A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-05-30 16:07:39

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 95055 szexpartner

plotzinger a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Sima ugy, elore megbeszeltuk, pontosan korrekten. Aznap kuldtem megerosito sms-t.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kivalo, ugynevezett utak vezetnek oda, kocsival mentem, sokat nem tudok rola mondani :) Nem eltevedos, egyertelmu a cim alapjan. Parkolas easy, fizetos. Kozel van a Honvedkorhaz, igy ha szivinfarktust kapsz, mert Alice az utolso cseppet is kicsavarja beloled, kozel a segitseg :)
Pluszban megjegyeznem, hogy a legkozelebbi keresztezodesben, kb 60 meterre a kaputol van egy viragbolt, megerdemli a holgy a figyelmesseget.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nyugodt, relaxalos furdo mindennel felszerelve, ami kell. Lakas diszkret, kellemes, nyugodt. Szoba tokeletes, tiszta, halk zene, ventillator, kellemes leghuzat, agy mellett oriasi tukor.
ALICE külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Kedves, aranyos lany, vekony, sportos testalkat. Olyan popsi, hogy ugy ereztem Karacsony van :) Nyari ruhaban fogadott a liftbol jovet, ami eltunt mire megfurodtem.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 95055 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 95055 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-30 16:07:39 erotikus masszázs 950555. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-30 16:07:39 erotikus masszázs 950556. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-30 16:07:39 erotikus masszázs 95055
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Belepesem utan a szobaba megerkezve olelessel, bujassal, puszival udvozoltuk egymast. Szeretem a gyengedseget, nagyon jolesett es izgato is volt szamomra a bujas, finom, puszilnivalo nyaka van, kozben kezunk elkalandozott kicsit.
Furcsi utan ezen a ponton folytattuk, majd megszakitottam kicsit azert, hogy megbeszeljuk ki hogyan, mit szeret, hol vannak a hatarok. Nem eloszor voltam itt, igy mar tisztaztuk, hogy a kenyszerfrancia mit jelent nala, ez azert eltero ertelmezes lehet kulonfele emberek kozott, szerintem fontos, hogy ezt elore tisztazzuk.
Ma is olyan franciat kaptam, hogy az agyam elszallt. A bujos, szelid, gyenged lany olyan termeszetesseggel vette torokra a farkam, hogy a fulem ketteallt. Kozben simogattam ezt a kincset ahol ertem. Ahol ertem, ott ugy ereztem elvezte az erintest, nagyon reszponziv a teste. Ranyomtam kozben a fejet, tartotta amig birta, aztan feljott nagy levego vetel vagy sok nyal visszakopes es ment is vissza magatol es szopott, szopott, igazi melytorokkal, at a garaton, lelkesen, nagyon finoman.
Ha az orszagban mindenki ugy vegezne a teendojet, mint ahogy Alice szopott, megnegyszerezodne a GDP.
Beleulhetek? - kerdezte a farkamat a kezeben tartva es igenlesem utan rahuzta a vekony, szep testet, ereztem a farkamon szuk puncijanak szoritasat. Guggolva mozogni kezdett es farkam teljes hosszaban ereztem, ahogy szorul rajta a puncija. Hangokat adott, gyorsitott, szoritott kicsit, olyan volt, mintha az eppen megismert uj randival tokeletesen egymasra hangolodva pont egymasba illenetek es nemcsak neked lenne jo, de elvezned azt is, hogy kozben oromet okozol a masiknak. Kesobb kutyus, kutyusbol lehasalas, azt imadom, foleg ezzel a gyonyoru popsival. Szajaban mentem el egy ujabb francia alatt.
Megtorolgetett, amit szinten nagyra ertekeltem, kedves volt. Mellem bujt, atoleltem, belepusziltam a hajaba. cirogattuk egymast es beszelgettunk mindenfelerol. Olyan kellemes volt ahogy hozzambujt es dumaltunk, hogy azon gondolkoztam, hogy nem is kell mar mas mara, hiba vagytam mar eg yideje ujra Alice garatjanak erintesere.
Aztan picit elore megsajnalva magam, hogy ki tudja mikor latom ismet megint, a kezet a farkamra huztam. Ugy ereztem, ma nem lesz bennem meg egy lehetoseg, de addig is elmenyeket szeretnek gyujtani. Volt bennem. Alice-nak koszonhetem, aki mindenet bevetve a csataba ujra gyozelmet aratott.

Alice nagy kincs. Kedves, aranyos, figyelmes, istenien es gatlasok nelkul szopja a farkam, gyenged is es a vilag egyik legszebb popojaval rendelkezik. Nalam a szopas kozponti kerdes, sokkal jobban szeretem, mint magat az aktust ezert nekem kiemelkedoen sokat jelent Alice hozzaallasa. Ma pedig azt ereztem raadasul, hogy legalabb ennyire jol esett a finom jelenlete, az intimitas. Alice, ha olvasod, ezuton is puszillak, finom volt veled:)
Elszámolás
korrekt, ahogy elore megbeszeltuk, mivel majdnem elfelejtettem a multkor igy elore akartam, de nem volt erre pressure
ilyen atlaghoz kepest ennyi meg annyi ertekekt nem tudok mondani
Rózsacsokor
plotzinger nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
kivalo! fentebb leirtam mar, Alice egy kincs, fonyeremeny, hogy van es amikor az utolso pillanatomban emlekezni fogok a szep dolgokra, Alice kozte lesz :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2018-06-04 10:18:51
Az ékezeteket tudnám díjazni, olvashatóbb lenne ...

2018-05-31 07:48:48
Mindentudo:koszonom

2018-05-31 00:08:21
a beszamoloid szamanak novekedesevel tudsz magasabb minositest adni. Le van irva minden az info ful alatt.

2018-05-30 23:14:45
impa: max szamodra rontottam el, ha neked nem olvashato az ekezetmentes, a te dolgod. Azzal sem foglalkozom, ha valaki csak nyomtatasban bir szoveget ertelmezni.

2018-05-30 23:12:36
elso beszamolom
hogy lehet allitani a jo/felejthetelen...stb kategoriakon?
a megiraskor azt mondta, h kb rossz es jo kozott valaszthatok kesobb lehet a jot tovabb bontani, de kesobb nem lattam ilyen opciot
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.