. Félig előredőlt misszionáriusban arcomtól kétarasznyira zajlott a tevékenység, szopás közben Cica szenvedélyes tekintetét az enyémbe fúrta, én pedig alig tudtam levenni róla a szememet.
A felszopás ebben a pozícióban nem volt eredményes, ezért valaki (hármunk közül valaki) javasolta, hogy váltsunk pozíciót. Én hanyatt dőltem, Cica ráereszkedett a farkamra, Huff közvetlenül a fülem mellé pakolta a tappancsát – szerencsére nem lépett a hajamra – és úgy szopatta Vivit. Ebben a helyzetben a munka oroszlánrésze a lányra hárul, de Cicának meg sem kottyant, hogy a lovagló mozdulatok közepette a szájával is ütemes örömöket szerezzen. És állítása szerint most volt ilyen szituációban először. Egy őstehetség! Huff is őstehetség, de aznap délután valamiért csillogtatta tovább a képességeit és félkemény farkát szemmel verve elment Cica helyett a telefonját baszogatni.

Cicát nem hozta zavarba a váratlan létszámcsökkenés és minden energiáját rám összpontosította. Elképzelhetetlenül szélesre nyitott hosszú kecses lábait, miközben újra szemből hatoltam belé, majd a hátamon átkulcsolva, aztán maga elé húzva, meg a nyakamba téve, meg az ördög tudja még milyen pozíciókban csattogtunk viszonylag sokáig. Jól jött volna, ha Huff hasznossá teszi magát és időnként megtöröl, mert továbbra is folyt rólam az izzadság, és a testkontaktusnak köszönhetően Cicát is megfürdettem a verítékben (bocsánat). Ő ezzel keveset törődve időnként fenekemnél fogva húzott magába és diktálta az ütemet. Ahogy közeledett a vég, pillanatra bevillant, hogy mi lenne ha… de aztán tisztelettudóan a gumiba élveztem. Néhány másodpercre összeszűkült a világ, aztán lassan szétáradt bennem az elégedettség érzése, legördültem Cicáról és a törölközőt magam alá gyűrve hanyatt nyekkentem az ágyon. Hamarosan megjelent Huff is, én pedig egy gyors zuhany erejéig magára hagytam a gerlepárt.

Amikor visszajöttek, akkor még mindig turbékoltak (bár egy Cica inkább dorombol) úgyhogy én Vivi mellé heveredtem és felvéve a beszélgetés fonalát, finoman simogattuk egymást. Pár perc múlva a farkam is bele akart szólni a diskurzusba, de nem lett volna illő diskurzus közben eltorlaszolni Vivien száját, ezért lejjebb csúsztam és a világbajnok combok közé furakodva kezdtem nyelvelni. Cica egyre kevesebbet beszélt, de Huff szóval tartotta, incselkedett, viccelt, szórakoztatott, és amikor felcsattant Vivi nevetése, akkor tudatosult bennem, hogy itt már nem én izgatom a nyelvemmel a vendéglátónkat, hanem Huff. Amit addig nem ért el a farkával, ezt bepótolta szöveggel és a puszta szavaival szerzett örömet Cicának.
Ez a pasi szerintem GingerDolltól elkezdve Oláh Ibolyán át Angela Merkelig minden nőről le tudná dumálni az addigra már nedves bugyit, a farkát is megkímélheti, mert már a szöveggel örömet okoz a lányoknak.
De jól van ez így, elengedtem a második menet gondolatát, és hülyéskedve beszélgettünk a kanapén elterülve, mint pucér hippik a woodstocki mezőn.
Elszámolás
A bővebb infóban szereplő minden számot össze kell adni, ezt az értéket meg kell szorozni a látogatók létszámával (segítek: Huff és Phil, az kettő, mert Vivi, Cica és Vivien egy és ugyanaz a személy és ő volt a házigazda, de gondolom ez mostanra mindenkinek letöltődött), majd az eredményt megszorozni egyegészöttizeddel, mert másfél órára jelentkeztünk be. (Picit tovább maradtunk, de Huff észnél volt, és ő gyakorolt finom TP-t hogy húzzak már el végre zuhanyozni indulás előtt). Jelentős támogatás, de felejthetetlen az élmény.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kicsit elhamarkodott lenne állásfoglalást tenni egy focimeccsnyi ismeretség után Vivienről általában, de az biztos, hogy találkozásunk idején (meg persze előtte a kommunikációban, utána a kommunikációban és úgy általában, amikor csak kapcsolatba kerültünk valamilyen formában) Vivien eszményi vendéglátó, tökéletes partner hibátlan hozzáállásával, meghökkentő nyitottságával és kísérletező kedvével, szexi hangján előadott könnyed, vagány szövegével és nem utolsó sorban tökéletes testével.

