0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
Vivien szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Vivien-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-06-05 21:51:05

huff
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Kedves Huff! Először is szeretném leszögezni , nem ez kigyúrt , macsó parosra vágytam , én mar amikor ki írtam a fórumba , tudtam hogy az egyik te leszel, Phill volt a meglepi, és nagyon jo választás reszedrol, és jo páros vagytok. Szuper , felejthetetlen élmény volt, élveztem minden pillanatát .A beszámoló írásban , meg hoztad a formadat, most ujra elolvastam reagálás előtt , jókat kacagtam.Reszletes , vicces , kis öniróniával .Megegyszer koszonom az élményt , remelem, amiről meg beszéltünk , sikerül kivitelezni.Addig is miliő csok.

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2018-06-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Vivennel 3,5 évvel ezelőtt egyszer, de szerencsére nem utoljára randiztam és azóta is élénken éltek bennem azok a kedves emlékek, amikor rossz ajándékot vittem neki, összeugráltak a kutyái és még el sem mentem a szeánsz végén. Na jó, még az is rémlett, hogy ez a lány milyen szép és milyen finom kisugárzása van élőben és milyen jó humora van és mennyire megközelíthető annak ellenére is, hogy hmm, hát mit is szépítsünk ezen, szerintem a legszebb lány az oldalon. Meg a másikon. Meg ha ismernék még ilyen hirdetős oldalakat, azokon is a legszebb lenne.

Aztán szupernóvaként robbant a hír a fórumban, hogy a bakancslistájáról szívesen kihúzná végre a 2 fiú 1 lány felállást, mert vagy 15 éve próbálkozik, de az istennek sem talált hozzá partnereket. Ez a hosszú idő egyben meg is magyarázta, hogy miért fanyalodott végül ránk. Phil & Huff néven futó tökéletlen buddy cop párosunk járt már itt-ott, csinált ezt-azt, de abban egészen biztos vagyok, hogy Vivien listáján nem a mi nevünk szerepelt, hanem két másik ismeretlen kané, akik dús sörényűek, jóképűek és izmosak. Mindegy, a szükség nagy úr, 2 pingvinnel egyszerre még úgysem voltam - gondolhatta Vivien, amikor igent mondott szelíd nyomulásunkra. Philt még nem ismerte személyesen, ezért róla csupa jót kellett hazudnom, hogy összejöjjön a dolog. Phil mindezt hosszú telefonbeszélgetésekkel próbálta alátámasztani Cicánál, látható sikerrel. Azért én is felhívtam Vivient, de csak mert hallani akartam a hangját, olyan szexi. Jól jegyezzétek meg fiúk: a külsőbeli hiányosságainkat megfelelő kommunikációs skillsettel mindig kompenzálni lehet! :) Egyébként pedig abban bíztunk, hogy amikor diszkréten nyáladzva, álló farokkal berontunk az ajtaján, addigra már annyira beleéli magát a bakancslista rövidítésébe, hogy nem fog minket elzavarni. Így is lett. Philnek mintha tényleg folyt volna a nyála, nekem meg már az autóban állt a farkam (mint később kiderült, ezzel el is lőttem az aznapi kraftot), elég rendesen rá voltunk feszülve a randira.

