Kiemelt
Most hívhatod!
Betti(20+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-06-03 10:14:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága drhosse!

Köszönöm az írást,mely egyben egy ajánlás is.... mert nem csupán a külsőmről írtál,hanem a belsőmről is, mely nagyon jól esett- hiszen szeretnék legalább egy kicsivel többet nyújtani egy egyszerű aktusnál- olvasva sorad , ez sikerült . Ajánlásnak pedig azért lett igazán ütős az írásod,mert csokorba szedtett azokat a gondolatokat is,hogy milyen típusú Úriembereknek ajánlasz- KÖSZÖNÖM!
Nagyon jó volt ,hogy beszélgetéssel kezdtük a randevúnkat,mert úgy gondolom ez megalapozta az együttlétünket ,mely reményeim szerint nem egyszeri találka volt !
Csalódást nem okoztál ,hiszen minden egyes veled eltöltött percet élveztem , ezért is örülök,hogy rászántad magad a velem való találkozásra .
A minősítéssel megleptél és egy kicsit talán a pár méterrel a föld felett éreztem magam...na de mostanra már "kijózanodtam" és már csupán max a magassarkú emel magaslatba .... várom a hívásod, hogy belebújhassak és egy kicsit ismét a csúcson érezhessem magam....a csúcson egy intelligens,pozitív beállítottságú Úriemberrel,azaz Veled!
Csókol hófehér Blanche!