Úgy a saját, mind a magam nevében köszönöm a bizalmat és a lehetőséget.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

-Cica
Normál hirdető
2018-07-11 11:09:09
Kedves Beton1! Az adatlapom nem véletlenül ilyen , ez egy szűrő , ugyanúgy a telefonos beszélgetés , vagy a vendég eddigi beszámolói , és az étlap bővülhet vagy rövidebb is lehet vendegtol függően. Valószínű nekem sem te lennel az alom vendégem . További szép napot.:)

2018-07-09 11:40:36
Bizony van olyan, amikor a szerénynek tűnő adatlap gazdája korántsem olyan szerény. Sokszor akkor reszésesül a legjobb élményekben az ember, ha nem vár el többet, mint amit jó szívvel nyújtanak neki. Ez valahol egy bizalmi játék, én pedig nem győzöm megköszönni Viviennek a bizalmat.

2018-07-08 22:50:12
Hát ez k.... Jó volt. A kedves adatlapja szerint én soha nem mennék hozzá. Nagyon gyenge a felhozatal.

2018-06-13 00:13:38
Ember, hangosan vihogtam olvasás közben! :-D
"hármunk közül valaki" - azért meglepődtél volna, ha valaki az utcáról beszól az ablakon, hogy ideje pózt váltanotok! :-)))
Ha már te azon aggódsz, hogy Huff a hajadra lép a füled mellett, akkor Cica nagyon elvehette az eszed!

Zé_
Nagytudású
2018-06-11 12:18:59
Ez eddig mindent visz, legleg beszámoló :D Könyv írásán nem gondolkoztál még?! :D :D

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-09-09) : so i had warm French kisses, a hot bbbj and a wonderful sex. I don't want to be too graphic, but after a careful start we tried a large variety of positions.

(2018-09-06) : Vehemens és érzéki franciába kezdett, és ugyan popsija és puncija kitöltötte látóterem, éreztem, ahogy nagyon mélyen tüntet el szájacskájában.

(2018-06-05) : Cica szája meleg, puha, ajkai ízletesek és harapásra érzékenyek (bocs!) és kiválóan használja őket, még belém is sikerült életet lehelni.

felejthetetlen: 28db
(2019-05-28) : Ezután ő következett. Óvatosabban kezdet szájjal kényeztetni. Hol mélyen bekapva, hol csak a makkal játszva, hol csak az oldalát nyalogatva, harapdálva. Néha úgy, mintha rúzsozná a száját a farkammal ;)

(2019-05-27) : Franciával kezdtünk, elég intenzíven csinálta, a zacsit is finoman nyalogatta. Olyanannyira jól eltalálta, hogy mit kedvelek, hogy kb. 3 perc után elég közel kerültem a véghez, nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne érjen véget ilyen hamar meg szexelni is akartam a hölggyel.

(2019-05-22) : Majd egyszer csak hátra lökött és egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Nagyon érzékien csinálta. Én se akartam kimaradni a jóból, ezért pózváltást javasoltam. Vivi szájától elindultam lefelé, közben a finom és puha bőrét pusziltam és egyszer csak a végállomáshoz értem.

nagyon jó: 37db
(2017-10-20) : Ez hamarosan egyre szenvedélyesebb lett. Isteni finom, puha ajkai vannak és imád a nyelvével is játszani. Nagyon jól csókol.

(2015-08-30) : Finom csókok, franciája jó erős és persze ő is szereti nézni és élvezni ha jól nyalják....Puncija édes, finom és ápolt! Mindenképp fel kell izgatni a kis puncikáját ha picit komolyabb sexcsatát akarna valaki is..

(2015-06-20) : .Lefeküdtünk az agyra és egymasnak estunk isteni teste van és mindenhez tökéletesen ért a fraciaja isteni finom, tudja mikor kell hasznalni a kezet is mikor nem egyszoval tokeletes.

: 74db
(2019-06-10) : Nem, nem, még terveim voltak, de olyan jól esett az a masszázs, szerintem órákig elviseltem volna, na, akkor lehet tényleg bealudtam volna.:D Volt még időnk és én is éreztem magamban még egy második felvonást, azt hiszem itt kaptam egy fantasztikus franciás felvezetést.

(2018-04-19) : Csókolóztunk, és simogattuk egymást, majd felvetette, hogy birtokba venné a testemet, és úgy is tett. Elfektetett az ágyon, és franciába kezdett, amit jó mélyen, beleéléssel és cuppogósan csinált.

(2017-12-02) : Először én majd kölcsönösen kényeztettük egymást utána hanyatt feküdtem és Ő felül pózban folytattuk,így is lett végem.Hát nagyon érti a dolgát az biztos.

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.