Az időpontot roppant szerencsével sikerült egyeztetni telefonon és üzenetekben - szokás szerint Phil volt a szűk keresztmetszet - mivel Vivien nem sokkal utánunk elutazni tervezett (ezt teljesen megértem, miután velünk randizott, szerintem bárki szívesen elutazna a világ végére:D). Phil a biztonság kedvéért még megpróbálta az év kiemelt eseményét egy nappal előtte elb@szni, de nem sikerült neki, a sors akaratának nem tudott ellenállni és így összejöhetett a találkozás. Halleluja!
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Durva napom volt, sok munka, sok stressz, edzés stb. A Könyves Kálmán körúton vadul cikázva nyomtam a gázpedált, dudáltam a sok mazsolára, miközben sziréna vijjogott mögöttem, bár nem voltam késésben. A megbeszélt ponton befékeztem, Phil pedig egy tigrisugrással - lassított felvételen, amit párszor el kellett próbálni a dublőrpingvinnel is - bevetődött az ablakon és együtt robogtunk tovább. Cica egy lédús déligyümölcsről elnevezett lakóparkban székel, illetve bocs, ott van a székhelye (de talán ott is székel, nem tudom, most belekavarodtam kicsit, de a lányok is szoktak nagydolgozni, vagy nem?). Mindegy. Fékcsikorgással érkeztünk, Phil feje csak azért nem koppant a szélvédőn, mert Dugikornisnak öltözött. Rá is szóltam, hogy ezt azért ne, vegye le a fejéről a strapont. Parkolás után hívtuk Cicát, de korán érkeztünk, fürdött még, ezért mentünk egy kört, de aztán a második hívásra készséggel benavigált minket a házba és hamarosan be is léptünk az ajtón.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Cica egy hangulatos és otthonosan kaotikus kis lakásban fogad, amelynek hatalmas és kellően védett terasza a természetben szexelésre csábít, de most ennek nincs itt az ideje. Bent elég meleg van, de elviselhető, pláne egy hűsítő fürdés után. A fürdő teljesen felszerelt, a különböző színű törülközőink már be vannak készítve (stipi-stop, a sötétkék az enyém!), tusfürdők és szájvíz szintén kéznél. A széles és ruganyos franciaágyon smileypárnák várnak és minden egyéb szükséges kellék egy kis éjjeli asztalkára készítve.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeket mindenki láthatja, Cica egy gyönyörű nő, gyönyörű testben, de ez semmi ahhoz képest, ami élőben fogad. Korábban azt írtam róla, hogy mindene arányos, szép, formás, karcsú, kecses, üde és imádnivaló. Ez semmit nem változott, csak mintha picit fogyott volna. A mellei szépen megmunkáltak és engem továbbra sem zavar, hogy szilikonnal kerekítettek. A teste izmos és feszes, a bőre sima és selymes, az arca szépséges és szabályos, a tekintete izgató és állandó jókedv bújkál a szemeiben. Az alakja a tökéleteshez közeli (90-66-95!), az ívek és görbületek igézőek. Mindehhez társul egy teljesen egyedi kisugárzás, hang, mozgás és viselkedés, amit nem tudok leírni. Olyan az egész lány, mint egy dévaj szépségkirálynőben testet öltött kacér és örök mosoly. A közelében felvidul a férfilélek, felélednek az alvó fütyik (khhm, nem mind) és felvirágzik az óvszereladás. Ízléses smink, szép körmök, ennivaló lábujjak, egyszerűen nem találni rajta "hibát", de még csak egy kevésbé vonzó testrészt, testtájat sem! Az anyai örökség anyajegy a fenekén pedig elképesztően hangulatos!:)

Talán furcsán hangzik, amikor egy felnőtt nőt lecicáz az ember, de Cica tényleg egy cica! Macskásan nyújtózkodik, kéjesen dorombol mikor jó neki és lustán-kéjesen adja át magát az élvezeteknek, miközben a kifejező kék szemei romantikus regényt írnak a szívedre és könyvtárakat töltenek meg mondanivalóval. Igaz, ő nyávogás helyett olyan hangon szólal meg, amitől az összes alsógatyád azonnal átnedvesedik, még azok is, amelyeket otthon a fiókban hagytál. A lényeg, hogy nagyon illik rá a név.

Alighanem elfogult pontozóbíró vagyok, akit a bundagyanús versenyszám után bilincsben visz majd el a beszirendőrség, de Vivien egy 10-es skálán 11-est kap tőlem. Ez van, a 12-es táblácskámat sajnos otthon hagytam.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Csók:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Én azt javasoltam, hogy 20 kg macskakaját vigyünk ajándékba Cicának, mert praktikus és ár-érték arányban nagyon ott van, de Phil egy kicsit ügyesebb nálam az ajándékozásban (is), így végül finom csokit vittünk, meg egy kis pezsgőt. Mikor Cica beengedett minket az üvegajtón, Phillel egymásra néztünk, mert ő még nem látta élőben, én meg nem emlékeztem, hogy ennyire állati jól néz ki.

Egy kis topban és forrónadrágban fogadott minket, amely kiemelte dekoltázsát és látni engedte gyönyörű lábait is. Vízzel, üdítővel kínált minket és a kanapéra telepedtünk egy kezdeti ismerkedős csevejre. Cicával csak dumálni is élmény, vicces, vagány és könnyed társalgó, bár tény, hogy ha te nem akarsz beszélni, akkor nem is hagy szóhoz jutni, de nagyon szórakoztató hallgatni és nézni, miközben mindenféléről csacsog. Sok témát érintettünk, de egy ponton hirtelen felálltam és eltűntem fürdeni, mivel elsőnek lenni mindig jó!

A fürdőből kijövet már várt a kitöltött pezsgő, koccintottunk és Phil is eltűnt, míg én Cica addigra már meztelen domborulataival foglalkoztam. Ekkor éreztem meg, hogy az istennő közelsége ellenére is elpattant valami bennem és aznapra sajnos végzetesen csökkent libidóval kell túlélnem. Phil kb. 30 mp múlva meg is jelent, szerintem nem volt alapos a tisztálkodás, de ezt a lelkesedés számlájára írom. Mielőtt bevonultunk volna a szobába, Cica zenét állított be egy olyan kedvesen pucsítós pózban, amitől ideális esetben nem csak a zene állítódik be. Phil ideális eset volt e tekintetben is.

Az ágyon aztán közrefogtuk szobortestű vendéglátónkat, akinek a hasán (szűzmária ne hagyj el!), minden egyes izomkocka kirajzolódik, ha nevet és akinek a tökéletes lábfejétől a hozzám hasonló lábközömbösök is lábimádóvá válnak. Miután a tökéletesre rajzolt melleknél összefejeltünk, Phil szokás szerint szájkörnyékre nyomult, hol csókolta Cica puha ajkait, hol pedig tesztelte az állítólag nem tökéletes mélytorkot, amelyben ennek ellenére tövig eltűnt néha a farka. Cica pedig szintén beindult, sőt, további tesztelésre biztatta Philt, míg én a lába közé kuporodtam és a a kamaszosan letisztult, illatos punciját vettem nyelvelésbe. Nem szeretem a babapunci szót a sajátos felhangja miatt, de Vivien puncijára teljesen illik ez a kifejezés. Nyalás közben premier plánban tárult elém a huncutkodásuk és Phil hangjaiból ítélve Cica úgy franciázik, ahogy kinéz: istenien.

Sajnos a puncija működését másodjára sem sikerült megfejtenem, bár éreztem, hogy hosszas és változatos ténykedésem jótékony hatással van rá, főleg egy óvatos ujj és a csikló környéki nyelvcsapások szinkronizált játéka, de az origamizás (ahogy Cica fogalmazott), szerintem elmaradt. Phil közben teljesen harca kész lett, kapott gumit és hátulról támadta Vivient, én pedig hanyatt dőltem, hogy Cica szájában éledjek fel. Phil nem átlagos szerszáma (ez itt a reklám helye) és Cica lassan, de biztosan táguló puncijának találkozása komoly izgalmakat ígért és az óvatos nyomulás hamarosan ütemes csattogássá élénkült. Cica szája meleg, puha, ajkai ízletesek és harapásra érzékenyek (bocs!) és kiválóan használja őket, még belém is sikerült életet lehelni. Phil közben váltott, oldalról-hátulról hatolt Vivienbe, akinek a teste ebben a pózban is pompás látványt nyújtott. Miután félig erőre kapott a farkam én is kértem gumit és most én merültem el szemből a már bejáratott punciban, Phil pedig további franciás örömökben részesült. Pár perc nyiszetelés után sajnos reménytelennek ítéltem a helyzetet és udvariasan átengedtem nekik a terepet, bár Cica próbálkozott még, de mondtam, hogy én már elengedtem, engedjen el ő is.

Phil kapott még egy gumit és hangos kérésének eleget téve rendesen megdöngette Cicát. A végkifejletet már a másik szobából hallgattam végig, elég hangos volt és hosszú, szerintem mindkettőjük elment, miközben a mobiltelefonomba temetkezve próbáltam pár ügyfélnek válaszolni (nehezen ment). Az irigység nem szép dolog és én őszintén örülök, hogy jól érezték magukat, számomra meglepő módon Phil ezúttal visszafogott vadulása és Cica erőteljesebb beindulása csodás összhangot produkált közöttük.

A végén hármasban meztelenkedve dumáltunk még és röhögtünk (főleg rajtam persze, semmi gond, nem veszem magamra, basszátok meg:D) és az élet furcsa dolgain. Például azon, hogy Cicának nehezére esik rendes farkakat találni, mert a férfiak leblokkolnak a közelében - amit kivételesen meg tudok érteni. Fogalmam sincs a puhaságom pontos okáról, de a napi idegbaj, a felfokozott várakozások és Cica tökéletes személye mind közrejátszhattak. Phil szerencsére nem egy leblokkolós fajta és kettőnk helyett is teljesített. Ezúton is köszönöm neki, hogy megvédte a mundér becsületét! Kicsit fájó szívvel öleltem meg a cégén Cicát, de leginkább azért, hogy nem tudtam rendesen az örömére tenni. Amúgy meg előfordul az ilyen, nem szoktam tragédiaként megélni, ha néha nem áll fel (néhány év pszichológushoz járás mindent rendbe tesz:)). A pletykás szomszédnéni távozását még megvártuk, aztán mi is kiléptünk a folyosóra és egy újabb jövőbeni randi reményében távoztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ketten együtt majdnem hatszámjegyű ajándékkal készültünk, ami soknak tűnik, de egyáltalán nem az, főleg az eltöltött majdnem 2 órányi idő és a vendéglátónk csábos személyének ismeretében. Mondom, nekem akkor is megérte volna, ha Cica lezavar a szeméttel vagy végig kell néznem egy videót arról, hogy mással kefél. Igazi papucs-cuckold lettem erre a 2 órára.:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nézzétek el lustaságomat, de bemásolom a múltkori beszámolómból az összkép lényegét. "Ha a külső, belsőt, viselkedést és személyiséget röpke 1,5 (most már 3!) órás tapasztalataim alapján egybegyúrom, akkor nekem megint csak a tökéletes nő jön ki: egyszerre van benne jelen a kislány, a dög, a királynő és a barátnő." És mindezt olyan laza természetességgel hozza, hogy lehetetlen nem elolvadni tőle. Én el is olvadtam, de sajnos a farkam is. Úgy néz ki, hogy Cica az én Múzsába oltott kriptonitom, hiába tökéletes mindene, a közelében elhagy a férfierőm. Azért felmerült még pár dolog, amivel érdemes lehet próbát tenni, van még közös érdeklődési körünk, tehát nem lefutott az ügy. Biztos vagyok benne, hogy egyszer a farkam is fel fog rendesen állni ÉS még el is élvezek!:)

Amúgy örülök, hogy Webiék megszüntették a monoteizmust és több lilát is lehet választani (bár azóta alacsonyan szállnak az istennők), szóval ne lepődjetek meg, hogy ezek után, illetve ezek ellenére ez egy istennős randi volt számomra. De valószínűleg akkor is az lett volna, ha csak a kanapén beszélgetünk. Philnek pacsi, Cica, neked pedig ezer köszönet, hogy „hagytad” ezt a találkozást összehozni és remélem, hogy legalább fele olyan jól szórakoztál, mint én, aki a felsülés ellenére is remekül szórakozott. Örök hálám, jó utat, jó pihenést és még találkozunk !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

george79226
Ismerkedik az oldallal
2018-07-04 22:48:53
Nagyon jó ! Nem túl hosszú,de az érzés átjött, és egy kedvcsináló írás lett belőle

Bee-boy
Könyvet írhatna
2018-06-23 10:42:58
Mégis csak hasznos volt, hogy Phil cimbi is megírta a beszijét, hisz teljesebbé tette az élmény megidézését, és bár az Ő beszijei számomra mindig az etalon kategóriát képviselik, most mégis azt kell írjam, hogy habár ez egy pillanatig sem verseny köztetek, most a Te beszid überelte az Övét.
Amúgy meg, nyílván irígylésre méltó a tehetségetek és a lehetőségeitek, amivel felfedezitek a legjobb Nők ezirányú titkos vágyait, majd minden spontán bakival együtt is egy Számukra is maradandó élményt vagytok képesek produkálni.

-Cica
Normál hirdető
2018-06-21 11:50:43
Ujra olvasás , felidézés , egyszeri es megismételhetetlen .koszi mégegyszer fiúk .)

2018-06-13 00:23:55
Lastlion: ha csak egy farkad van, akkor érthető, miért nem láttad a másik oldalt ;-P

2018-06-13 00:21:06
"Ez a hosszú idő egyben meg is magyarázta, hogy miért fanyalodott végül ránk. " - ez csak egy azok közül a humorbombák közül, amik miatt a bevezetőnél percekre abba kellett hagynom az olvasást, mert a reptéren olvasva elkezdtek bámulni, az emberek amiért bár szenvedve a visszatartásával párszor hangosan felnevettem..

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-09-09) : so i had warm French kisses, a hot bbbj and a wonderful sex. I don't want to be too graphic, but after a careful start we tried a large variety of positions.

(2018-09-06) : Vehemens és érzéki franciába kezdett, és ugyan popsija és puncija kitöltötte látóterem, éreztem, ahogy nagyon mélyen tüntet el szájacskájában.

(2018-01-02) : Csókoltam, puszilgattam, nyalogattam, mindenfelé, míg egyszer csak a lábai között találtam magam. Gyönyörű, szinte "baba" puncija van. Hallottam, van aki azt szereti, ha belelapoz, mint a "bibliába", de az nem én vagyok, én Viviét pont tökéletesnek találtam.

felejthetetlen: 29db
(2019-05-28) : Ezután ő következett. Óvatosabban kezdet szájjal kényeztetni. Hol mélyen bekapva, hol csak a makkal játszva, hol csak az oldalát nyalogatva, harapdálva. Néha úgy, mintha rúzsozná a száját a farkammal ;)

(2019-05-27) : Franciával kezdtünk, elég intenzíven csinálta, a zacsit is finoman nyalogatta. Olyanannyira jól eltalálta, hogy mit kedvelek, hogy kb. 3 perc után elég közel kerültem a véghez, nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne érjen véget ilyen hamar meg szexelni is akartam a hölggyel.

(2019-05-22) : Majd egyszer csak hátra lökött és egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Nagyon érzékien csinálta. Én se akartam kimaradni a jóból, ezért pózváltást javasoltam. Vivi szájától elindultam lefelé, közben a finom és puha bőrét pusziltam és egyszer csak a végállomáshoz értem.

nagyon jó: 37db
(2017-10-20) : Ez hamarosan egyre szenvedélyesebb lett. Isteni finom, puha ajkai vannak és imád a nyelvével is játszani. Nagyon jól csókol.

(2015-08-30) : Finom csókok, franciája jó erős és persze ő is szereti nézni és élvezni ha jól nyalják....Puncija édes, finom és ápolt! Mindenképp fel kell izgatni a kis puncikáját ha picit komolyabb sexcsatát akarna valaki is..

(2015-06-20) : .Lefeküdtünk az agyra és egymasnak estunk isteni teste van és mindenhez tökéletesen ért a fraciaja isteni finom, tudja mikor kell hasznalni a kezet is mikor nem egyszoval tokeletes.

: 74db
(2019-06-10) : Nem, nem, még terveim voltak, de olyan jól esett az a masszázs, szerintem órákig elviseltem volna, na, akkor lehet tényleg bealudtam volna.:D Volt még időnk és én is éreztem magamban még egy második felvonást, azt hiszem itt kaptam egy fantasztikus franciás felvezetést.

(2018-04-19) : Csókolóztunk, és simogattuk egymást, majd felvetette, hogy birtokba venné a testemet, és úgy is tett. Elfektetett az ágyon, és franciába kezdett, amit jó mélyen, beleéléssel és cuppogósan csinált.

(2017-12-02) : Először én majd kölcsönösen kényeztettük egymást utána hanyatt feküdtem és Ő felül pózban folytattuk,így is lett végem.Hát nagyon érti a dolgát az biztos.

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.