82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Viktoria40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Viktoria40-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-04-29 13:49:05

QQri
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viktoria40 reagálása

Kedves Kiskakasom! Nagyon köszönöm a beszámolódat! Várlak ismét egy jó kis hanvurra! Sokszor puszi! V.:)

Szexpartner beszámoló Viktoria40 Monorierdő 2018-04-29

Egyeztetés
Egy hetekkel ezelőtt megjelent beszámolója keltette fel a figyelmemet, melybe kivételesen bele is olvastam. Azonnal döntöttem, fel kell vennem a kapcsolatot eme ízlésesen tetovált, intimékszeres hírdetővel, aki ráadásul egy csodálatos MILF. Néhány eredménytelen kísérletem után megcsörgette a telefonom, visszahívtam. Egy rendkívül kedves, csicsergő hangú HÖLGY vette fel, a formaságok után egy jó beszélgető partnert ismerhettem meg személyében.
Megközelítés
Tömegközlekedem. Jelen látogatásom alkalmával a MÁV régi reklámjának szinte megfelelően háztól házig vonatozhattam. A randevú színhelyétől alig néhány méterre száll le az epekedő vándor, főleg, ha az utolsó kocsiban utazott Monorierdő megállóig, melyre a zónázó vonat a legalkalmasabb. Nagyon könnyen megközelíthető, a parkolás ingyenes. Bátran lehet vendéglátónk útmutatásaira hagyatkozni.
Helyszín
Csodálatos környezetben van egy kicsi házikó. A kert és a terasz teljes tele van sok szép virággal, örökzölddel. A betérő vándor akár a paradicsomba is érezheti magát. Az egész házikó rendkívül otthonosan van berendezve, azonnali maradására hívja a vendéget. A konyhán keresztül jutunk a babaszobába, a szoba ca. 75%- át a hatalmas , már előkészített franciaágy, uralja, ahonnan a zuhanyfülkével ellátott, jól felszerelt fürdőszoba található. Tusfürdő: illatszerbolt nagyságú tusfürdő választékkal, műanyagpohárral, melyben a szájvíz előkészítve várja használatba vételét. Frissen mosott, jó illatú, hatalmas fürdőlepedő külön- külön mindkét zuhanyozás alkalmából választható. 100%- os higénia, 100%- os elégedettség.
Viktoria40 külseje
Nagyon sportos alkatú HÖLGY, aki már az első pillanattól kezdve igazi partner tud lenni egészen a randevú befejezéséig. Hosszú szőke kibontott hajával a napsugarak és a szellő is egyaránt játszott. Csillogó kék szempár, mosolygó arc, csókra csábító finom ajkak. Formás keblek, hetykén álló bimbókkal, fazonra igazított kislányos punci. Csodálatos szép tetoválások testszerte, testékszerek még az intim részen is. Igényes és ízléses műköröm.

Action
Több száz randevú és megannyi megírt beszámoló utàn kicsit lányos zavarban vagyok, nem tudom eldönteni hogyan is kezdjek eme fejezet megírásához a rengeteg új és újabb tipusú élménnyel gazdagodva. Elkalauzolt a fürdőszobába, ahol a bőséges tusfürdő, szájvíz és műanyagpohár készletből választhattam ízlésemnek megfelelőt. Gyors zuhanyozást követően a franciaágyon folytattuk egymás testének felfedezését, erogénzónáinak feltérképezését. Közös megegyezéssel " hagytam magam ", így megkezdődött a fullos, a környékére is a kiterjedő felejthetetlen élményt nyújtó francia nyelvlecke, mindent eltüntető mélytorkos elemekkel tarkított, már - már a mennyekig felröpítő bőnyálas változata. Határaimat feszegette, de a felkínált 69- el sikerült rövid időre úrrá lenni a beteljesülés közeli helyzeten. A nagy kedvenc alatt sikerült is valamennyire magamhoz térnem a szinte önkívületi állapotomból. Ismételten átvette az irányítást, újból végig csókolt, símogatott, ölelkezett velem. A kiskukit bőnyálas, mélytorkos natúrfranciával ajándékozta meg. Következett a villámgyors beöltöztetésem, de a kislányos punci meglátogatása ma elmaradt, ( meghódítása, bevétele a következő randevúnkra maradt ) az utódok a vvben landoltak, én pedig elaléltan, nem is kicsit ájultan és kábultan az órára bámultam. A maradék időben regenerálódásom beszélgetéssel, felejthetetlen csókjaival, forró öleléseivel segítette elő. Külön KÖSZÖNET érte! A kis együttlét váljék EGÉSZSÉGÜNKRE!! Szólóban végrehajtott zuhanyozás, öltözködés, majdan az érzéki csókok következtek, indulás a vonatállomásra. Nem is búcsúzkodunk, rövidesen egy újabb randevúnk következik!...
Elszámolás
Utólag a telefon egyeztetettek szerint. A helyszínen sem változott. Első alkalommal voltam ebben a régióban, így még nincsen viszonyítási alapom, de nekem nagyon megérte. Nem is foglalkozott vele, a személyes ajándékaival volt elfoglalva, melyeket láthatóan nagy örömmel fogadott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
" Milyen érzésekkel távoztál,"..., legszívesebben maradtam volna, hiszen egy csodálatos HÖLGY, egy felejthetetlen MILF ismeretségével lettem gazdagabb, aki már ránézésre tudja szinte 100%- os biztonsággal mire és hogyan vágyik az Őt meglátogató vándor. Rendkívül kezdeményező, a partnerére maximálisan figyel, és remekül kihasználja a legkisebb lehetőséget is a kölcsönös örömszerzésére! Hozzáállása is csillagos ötös. Mit is írhatnék még, mindent nagyon szépen köszönök, a mielőbbi viszontlátásra! Bárki személyesen is meggyőződhet eme írásmű valódiságáról az adatlap, a lehetőségek , bemutatkozó fejezet elolvasása, majd a telefonos kapcsolatfelvételt követő saját helyszínen szerzett élményei alapján, a saját randevúján. Jószívvel és őszintén ajánlom a Tisztelt MT- nak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viktoria40 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-04-30 05:40:04
Ismét jó beszámolót írtál, kíváncsian várom a folytatást.

FunkciókViktoria40 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-07-13) : Nagyon finoman, filmbéli jelenetekhez hasonlóan kiváló technikával olyan natúr francia nyelvleckébe részesített, mely kiterjedt a herékre, és azok környékére is, és tele volt igazi mélytorkos elemekkel.

(2018-03-28) : A törölközőt egy mozdulattal lekapta rólam és kaptam egy frenetikus, láb remegtető francia nyelvleckét. A golyszikat sem hagyta figyelmen kívül és a nyelvóra közben nem használta a kezeit.

felejthetetlen: 7db
(2018-12-13) : Kértem a vegyvédelem felhelyezését és megkérdeztem, hogy felfedezhetem-e a kerek popsiját. Úgy látszik, hogy a méretem megfelel a specifikációnak,

(2018-10-08) : Egy fantasztikus francia nyelvleckét kaptam. Hol gyengéden, hol erősebben csinálta, mélytorkos betétekkel. A golyszikat sem hagyta parlagon. Éreztem, hogy közel a vég,

(2018-06-03) : Ezután Viktória leültetett a kanapéra, elém térdelt és kaptam egy eszméletlen fullos francia nyelvleckét mélytorkos betétekkel. Próbál közben szinte végig szemkontaktusban maradni.

nagyon jó: 13db
(2018-08-04) : Csókoltam, markoltam, simogattam öket, az egyik kezem elkalandozott a gyönyör kapuja felé és ekkor folytonossági hiányt vélt felfedezni a tangának nevezett falatnyi bugyiban. Nyitott bugyi volt a Drágámon.

(2018-01-21) : Miután picit megpihent Viktória kezelésbe vette a velem egykorút. Kaptam egy érzéki francia órát. Hamarosan éreztem, hogy gond lesz, ezért kértem a védelmi rendszer felhelyezését.

(2017-11-18) : fekszem az ágyon és Viktória az érzéki ajkaival kezelésbe vette az ezredest. Majd kértem, hogy az ágyról lelógó fejjel kényeztessen, melyet örömmel teljesített. Egy olyan mély torkos franciát kaptam,

: 21db
(2018-05-03) : A lenyeget elmondva a francia isteni, tenyleg melytorkos. Alul tiszta, finom, bore puha. Elosszor O kezdemenyezett amint kileptem a tusolobol, egy kis olajjal maszirozott

(2018-02-14) : Bekent olajjal és így simogatott, nem csak a kezeivel hanem simult hozzám a testével és gyönyörű kebleivel is ami csodás élmény. Ekkor már ágaskodtam és szép ajkaival folytatta a kényeztetést.

(2018-02-07) : Letérdelt elém, kaptam egy banánt, hogy maradjak csendben és hamarosan nyugtáztam, a Herceg nagyobb lett mint a banán és V az ágyra dobott, tovább szopott, olajjal masszírozot