53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Sendy szexpartner

szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-06-04 19:02:34

Bemapó
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Sendy Budapest 2018-06-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Párszor már beszéltem vele, de nem sikerült időpontot egyeztetni. A mostani próbálkozásomra is elsőre felvette és a szabadidő halmazoknak volt közös pontja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A tetthely a Kálvinról vagy a Vássárcsarnoktól is könnyen megközelíthető, úgy hogy metró és villamos rövid séta távolságra van. A parkolás csücskös a környéken, inkább meg sem próbáltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Régebbi, de megfelelő állapotú pesti bérház. A lakás teljesen rendben van. A tusolónak azonban nincs ajtaja, ezért nagyon kell vigyázni, hogy ne fröcsölj össze minden. Alap tusfürdő választék.
Sendy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
A képekről jól látható, hogy mi várja a férfiembert. A cicik szilikonosak, ami képekről ugyan szintén levehető, de az adatlapon nem szerepel. Az arc megítélése mindig szubjektív, de ettől sem kell félni. Sendy most éppen rövid hajjal hódít. Csinos szexy fekete ruhában, majdnem meztelenül fogadott.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
3
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
A játékszabályok lefektetése után megtisztogattam magam, majd harcra készen visszamentem a szobába. Az ágyra heveredtünk és pusziszkodás, majd csókolódzás közben elkezdtük felfedezni egymás testét. Jól reagál a kényeztetésre, de mivel én is jól reagálok, egy idő után nem tudtam az örömszerzésre koncentrálni, hanem élveztem az "örömkapást". Ügyesen szopizik és lingam masszázsos szakértelemmel kézimunkázik. Az előjáték után rám adta a gumit és az ágaskadó farkamra helyezkedett és változatos technikákkal lovagolt meg. Fordultunk és én kerültem felülre. Klassz volt nézni, hogy nagyon jól fogadja a löketrohamokat és egy szép női orgazmussal örvendeztetett meg. Az aktus minden pozitúrában élvezetes, mert a puncijával olyan ügyesen rászorít a benne fickándozó szerszámra, hogy győzze csak élvezni az ember. Én például élveztem, és elélveztem. Utána megtörölgetett nedves törlőkendővel és egy pohát vízzel pótolta a folyadékveszteségemet. Kicsit előbb végeztünk, de éreztem, hogy nincs bennem egy második alkalom, így tusoltam, búcsúztam és elballagtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Az előre leegyeztetett szálból álló, a környéken szokásos méretűnek tekinthető virágcsokrot utólag helyeztem az asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sendy a mosolygást nagyon szűken mérte, pedig jól áll neki. A mosoly az egymásra hangolódást és a feloldódást is nagyon megkönnyíti, ezért most ez egy kicsit nehezebben ment. Egyébként egy teljesen korrekt szolgáltatást kaptam, nem bántam meg, hogy elmentem hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 5db
(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

: 11db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,