Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-05-30 15:40:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 95051 szexpartner

Bohém2 a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ennél egyszerűbben nem lehet szerintem. Ment az sms, vissza csörgött, kis csevi és ment a Vtr, mit szinte azonnal vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Vtr-ben cím helyett csak kérdő jelek, meg vonalak. Jót nevettem. XIII.-ker, Béke tér környéke. Gps ismeri oda vezet. Ha már arra járok, mindég útba ejtem a Kerekest, hol menetrend szerűen indítja a vonatokat a vörös hajú forgalmista. Szóval parkoló hely bőven, alacsony díj ellenében, Lehel út közel, így a tömegközlekedés is kiváló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított panel. Rendezett környezet, belül tisztaság. Többedik emelet, melyre lift a legcélszerűbb.Folyosón rács, hova Alice eléd jön és enged be. Lakásban végig hangulat világítás és kellemes füstölők ontják illatukat és adnak varázslatos hangulatot.Tekervényes az út a tetthelyig, de előtted billeg az oldal tán legvékonyabb lánya. Szoba kellemes, nagy francia ággyal, friss lepedővel, mintára hajtogatott türcsivel. Fürdő káddal. Nem nagy, de mindennel fölszerelt, patyolat. Hibátlan tetthely.
ALICE külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Fogyott. A meleg miatt nem tud enni rendesen. Hihetetlenül vékony, de mint tapasztaltam nem törékeny. Haja szőkés, mi enyhén vörösbe hajló. Legyen aranyszőke. Bőven vállig ér. Nagy barna szemeiben öröm és értelem. Szája csókra hívogató, szép ívű. Alakja kecses, arányosan apróka.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 95051 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 95051 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-30 15:40:48 erotikus masszázs 950515. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-30 15:40:48 erotikus masszázs 950516. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-30 15:40:48 erotikus masszázs 95051
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Rövid, elől gombos ruhácskában fogadott, kísért be. Ajtó be és szenvedélyes csóókkal fogadott. Nem szólt semmit, de a csókban benne volt minden.
Cipő le és a szobában folytatódott nyelveink játéka. Bontogatja ingem, de újra számra tapad. Átkarol és meglepődöm szorításának erején. Valahogy csak csak a székre kerülnek ruháim és irány a fürdő. Lecsapattam magam és usgyi vissza. Összegabalyodtunk úgy rendesen, de azért megszabadítottam a kis ruhácskától. Megdöbbentett, milyen vékony, törékeny. Simogattuk egymást és kezeink is megtalálták a megtalálni valót. Lompi erősen ébredezett, mi Alicet arra ösztönözte hogy szájával kényeztesse. Az ágy szélére ült és sec pec koppanásig eltüntette. A levegő hörögve tört utat magának. Még szerencse, hogy nem sarkvidéki, így nem féltettem lomposom a megfázástól. Ágyra dobtam magam, úgy mégis csak kényelmesebb. Lábaim közé kuporodott és brutál szopásban részesített. Igen ez nem francia volt, ez több volt annál. Élveztem és ahogy szemembe nézett láttam Ő is élvezi. Folyt a nyál és szinte állandóan tövig a szájában. Húztam fejét és toltam száját. Simán vette az akadályt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy dagadó farkam garatján túl tartózkodik. Semmi kéz, semmi fogazás csak " simán" játszik velem és tart csúcsközelben.
Fölhúzom csók és hátára fektetem. Alig érek hozzá és érzem nagyon beindult. Apró mellei hiper érzékenyek. Szopom, szívogatom és az egészet a pofámba kapom. Remeg az egész nő. Elvagyunk így egy darabig, meg kell mondjam nagyon élvezem, de csak lejjebb csúszom és végig nyalom illatos punciját. Beleremeg és nyalni kezdem. Érzéssel, finoman, majd egy szívás és folytatom. Megjött hangja és tekereg, mint kígyó a tűz előtt. Kiemeli csípejét, így tolja képembe erősen nedves punciját. Szóval rendesen tűzbe hozott engem is. Punci lucskos és simán nyeli egymás után ujjaimat és mi ekkor kezdődött az leírhatatlan. Élvezett sorozatban mígnem hídba nem ment. Ekkor csókolni kezdtem száját. Rajta fekszem és remeg alattam egész testében. Percek kellettek míg kissé lenyugodott. Ilyet vele éltem át, most újra.
Mocorogni kezd és araszol lomposom felé. Kicsit kell terelnem és megtalálja mellemet és szopni kezdi bimbómat. Én az Ő bimbóit morzsolgatom, de csak lejjebb ereszkedik és újra lazán mély torokra veszi farkamat. Visítani szeretnék a kéjtől, leginkább. Úgy fordul,hogy mindenét elérjem. Farkam tövig szájában, ujjaim puncijában barlangásznak. Remeg élvez, de rendületlenül szopja lompit.
Úgy éreztük ezt már így fokozni nem lehet és közös megegyezéssel döntünk a védelem mellett. Guggolós szembe nézős lovi veszi kezdetét. Mint a Forma 1- ben szabadult el a ménes. Hihetetlen elánnal dugott Alice. Farkam a világ legtermészetesebb módján állt és tűrte ahogy a punci birtokba veszi. Játszi könnyedséggel abszolválta Alice ezt a formációt.
Háta mögé kerültem. Lehasalt és így pucsított. Farkam hopp és máris a punciban és dugtam Őt rendesen. Nyögött élvezkedett és tolt hátra ahogy kell. Érti, hogy kell kiborítani. nem kellett sok és hátára fektettem és így raktam lompit a punciba és mi ekkor kezdődött az már csak kezdetén volt szex. Puncija hol kitágult, hol eszeveszetten szorította farkamat. Hörgött vonaglott és kézzel lábbal húzott magába. Nem engedett egy pillanatnyi lazítást sem. Mi csövön kifért, de csak hajszolt tovább és érzem remeg egész testében és élvez. Ekkor leszállt a vörös köd és hajszolni kezdtem lompit és utol értem Alicet. Frenetikus volt, ahogy egymás alatt, fölött füleinkbe lihegve, remegve élvezünk és nyugszunk. Nekem több kellett. Arra ocsúdtam, hogy takarít Kedvesem, majd vízzel kínál. Egy nagy bögre lesurrant. Folyt a víz rólunk, így ablakot nyitott mi ha nem is sokat,de segített.
Össze bújva beszélgettünk mindenről. Életről, az oldalon történő rosszindulatú pletykákról, szóval tabu nélkül mindenről.Jó vele ez is. Nyílt, értelmes, kedves lány.
Idő el és gyors tusi, öltözés, legyen szép napod stb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Öltözködés közben tettem a polcos szekrénybe. Meg sem nézte.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy fa árnyékában parkoltam, de hiába. Kívülről a nap, belülről még Alice-vel átélt ritka élményem melegített. Csodálatos lány, ki nem aprózza. Két lézzel osztja az élvezetet.
Barátnő és kiváló szerető egy személyben, míg nála vagy. Jó visszagondolni, mit ki nem hozott belőlem! Önfeledt szerető voltam mellette én is. Csóókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2018-06-20 09:54:19
Van amikor egy hirdető hölgy besziit olvasva elérkezik a döntő pillanat amikor eldöntöm,hogy majd felkeresem. Nálam a Te beszid tette fel az i-re a pontot! Köszönöm!

2018-05-31 08:14:08
Jó beszi lett (és jó beszi lesz:)), ezt biztosan tudom! Nagyon jól örökítetted meg ezt a szuper randi az egyik istennőddel, köszi!

2018-05-31 00:11:01
melto megemlekezes orok istennomrol, akihez nem tudok elegszer menni

2018-05-30 21:38:40
Maximális extázis , ezt hoztátok ki egymásból , végig izgultam ezt a remek beszámolót , amely nem túlzás , Alice így szereti és Aquila is !

2018-05-30 18:46:16
Az természetes, hogy nagyon jól Írsz, ez is tetszett!! De azért már irigykedem, hogy mit kihoztál a csodás Vendéglátódból!! Hiába, kétszer már lecsúsztam az ismétlésről, harmadszor nem fogok..mennem kell!:-)
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.