Kiemelt
Tekla(43)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Beky

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-04-21 10:58:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves kiskos!

Köszönöm a szép beszámolót, Örülök, hogy kitartó voltál és találkozhattunk:)
Szívesen látlak máskor is, ha a társaságomra vágynál.
Puszik:)

Beszámoló Beky +36205284383 94431 erotikus masszázs

kiskos a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg Beky hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Többször próbáltam elérni, de nem sikerült. Egyszer csak sms-ben megírta, hogy mikor hívjam. Akkor sikerült is a hívás. Sajnos az először megbeszélt időpontot elbénáztam, mert nem erősítettem meg (tévedésből) még aznap, ezért érthető módon úgy kezelte, hogy nem fogok menni. Ez az én figyelmetlenségem volt. Így megpróbáltam új időpontot egyeztetni. Ezúttal még nehezebben ment. Uraim, Bekynél kitartónak kell lenni, de legalább megéri :) Én sem adtam fel, sms-ben is próbálkoztam, amire egyszercsak jött egy válasz Tőle, amiben elfogadta az általam kért időpontok egyikét. Megnyugodtam, mert már kezdtem érte aggódni, annyira "eltűnt". Ja azt majdnem elfelejtettem, hogy azért is jó volt telefonon beszélni, mert nagyon kellemes, megnyugtató hangja van. Már ahogy beszélt a telefonba, tudtam, hogy jó helyen leszek nála. Nálam már a telefonos beszélgetéskor eldől, hogy valaki érdekel-e komolyabban vagy sem, hiába szerepel bármi az adatlapján. Szerencsére itt minden maximálisan pozitív volt, és később sem csalódtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megtalálni a helyszínt, viszont talán parkolás szempontjából nem ideális, de nem is lehetetlen. Közel van a Margit-hídhoz Budán. Parkolás fizetős, de nem horror. Tömegközlekedéssel viszont sok lehetőség van eljutni hozzá.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
A helyszín teljesen tökéletes, diszkrét, van több helység is, én egy kisebbe kerültem, ahol egy masszázspad van, nekem tökélesen megfelelt, kellemes félhomályban, de azért nem úgy, hogy semmit se lássak Bekyből. A fürdő viszonylag egyszerű, de tiszta, kulturált és minden adott ami a mosdáshoz kell. Egy apró hibát találtam, de lehet, hogy itt is én voltam béna: nem sikerült a zuhanyban a hideg vízhez tartozó csapot elfordítani, ezért néha már kicsit forró lett a helyzet, de ezt túl lehetett élni :)
Beky külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Beky képei (bár az arca nem látható a hirdetésben) lenyűgözőék és izgatottam vártam, hogy élőben is láthassam. Hát az biztos, hogy nem ért csalódás. Nem akarom a korát minősíteni, de jártam már nála pár évvel fiatalabb hölgynél is, akire kb 10 évet ráver Beky (jó irányba). Tehát, nem mintha a korával bármi probléma lenne (én is ugyanolyan évjárat vagyok és magamat is fiatalnak tartom), de biztos, hogy bőven fiatalosabb mint amire az ember gondolna. Dekoratív, ízléses utcai öltözékben fogadott nagyon kedvesen, kezet fogva bemutatkozott, de azért puszit is kaptam. Így távolságtartó is volt és közvetlen is egyszerre. Nekem ez nagyon szimpatikus benne. Aztán a masszázshoz természetesen átöltözött egy fehér bodyba (?) amiben azért látszódtak a már mások által is megénekelt, valóban tökéletes idomok. Nem mondom, hogy baj lett volna, ha lengébben látom, de alapvetően nem ezzel a céllal mentem hozzá. Nálam nem az a legfontosabb, hogy miben van a masszőz a masszázskor, mivel főleg a masszázsért megyek és nem azért mert pucér csajokat akarnék stírölni meg taperolni. Tudom, hogy ezzel talán kevesen vagyunk így, mindenesetre nálam ez a helyzet. Persze ettől még igenis megcsodáltam és értékelem Beky külső tulajdonságait, szerintem biztosan benne van a legfelső 5-10 százalékban legalábbis az én ízlésem szerint mindenképp.
1. Beky +36205284383 beszámoló Budapest 94431 erotikus masszázs
3. Beky +36205284383 beszámoló Budapest 94431 erotikus masszázs4. Beky +36205284383 beszámoló 2018-04-21 10:58:28 erotikus masszázs 944315. Beky +36205284383 beszámoló 2018-04-21 10:58:28 erotikus masszázs 944316. Beky +36205284383 beszámoló 2018-04-21 10:58:28 erotikus masszázs 94431
Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Zuhanyzás után beinvitált abba a kisebb helységbe ahol a masszázspad volt (én azt jobban is szeretem mint a tatamit), így örültem., hogy itt is ez fogadott. Elmondtam, hogy mit dolgozzon meg jobban, mely testrészeimmel legyen kíméletlen :). A masszázst a lábaimtól kezdte majd haladt fölfelé a hátam felé végül elérkezve a nálam legkritikusabb részig, a nyakamig. Kókuszolajat használt (ha minden igaz) amit én szeretek, mert jó az állaga és illatra is megfelelő. Nagyon szakszerűnek tűntek a mozdulatai (szoktam időnként gyógymasszőrhöz is járni, tehát van összehasonlítási alapom), váltogatta az erősebb és gyengédebb mozdulatokat. Igaz, hogy nem csak a masszázsra figyeltem közben, mert nagyon jót beszélgetett velem. Hamar kiszedte belőlem az engem mostanában foglalkoztató témát és onnantól arról beszéltünk. Egyértelmű, hogy Beky nem a viccekben is szereplő szőke bombázó, nagyon okos, intelligens, és emellett még gyönyörű is!!! Végig kedves és segítőkész volt, látszott, hogy teljes mértékben rám figyel - testileg és lelkileg is - , igyekezett meghallgatni, megérteni és a véleményét is elmondta. Nekem ez nagyon jól esett pedig ugyebár nem ebből a célból kerestem fel. 1 órás masszázst kértem és meglepő módon viszonylag korán megkért a fordulásra. Természetesen nem ellenkeztem, de ekkor még legalább 5 percig folytatta a szakszerű normál masszázst az "előlapomon", főleg a lábaimnál. Az is nagyon jó volt, tényleg jól átgyúrta azt az oldalam is. Aztán lassan áttért a még kellemesebb részre :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mire oda jutottunk, hogy egyre jobban megközelítette a férfiasságom, azon kezdtem kicsit aggódni, hogy annyira sikerült kikapcsolnom, hogy nem tudom hogyan lesz ebből "ágaskodás". Azért ezt simán megoldotta Beky, elég volt néhány jól irányzott finom mozdulat. Itt már teljes csendben voltunk, Ő is maximálisan igyekezett rám koncentrálni és én is átadni magam a kényeztetésnek. Odalenn is szakszerűek voltak a mozdulatai, finom olajjal segített, hogy minden olajozottan menjen. Néha meglepően erősen markolt, már már attól tartottam, hogy így nagyon hamar végem lesz, de aztán ügyesen pont jókor technikát váltott és nem történt "baj". Viszonylag közel helyezkedett el hozzám, hol becsuktam a szemem, hol Őt néztem. Ő igen elmélyülten a kezelt területre összpontosított, nem volt közben szemkontaktus. Bevallom azért volt amikor átvillant az agyamon, hogy mi lenne ha legalább a nagyon szép formás popsiját megsimítanám, mit szólna hozzá, de aztán elhesegettem ezt a gondolatot. Úgy élt bennem az adatlapja szerint, hogy ez nemigen fér bele, igaz akár rá is kérdezhettem volna, de úgy voltam vele, hogy ez úgyis első (de jó eséllyel nem az utolsó) alkalom, talán majd egyszer... :) A nagyon jól felépített fogásoknak köszönhetően aztán viszonylag hirtelen mégis elérkezett a vég - sajnos- lehet, hogy őt is meglepte, mivel így kicsit hamarabb ért véget a masszázs mint amit az idő engedett volna, de ettől még nem volt semmiféle hiányérzetem. Ezután szépen megtörölgetett, 1 percre magamra hagyott lenyugodni, majd egy új törölközővel a kezemben elindultam zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban is megbeszélt - szerintem jutányos - ajándékot adtam oda neki a végén, szerintem maximálisan megérte, persze nem volt semmi extra, de ez nem is titok nála, aki arra vágyik ne itt keresse. Utána még beszélgettünk pár percet, nagyon kedvesen visszakanyarodott a boncolgatott témakörhöz. Ez is mutatta, hogy igazán foglalkozott velem, még a masszázs után is.
Rózsacsokor
kiskos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jó éreztem magam Bekynél, örülök, hogy nem mondtam le róla, és a kezdeti nehézségek ellenére is ragaszkodtam hozzá. Ha lesz még rá lehetőségem, szinte biztosan meglátogatom újra, mivel nekem az általa képviselt hozzáállás a szimpatikus és tényleg mindent megtett, hogy amit adhat az maximálisan jó legyen. Nagyon köszönöm Beky, Te csodaszép tündér!!! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Beky erotikus masszázs beszámolójáról


2018-04-23 07:59:17
Kisokos!
Rossz gombra nyomtam, de jónak tartom beszámolód. Elnézést a bénaságomért.

2018-04-23 05:15:14
Ebben az írásban tényleg minden megtalálható, nekem nagyon tetszett.

2018-04-23 01:10:26
Tartalmas és informatív beszámoló.

2018-04-22 15:47:58
Kellően részletes írás, és csak, hogy érezd, mennyire egyet értünk: mi sem azért járunk ilyen típusú masszázsra, hogy pucér csajokat stíröljünk, meg taperoljunk!

2018-04-22 08:49:06
Csodás nő társaságàban eltőltött élmènyed , igényes továbbítása a sóvárgó kollégáknak ;-) ! Jó írás , csak irigykedni tudok !
Mutasd mindet

FunkciókBeky legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

felejthetetlen: 17db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2023-12-04) : Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 28db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított