Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2018-05-04 08:21:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 94632 szexpartner

fhdgy a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Néhány csörgés után felvette, rögtön kedves és közvetlen hangon kezdtünk beszélgetni. Mehettem a kért időben, mindent megtudtam amit akartam egy perc alatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
GPS-el mentem, pont a ház előttig vitt. Nem lehet eltéveszteni, a házzal szemben nincs másik ház, parkolás egyszerű és ingyenes. Tömegközlekedéssel szerintem kicsit macerás lehet, de kocsival ideális helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Három emeletes társasház, viszonylag új, szép ház. Az utcáról a kapunyitás felcsöngetés nélkül megoldott, viszont a kapun bejutva a házba bejutáshoz már fel kell csengetni. Vagyis kaptam kódot és azzal be tudtam menni, tehát telón is megoldható. Diszkrét a bejutás, a rendelő szintjén csak 3 ajtót láttam, és mivel kint van a számozás, eleve tudtam hova kell kopogni. Vagyis azt se kellett mert az ajtóban várt. A kecó jó állapotú, rendben tartott. A fürdőben sajnos nincs zuhanyfüggöny, műanyag kilépő de nem volt vizes semmi. A melegvíz beszabályzása kicsit macerás, amikor azt hittem már oké, akkor elkezd hideg lenni és fordítva is. De ettől még gond nélkül lefürödtem, kb ötféle tusfürdő. A rendelőben nagy franciaágy, ami szinte elfoglalja az egész szobát. Jó lenne egy szék is a ruhát lepakolni, de ez azért nem akkora probléma.
Amy külseje
A képek nagyjából stimmelnek, bár én azért pár évvel idősebbnek gondolnám. Hosszú fekete haj, kis keblek, kellemesen kerek popsi, finom sima bőr, ápolt és jóillatú. Az összképhez hozzátartozik, hogy nagyon kedves, közvetlen, csevegős leányzó, így elsőre is úgy lehet vele beszélgetni mintha ezer éve ismernénk egymást. Ez azért sokat emel az összbenyomáson.
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 94632 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 94632 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2018-05-04 08:21:13 erotikus masszázs 946325. Amy +36702186702 beszámoló 2018-05-04 08:21:13 erotikus masszázs 946326. Amy +36702186702 beszámoló 2018-05-04 08:21:13 erotikus masszázs 94632
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Ő már megfürödve várt, így mikor én is végeztem, rögtön leheveredtem az ágyra. Ő elém állt, a fürdőruha szerű zsinóros kis semmi bébidoll felső részéből kibújt, majd minden teketória nélkül szemből elkezdett ismerkedni a kopasz főhadnaggyal. Én közben kicsit srégen oldalra tekeredve elkezdtem a maradék alsó rész ruha eltávolításának, erre ő rögtön abból is kiugrott. A natúr franciát elég komoly vehemenciával kezdte kényeztetni, közben szemkontaktus, kéjes nyögdécselés közepette. A haja közben ki volt bontva, ez sokat emelt az összképen. Egész jól csinálta, semmi kezezés. Mivel ezt a műveletet én kölcsönösben szeretem, rögtön át is fordultunk 69-be. Szerencsére van egy párna is az ágyon, így a kölcsönöst kényelmesen, egy párnával a fejem alatt kezdtem meg. Finom, jóillatú a sunci, átlag feletti méretű nagyajkakkal. Aktív ténykedésemre jól reagált, bár nekem az volt az érzésem hogy ez csak a műsor része. Ez engem nem zavart, nagyon erotikus és izgató szerintem ha 69 alatt érzed a rámozgást ami kellő akkusztikával is meg van támogatva. Éreztem ebből elég hamar hogy őt itt ma elélveztetni nem fogom, de mivel olyan kellemes volt az egész hogy egész sokáig csináltuk. Mikor már éreztem hogy ha nem fejezzük így be akkor hamar végem lesz, kértem a gumit. Kérdezte hogy szeretném, mondom mindenhogy. Hátulról közelítettem először. Kellemes, kicsit szűk volt a bejárat, de alaposan nekiestem, amit már hangosabb nyögésekkel és oldalra fordított fejjel, néha visszapillantva rám nagy beleéléssel nyugtázott. Ekkor láttam meg a tetkóit, amit én nem díjazok de nem volt sok és ízléses is a derekán és a hátán. Eztán átfordultunk szembe, és rövid, de beleélős nyelves csókolózás után keményen megdöngettem. Itt már az volt az érzésem hogy ez már nem műsor és ő is élvezi az akciót, átkaroolt, szorított, lihegett, ami mellett néhány trágárabb felszólítás is követett arról, hogy jó erősen szeretgessem meg. :-) Ezek a körítések annyira felhúztak, hogy olyat lőttem hogy majd kijött az agyvelőm, és a lábam is megremegősödött. Kis pihegés, puszilkodás még, majd leszálltam, szilvia és fürdőbe el. Nagy piros pont hogy felajánlott egy száraz új törülközőt!
Elszámolás
A teljeskörű ügyintézés tekintve nagyon komoly ajándékkal kell számolni, az átlag pesti ügyintézőkhöz jóval kisebb csokorral kell érkezni. De tekintve a magas színvonalú és kifogástalan ügymenetet, nem kell hogy ez ijesztő legyen, legalábbis olyan értelemben hogy kockázatot nem érzek a kudarcra.
Rózsacsokor
fhdgy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon profi szolgáltató, belead mindent és teljesen átadja magát a vendég igényeinek, mindezt egy nagyon közvetlen, kedves személyiséggel. Nem egy barbi tipusú plázacica, de nagyon odateszi magát. A nagy rózsacsokor ellenére aki biztosra akar menni, annak jó választás, magam részéről ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2018-05-04 11:46:05
Jol megirt beszi, csaknaz elszamolas egy kicsit zavaros, egy szocsere (kisebb/nagyobb?) valamelyest megteveszto lehet.
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 30db
(2023-12-14) : A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban

(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

nagyon jó: 39db
(2024-01-14) : Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni,

(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

: 57db
(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.

(2023-08-06) : 1 órára mentem, kimondottan mélytorkos-kényszerfrancia miatt, szex nem volt, csak francia, amit nagyon élveztem. Röviden: feketeöves, végtelen torokkal