74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Sendy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Sendy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-05-20 06:56:26

Frenky38
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Sendy Budapest 2018-05-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, mikor jelezte az oldalon hogy elérhető. Készséggel válaszolt kérdéseimre. Másnapra javasolt időpont neki is megfelelt. Megerősítést kért randi előtt pár órával.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Címet megerősítéskor kaptam meg. Belváros egyik csendes utcájában található, régi bérházak egyike. Kocsival jól megközelíthető. Pár perc séta után számos tömegközlekedési eszközt is lehet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egyik emeleti lakás a randi helyszín, ami ízlésesen felújított, modern berendezéssel ellátott. Mindenhol rend és tisztaság.
Sendy külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nem ért meglepetés, teljesen megfelel a képeknek, kivéve a haja, mivel most válláig ér. Arc kitakarással hirdet, de nem kell tőle tartani, szemnek kellemes látvány, csak úgy mint az alakja. Sportos test, izmos láb, kemény fenék, szilikonos cicik. Pocakra felkerült egy kis plusz, edzés hiányában, mert sajnos ki kell hagynia egy ideje, de nekem nem okozott gondot, sőt tetszett is. Bőre hibátlan, selymes, amit pár igényes tetoválás díszít. Végére hagytam a lényeget, frissen borotvált punci, mely illatos és kényeztetésre jól reagál.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
4
Kapuban hívtam a bejutáshoz szükséges információért. Ajtón belépve láttam meg először vendéglátóm, igen tetszett a látvány. Elől cipzáros fekete felsőben fogadott bugyi nélkül, mivel ,,nem lesz rá szükség" Sendyt idézve. Bemutatkozás két puszi kíséretében. Szobába kísért, ahol megbeszéltük a részleteket.

Zuhanyzás után átöleltem és csókoltam nyakát, vállát, markoltam kemény kerek fenekét. Igazi nyelves csókban részesítettük egymást. Az ágyra helyezkedtünk, Sendy hátára feküdt, én mellé térdeltem és folytattuk amit állva kezdtünk. Szenvedélyes csókolózás közben simogattam testét, de vágytam már kelyhére, így elindultam irányába. Közben elidőztem a ciciknél, nyalogattam, szívogattam bimbóit. Hasán keresztül folytattam utam a cél irányába, és lám csodát, elérkeztem látogatásom lényegéhez. Először környékét nyaltam finoman, hogy kicsit még húzzam mielőtt belemélyedek kényeztetésébe. Nem várattam sokáig, feltérképeztem érzékeny pontjait, közben megragadta szerszámom és finoman játszott vele. Lába közé helyeztem át magam, hogy lássam arcát mennyire tetszik ténykedésem és kényelmesebb is volt így. Nagyobb tempóra váltottam nyelvcsapások tekintetében, meg is jött a hangja, nézett a szemembe, fogta a fejem húzta magába, ívbe hajolt remegő teste. Szerintem sikerült eljuttatnom a csúcsra. Csókoltam, nyelvünk egymás szájában virgonckodott. Az ágyra térdeltem Ő fekvő helyzetben maradt és kezébe vette velem egykorút, végig nyalta tövétől kezdve, bekapta, közepes erősséggel szopta. Kezelésbe vette a golyókat, vissza a szájába. Egy darabig ez ment. Felajánlottam a 69-et, és már fordultunk is, de azt hozzá tette hogy Ő van felül csak így vállalja, egy rossz élmény miatt. Nem okozott gondot én is így szeretem. Itt már éreztem hogy keményebben szopott és próbált mélyebbre bevenni. Nagyon élveztem ténykedését. Gumi húzás után missibe kezdtük. Lassan vettem be szűk punciját, finoman irányított mélységet és tempót illetően. Bemelegedés után már dugtunk rendesen. Öröm nézni arcát élvezet közben. Meg is kérdezte hogy miért mosolygok. Élveztem a helyzetet. Hosszú perceken keresztül járattam benne szerszámom, majd kértem a popót. Megnézte az órát, mennyi időnk van még. Egy kis síkosítót kent a gumira, elém térdel és lassan behelyezte. Itt is finoman kezdtünk majd csattogósra váltottunk. Éreztem végem közeledtét, elém feküdt és beterítettem mellét utódokkal.

Letörölgettük magunkat. Elmentem egy újabb fürdésre. Felöltöztem és két puszi után távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején kérte el a részletek megbeszélése után. Egy xtrátval együtt az átlag, ha jól sejtem, de a bővebb infó mindent tartalmaz.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam a társaságában. Minden kérésemet teljesítette, nem finnyáskodik, nem húzta a száját, kellemes partner mindenben. Kifejezetten tetszett ahogy élvezte együttlétünk. Kedves volt mindvégig. Kicsit hiányoltam, az ismerkedős beszélgetés, nem egy csacsogós típus. Illetve volt még tíz percünk az órából és nem marasztalt hogy kitöltsük az időt. Nagyon örültem az ismerkedésnek. Biztosan vissza megyek még hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 4db
(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

: 12db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,