Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-04-24 14:28:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 94488 szexpartner

endre30 a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel a VTR éppen nem volt lehetőség Fanninál, így személyes üzenetetekben kommunikáltunk. Fanni azokon a napokon nem volt túl aktív az oldalon, ráadásul az általam preferált időpont hétvégére esett, így az egyeztetés igénybe vett pár napot, de Fanni mindig válaszolt, és az időpont is megfelelő lett. Valószínűleg ha hajlandó vagyok felemelni a telefont, gyorsabb lett volna... Így csak a kapuból telefonáltam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Lurdy ház közelében lévő újépítésű lakópark. Bizonyára sokaknak ismerős már, mivel több lány költözött már ide. GPS nem biztos, hogy pontosan ismeri a helyet, de gyakorlatilag lehetetlen eltéveszteni, ha pedig ott vagy a számozás egyértelmű, gyorsan megtalálható a lépcsőház. Parkolásra adott a Lurdy parkoló, kint 3 óra ingyenes, a ház körül viszont nem biztos, hogy találni helyet. Amikor hétvégén járok erre én mindig a háztömbbel szembeni mellékutcában parkolok ott mindig van hely. BKV-val érkezőknek a Lurdy ház környéki villamosmegállók.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű, így kiváló állapotú kétszobás lakás, melyen Fanni egy kolléganővel osztozik. Emiatt egy kicsit át lett alakítva, a nappali egy gipszkartonnal és ajtóval le lett választva. Mivel hétvége volt csak ketten voltunk a lakásban, így semmilyen esetleg zavaró körülmény nem volt. A fürdőszoba tiszta, száraz kilépő és zuhanyfüggöny van, valamint többféle tusfürdő és szájvíz, a törölköző nagy és puha. Szobában franciaágy és hangulatvilágítás a diszkrét félhomályban, szék a ruháknak, nekem tökéletes randihelyszín.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képekről és az adatlapról sejthető, hogy Fanni nem egy törékeny, nádszálvékony lány. Nőies alkata van, ott kerek ahol kell. Formás, kemény popsi, hatalmas szilikoncicik, ami azonban csak tapintásra érezhető, egyébként teljesen természetesnek látszik. Van néhány tetoválás, igényesek, egyáltalán nem zavaróak. A punci simára borotvált, és nagyon finom... Az arc mindig szubjektív, nekem nagyon tetszik, olyan "jókislányos". Egyébként van arcos képe ami (mint ahogy az összes többi kép is) megfelel a valóságnak. A haja most inkább sötétszőke vagy világosbarna.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 94488 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 94488 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-04-24 14:28:11 erotikus masszázs 944885. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-04-24 14:28:11 erotikus masszázs 944886. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-04-24 14:28:11 erotikus masszázs 94488
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépés után megbeszéltük, hogy bár már jó régen, de találkoztunk, majd a hálószobába invitált. Letettem a ruháimat, majd a fürdőbe indultam. Fürdés után a szobában csókolózni kezdtünk, majd megszabadultunk a textiltől. Ez nem volt nehéz, mert Fannin csak egy fekete köntös, rajtam pedig egy törölköző volt.

Fanni elém térdelt és lágyan, szembenézősen kényeztetni kezdett. Nemsokára az ágyon folytattuk, ami jót tett az egyre erőtlenebb lábaimnak, viszont ami ezután jött az már kevésbé nevezhető kényeztetésnek. Fanni ugyanis egy őrületes bőnyálas, mélytorkos franciába kezdett. lágyan, barátnősen indult, de gyorsan teljesen eltűntem a szájában, bőnyálasan, néha öklendezve szopott, mert ez már szopás volt, erre nincs jobb szó. Amikor elengedte a farkamat, akkor a gátat, a zacsit kényeztette, majd folytatta ott ahol abbahagyta, így pár perc után jeleznem is kellett, hogy cseréljünk, mert csúnya végem lesz...

Így aztán Fanni helyezte magát kényelembe és én kezdtem kényeztetni. A cicik nagyon érzékenyek, a punci pedig nagyon finom és illatos, valamint jól reagál és nedvesedik. Néhány perc után Fanni félreérthetetlen remegéssel és hangokkal jelezte, hogy jó volt neki. Rövid pihenés után megbeszéltük, a félbehagyott franciát folytatjuk. Miközben Fanni kényeztetett és a fenekét és a még mindig nedves puncit simogattam, majd rövidesen óriásit élveztem Fanni szájába. Nem engedett el, hagyott lenyugodni, majd letörölgetett.

Újabb rövid szünet következett, Fanni a fürdőbe ment én pedig folyadékot pótoltam, majd Fanni felajánlott egy masszázst. A korlátozott időre tekintettel ez nem volt túl hosszú, viszont profi, a hátamat masszírozta meg illatmentes krémmel. Ezután hozzámbújt, egy pár percet beszélgettünk, majd miután érezte, hogy készen állok a folytatásra...

... Fanni újra elhelyezkedett a lábaim között és gyorsan keményre varázsolt. Mivel jobban szeretem a természetes síkosítást ezért kértem, hogy forduljunk 69-be, majd nyalni kezdtem a finom puncit. Egyszer csak jöttek a hangok, majd a farkam kiesett a szájából, ebből azt gondolom, hogy újra sikerült a kedvére tennem. Gumit varázsolt rám, majd rám ült. először finoman, hozzám bújva, majd a csípőét mozgatva lovagolt rajtam, majd egy igazi csattogós vágtába kezdett. Egyszer felmerült a csere lehetősége, de lusta is voltam, meg élvezni is akartam a látványt ahogy egy gyönyörű nő lovagol rajtam, így maradt a pozíció, Fanni keményen lovagolt rajtam, aminek az eredménye egy újabb hatalmas élvezés lett részemről. És itt jött a meglepetés, merthogy Fanni nem hagyta abba, tovább mozgott rajtam, ha lehet még intenzívebben, majd nemsokára azt hiszem újra jól érezte magát. Ezek után egy kicsit még kifújtuk magunkat, majd megtisztogatott és mivel az időm is lejárt felöltöztem és vigyorogva távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban szerepel, a hely átlag ami egyben az új pesti átlag is. Hosszabb idő arányosan több. Minden az alapban ami engem érdekel, nem kérdés, hogy megéri-e. Érkezéskor tettem le az ajándékot, bár Fanni szólt, hogy ráér a végén is.
Rózsacsokor
endre30 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Másfél órát voltam Fanninál, de legközelebb azt hiszem a két órás opciót fogom választani. Teljes a barátnős érzés, gyakorlatilag fel sem merült bennem, hogy egy szolgáltatást veszek igénybe, végig úgy éreztem mintha a barátnőmmel lennék, aki az átlagosnál jóval magasabb szexuális kultúrával rendelkezik. Azt hiszem az összhang is megvolt kettőnk között, ennek is köszönhető a felejthetetlen randi, nem kérdés, hogy szeretnék visszamenni, remélem lesz rá lehetőségem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-04-25 11:09:49
Ha nagyon szőrszálhasogató lennék azt irnám, a csók nincs kifejtve, de ez a beszámoló igy jó ahogy van köszi

2018-04-25 05:30:20
Ez ma már Fanniról a második beszámoló, és a tied is remek írásmű lett.

2018-04-24 23:48:44
Részletes, korrekt beszámolót írtál.

2018-04-24 20:39:09
The review is comprehensive and very well written.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 64db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.