Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-04-27 03:00:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 94545 szexpartner

Bohém2 a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már látni akartam és a mai nap nekem alkalmas volt bármikor. Mivel telója megadta magát az oldalon egyeztettünk villám gyorsan és már ment is a Vtr mit szinte azonnal vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Közel esik viszonylag a XIV. ker. hol megtalálható. Gps ismeri oda vezet. Az én autóm már az oda úton föllelhető gödröket is ismeri. Parkolás a ház előtt, hol mindég van hely. A közeli főúton troli jár. Rákosfalva hévmegálló is közel. Korán érkezőknek az Őrs tértől egy jó ráhangoló séta. Lehet tömeg közlekedni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Fölújított panel ház szépen parkosított környezetben. A fák bontogatják leveleiket, virágaikat. Így a nap sem forrósítja föl a vasszamarat. Rendezett környezet, belépve tisztaság mi a lakásban csak fokozódik Szépen fölújított, ízlésesen berendezett fehér falakkal. Szoba tágas nagy ággyal, komód mécsesekkel és kis szófa hova a ruháim kerültek. Megcsapta orromat a frissen mosott, fölterített ágynemű illata. Fürdő zuhany kabinnal és mindennel bőségesen fölszerelve. Tökéletes, barátságos helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mit írjak már így sokadjára. Nekem Tia az etalon. Készakarva sem tudnék hibát találni rajta. Belépek és egy minden porcikájában mosolygós lány karolja át nyakam és szöveg helyett csóókal üdvözöl. Smaragd zöld szemei mint csillagok ragyognak. Szép ívű szájából mint gyöngyök villannak ki fogai. Arcának két oldalán a huncut gödröcskék kislányossá teszik. Feneke markomban, mellei mellemnek és mély vörös még kissé vizes, frissen mosott illatos hajába fúrom fejem és mélyet szippantok.Egy top és rövid farmer, mi rajta van. Ahh, de szexin nézett ki. Cipőt elhagyom és a top alá nyúlok. Semmi fölösleg,Tökéletes test. Valahogy így megyünk beljebb. Kívánásom fölső fokon. Az a természetesség ahogy mozog, viselkedik szinte megbolondít.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 94545 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 94545 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-04-27 03:00:26 erotikus masszázs 945455. Tia +36307539086 beszámoló 2018-04-27 03:00:26 erotikus masszázs 945456. Tia +36307539086 beszámoló 2018-04-27 03:00:26 erotikus masszázs 94545
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Szobában átadok részére egy új telót, hogy tudjon kommunikálni míg talál kedvére valót. Neki nem, de nekem jól jött, mert kicsit higgadtam. Ruha gyorsan le és fürdő. Kikísér és kérésemre megmossa hátamat. Megköszönöm és kérem ne dobálja le magáról ruháját én szeretném kicsomagolni.
Mint bak mi szagot fogott megyek a szobába és egy különleges igazi nyelves csókot kapok. Szinte beleveszek olyan édes és finom. Kezeim azért elindulnak és hámozom az én különleges gyümölcsömet. Először lassan a top. Kezei a magasban , imádom így látni. Aztán átölel és csókolódzunk, mint két éhes állat. Kioldom melltartóját és előbukkannak hibátlan csodás mellei miknek e textilre egyáltalán nincs szükségük. Vagy mégis, mert melegek szinte sütik mellkasom, hogy nekem dől Tiám. Rövidnadrágját már oldja én befejezem és ekkor ott áll egy csodás pici csipkés bugyiban. Láttam már egy s mást, sőt Őt is, de az elém táruló csoda szinte megbénít. Nem folytatom, nehogy valaki vagy valakik sértve érezzék magukat. Remegő kézzel szabadítom meg e gyönyörű, de jelenleg mégis felesleges darabtól.
És hoppsza már az ágyon is vagyunk. Sarkán ülve mosolyog rám és mint kisdedet fektet hátamra. Apró csókokat hintve simítja végig testem és ágaskodó lomposomat dédelgeti kezeivel. Majd ráhajol megnyalja hosszában, körbe, makkra egy puszi és zacskó ellenőrzés. Arcán látom az elégedettséget, nem lukas! Aztán szép lassan eltűnök szájában. Beveszi teljesen, még fejét is rányomom, de nincs tovább és ekkor beindul nyelve. Ezt így csak Tiám tudja valami fenomenális. Ég és föld között lebegek. Keresztben van így mindenét elérem. Az okozott élménytől kezem bizonytalanul, de megtalál mindent. Csodás melleit gyúrom. Kezét fölemeli, hogy ne csak az egyiket. Simogatom és kicsit döbbenten mondom neki: te fogytál ! Fölemeli fejét, szemében öröm villan, hogy észrevettem és mondja: igen, és újult erővel csap le áldozatára. Lompim, ha nem lenne odanőve biztos külön táncot járna. Hosszan hagytam, Ő pedig kitartóan élvezettel szopta, nyűtte lomposom. Fölhúztam és nyálas száját számra tapasztotta. Érződött,hogy valami beindult.
Hátára fektettem és a cickókra tapadtam nem voltam durva, de nem is volt kényeskedés. Bimbók karc kemények, udvaruk, mint fodros szoknya körülöttük. Rajta fekszem és érzem,hogy csípeje mozdul. Ismerem és szépen csókolva mindenét telepszem lábai közé. Finom nyalintás teljes hosszban köszönés képen, egy csókocska kíséretében. Aztán módszeresen, nem kapkodva addig kényeztettem, nyaltam punciját, mígnem hang nélkül remegve megfeszül. Kezemet szorította és ontotta nedvét mit élvezettel szürcsöltem. Eddigi együttléteink egyik legnagyobb orgazmusával ajándékozott meg. Hozzáérhetetlenül érzékeny lett.
Nem sokáig pihegett. Újra keresztbe fordult és most már az akarós nő szájában raboskodott a farkam. Szopott rendületlenül, pörgött a nyelve és bólogatott szorgalmatosan és eltüntette tövig. A nevemet sem, a nicket meg pláne nem tudtam volna megmondani. Ő "dolgozott" és engem vert ki a veríték. Nehéz szavakkal kifejezni azt az odaadó, gyönyört okozó, gyönyört adni akaró franciát mit kaptam. Felejthetetlen élmény mit még sokszor akarok.
Kezem legkisebb mozdulatát is érzékelte. Érzéki nyelves csók és szó nélkül nyúlt a gumiért. Mosolygott és motyogott valamit, tán lompimat becézte, biztatta és fölöltöztette. Ma nem kellet síkosító, tocsogott puncija saját nedvében. Szemeit behunyva ereszkedett és nyelt el. Mit ebben a pózban be lehet mutatni bemutatta, de ma valahogy mégis más volt. Rám borult átkarolt és csak csókoltuk egymást így járt feneke mit markomban tartottam. Ha megállt én aktivizáltam magam és ezt folytattuk egymás örömére. Szeretkeztünk kéjesen egymásba veszve. Átfordultunk misszibe épen még az ágyon voltunk. Fejét tartva szeretkeztünk. Lábait fölhúzva adta át magát. A póz adta lehetőségeket rendesen kihasználva egyre jobban kívánva a másikat heves kufircba csaptunk át. Lábai átkaroltak, húzott magába. Én már egy másik dimenzióban voltam mikor hörögve elélveztem. Csak azt éreztem valahogy még jobban megnyílt, mitől már nincs tovább. Ebben a pillanatban ereztem Tiám most csak az enyém. Hagyott lenyugodni és simogatott csókolgatott, mint vigasztalásra szoruló gyereket. Majd szépen érzéssel rendbe tett.
Hozzám bújt, mint egy kielégült, szerelmes asszony és beszélgettünk minden féléről. Van közös érdeklődés, és persze a magánélet sem marad tabu téma. Értelmes,határozott,de nem erőszakos lány. Egyszerűen csak imádni való.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Huh,de nem szeretem ezt a pontot. vissza ránt.
Átlag egy kifejezhetetlen élményért.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Valamiért mindketten tudjuk, mióta ismerjük egymást. Mikor bújtunk először össze. Mégis számomra újból és újból az újdonság erejével hat. Mindég egy élmény a vele töltött idő, de ennyire bensőségesnek még tán nem éreztem. Kifacsar és feltölt egyszerre. Átadja magát teljesen, érzem bízik bennem. Nincs kisebbségi komplexusom, de mellette férfinek érzem magam. Egy tünemény, egy elvarázsoló varázsló vagy kedvesem és remélem még sokáig az is maradsz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-05-01 12:11:45
Ne panaszkodj,mert miket irsz tanitani valok tanar ur. Es ezt oszinten mondom.
Ami azt illet talan az is turheto.

2018-05-01 11:24:44
Ha a szex csak feleannyira vagy jo, mint annak irasos szemlelteteseben, akkor a vendeglatoidnak nem lehet oka panaszra.

2018-04-30 17:14:02
Élménydús, élvezetes olvasmány. Tökéletes kedvcsináló mű egy látogatás megfontolásához.

2018-04-29 09:54:56
Kellemesen részletes és nagyon színes meséje a randinak. sok hasznosat foglaltál bele!

2018-04-29 03:20:34
Ahh kutató1001,majdnem eltaláltad.
Imádat van!!:)
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 27db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.