Beszámoló Blanche +36307122691 95099 szexpartner

Nabut a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon előzetesen megbeszèltük az időpontot, majd vtr.-n rögzítettem. Ahhoz, hogy eljussak eddig a pontig ,le kellet küzdenem azt az èrzèst, hogy az elbűvölő Blanche szàmomra nagy kihívàs.De nèhàny beszèlgetès telefonon, kis csevegès ès ugye a fotói amik kicsit visszafogottak, de annàl beszèdesebbek, megvàltozott ez az èrzèst. A hangja kellemes, stílusa megnyerő , mèg a tàjèkozódó beszèlgetèskor is türelmes egyszóval nem nagy túlzàs ha azt mondom tölèletes.Bàr a "most felveszi a telefon" funkciót nem hasznàlja, ha jól emlèkszem nem volt sikertelen hívàsom.
Megközelítés
A lakàs kis kertvàrosi utcàban helyezkedik el, a parkolàs a hàz környèkèn megoldható, pontos a megadott, hàz falàn nagy betűkkel a hàzszàm, a tömegközlekedèsről nem tudok mit mondani, nyílvàn megoldható.Èn autóval mentem, a pontos cím megadàsa utàn egyszer rànèztem a tèrkèpre ès utàna könnyen ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakàs olyan mint Blanche .Kicsit bővebben! Tökéletes! Mègbővebben! A dominàns fehèr, vilàgos színek hűen tükrözik az eleganciàt amely szó szorosan kapcsolódik Blanche szemèlyèhez. Az előszobàban kis ülő alkalmatossàg cipő levételhez ami szàmomra fontos, beljebb lèpve a talàlkozàsunk fő helyszínèn nagy komód, hatalmas àgy, rajta màr az elkèszített tőrűlköző szàmomra. Szobainas a ruhàim szàmàra. A egyik falon nagy tükör, az ablak altakarva nagy függönnyel mely nem engedi ki a kettőnk titkait, viszont a nyàri napsugàr vègíg símogatóan hat , pont anyi fènyt enged be,hogy a szemek vàgyai is teljesüljenek. Mondanom sem kell, a fürdőszoba rendelmezik minden feltètellel megszàmlàlhatatlan tusfürdő, makulàtlan tisztaság szàjvíz pohàrkàval tehàt ahogy mondtam olyan mint Blanche! Tökéletes!
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
És elérkeztünk oda ahol màr a szavak egymàs utàni felsorolàsàval nem lehet èrzèkeltetni a làtvànyt. Blanche a NŐ! Pontosan ami a fotómon làtható, èrzèki, titokzatos. Azt hiszem a fotókon làtható egyik fekete szexy, hàromrèszesben fogadott, minden takart mègis semmit. Szívem vad kolompolàsban a làtvànytól, a fekete kiemeli Blanche tökèletes fehèr testèt, a művèszien alkotott forma, mely kislànyos s nőies egyszerre. A keblei bàrsonyos tapintàsúak, a bimbók csókokat követelnek, karcsú dereka, làgy ívben tündöklő csípője, feneke mely feszes, izmos ferfikèz nem tapinthat szebbet. Szemből a boldogsàg forràsa kis fazonnal a legszebb amit valaha làthattam ès èrezhettem.
A arc ami szàmomra oly fontos, a kèpeken làtszik, baràtsàgot melegsèget sugàroz, megèrkezèsemkor infarktusközeli àllapotomból hozott vissza tekintete, mosolya, kedves hangja.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 95099 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 95099 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-06-03 10:14:01 erotikus masszázs 950995. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-06-03 10:14:01 erotikus masszázs 950996. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-06-03 10:14:01 erotikus masszázs 95099
Action
Nem szokásom pornószerűen leírni az eseményeket, nem is tudom így megfogalmazni és Blanche esetében nem is lenne tisztességes.
Egy hosszú ismerkedős beszèlgetès utàn(Blanche jóvoltàból ez nem az èn időm kàràra), vàggyal telve csak ennyit mondtam.Most màr ràd bízom magam.Kezdetèt vette eddígi èletem talàn legteljesebb együttlète. ALAPOS fürdès utàn a szobàba lèpve Kedvesem màr az àgyon fekve vàrt, melltartó franciabugyi mèg rajta ( ez mennyire fontos) jobb oldalàn a szàmomra fenntartott helyre hívott. Nem tiltakoztam! Làgy èrintèsekkel fokozta vàgyamat, ajkai előszőr gyengèden èrintette szàmat , illatos volt, puha ,màr itt èreztem lenti rèszem duzzadàsàt. Szexyn levetette meltartójàt, kislànyos keble làttàn izgalmam fokozódott csokjai atvàltottak szerelmesekèhez hasonló heves birtoklàssà.Akartam Őt! És Ő akarta, hogy akarjam, èreztem, csak egy fontos szàmàra, akkor, ott èn. Csokjait bőven osztogatta, haladt lejjebb, kezei làttàn simogattàk testem ès mèg lejjebb lassan, fokozatosan szàja lassan elèrkezett cèlpontjàhoz. Közben a bugyi eltünt, ott volt előttem a nagyon règen vàgyott Hölgy teljes valójàban, cselekedeteim màr csak ösztönösen működtem, tudatom màr a vegetatív idegrendszerre szűkült. Szerencsère Blanche biztonsàgot adott,tudtam, teljesen elengethetem magam. Ajkai mèg szolgàltàk fèrfiassàgomat, làgyan keze csak erintette nèha egy pillanatra azt, simogatta testem egyèb rèszèt, izgalmam fokozódott, Blanche èrezte, tudta mire vàgyom, kívàntam a legrejtettebb kincsèt, ès Ő átnyújtotta, birtokba vehettem. A 69! A bűvös szàm mely a boldogsàg szàma is lehet, nyelvem ízlelte csodàlatos kelyhèt, közben kicsivel lejjebb partnerem a hatàrokat veszegette ajkaival, èn èreztem kelyhe illatàt, fenekèt símogatva imàdtam Őt!
És eljött a pillanat amikor Blanche megállt , kezei oldra nyúltak, tudtam most jött el a pillanat amit nagyon vàrtam. Kötelező teendői utàn a Szèpsèg fölèm kerekedett testünk kèt pontja egymàsba fonódott, lassú mozgàssal kezdődött a vàgta, majd szóltam öntudatlan hangon valamit ( talàn "ezaz" vagy " csinàld") nemtudom, Blanche egyre hevesebben mozgott, kezeimet kebleire nyomta, közben ràm hajolt, èreztem illatàt, leheletèt, csókjai tovàbbra is halmoztàk szàmat, ès közeledett a pillanat ahonnan nincs visszaút. Öntudatlan vonaglàs közepette èrkeztett az orgazmus Blanche jóvoltàból mindent elsöpörve, teljes erőböl.
Hosszú percek teltek el mèg, az angyal akinek mindezt köszönhettem mèg nem vàlt külön tölem, engedte a teljes megnyugvàst majd azutàn mellèm tèrdelt, símogatàsok nem maradtak el, teljes megnyugvàs.
Randinkat úgy fejeztük ahogy kezdtük, csak màr jobban ismertük egymàst, s bàr az idő bőven eltelt a tàvozàsomhoz való felkèszülès csókok ès simogatàsok mellett zajlott. A szomorú pillanat, az utolsó csók, utolsó pillantàs vège az illúzióknak vissza a szokàsainkhoz. De nem baj jön a következő alkalom amikor átèlhetem azt a csodàt amit eddíg csak Blanche tudott nyújtani.
Köszönöm, köszönöm, Dràga ISTENNŐ!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egyetlen extràt nyújt Blanche, èn megkaptam,nincs felàr, az extra Ő maga
Rózsacsokor
Nabut nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem kètsèges, hogy Blanche kiemelkedik az egyèbkèn sok csodàlatos làny közül.Szemèlyisège, alàzata(nem összekeverendő az alàzkodàssal),hatàrozottsàga egy olyan lehetősèget ad a jozzàm hasonló fèrfiaknak.Azèrt mondom, hogy hozzàm hasonló, mert csak akkor lehet ehhez hasonló èlmèny, ha meglàtjuk benne az igazi Nőt.
Megèrte vègigjàrni a hozzà vezető rögös utat és csak remènykedem benne , hogy nem okoztam csalódàst.
Ehhez fogható baràtnő èlmènnyel mèg nem talàlkoztam.Úgyhogy baràtaim ha minősègi talàlkàra vàgyik valaki akkor Blanche a tökèletes vàlasztàs.De fontos megjegyezni, hogy ez tőlünk is függ. És ez nagyon fontos! Talàn nekem mindez sikerült.
Minden nagyon köszönök a hölgynek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2018-08-20 00:31:27
Lelkesült beszámoló, talán nem véletlenül :-). Részletes és élvezetes leírás, ha eddig nem vonzódtam volna Blanche-hoz, most már mindenképpen ...

2018-07-11 14:55:33
Nagyon részletesen és színvonalasan megírt beszámoló. Mégis van benne némi titokzatosság.

2018-06-04 12:12:19
Blanche tényleg fantasztikus nő, de szerintem nem kell nagybetűvel kiemelni a fontos dolgokat (ALAPOS fürdés), inkább az ékezetekre figyelj, mert rossz irányba dőlnek!:) Amúgy tök jó írás lett, köszi!

2018-06-04 11:46:23
Ugy ereztem, mintha ott lettem volna, erzekenyen es megis targyszeruen irsz, Pont igy kepzeltem Blanche aurajat!

2018-06-04 09:51:18
Szépen megfogalmazott és ízlésesen megírt beszámoló. Nekem tetszett!
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 16db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban