0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-04-19 01:50:00

Grabovoj
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2018-04-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Évek óta rajta van a bakancslistámon. Most úgy éreztem: egyszer élünk, és megengedhetem magamnak. A telefont második próbálkozásra felvette. Nagyon izgató, mély tónusú hangja van. A telefonban mindent elmondott, amit tudni kellett, a kérdéseimet is megválaszolta, és könnyen találtunk mindkettőnknek jó időpontot is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A pontos címet SMS-ben kaptam meg. A BKK Futár felismerte a címet, így remek viszonylatot javasolt a megközelítésre, amivel időben oda is értem. GPS-szel hasonlóan egyszerű lett volna. Tömegközlekedéssel praktikusabbnak tűnik a helyszín, sokféleképpen megközelíthető, a parkolás viszont eléggé para lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A megadott címre megérkezve rögtön továbbhaladtam, mert elég nagy volt épp a lakóforgalom, és úgy hívtam fel. Amikor ténylegesen megjelentem a kapu előtt, beengedett, és útba igazított. A helyszín új építésű, igényes társasház földszinti lakása, amit egy helyes és minden valószínűség szerint távirányítós kutyussal oszt meg, legalábbis amint elkezdtünk beszélgetni, varázsütésre elaludt...
Vivien külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Eléggé félénk vagyok, és a kiegyensúlyozatlan helyzeteket sem szeretem, úgyhogy SMS-ben azt kértem tőle, hogy felöltözve fogadjon. Ez mindössze egy rövidnadrágot és egy trikót jelentett, ami mit sem vont le a látvány értékéből. A fotók mindent elmondanak, bár a régebbi, retusált képeihez képest sokkal érettebb szépség fogadott. Magas és karcsú, nagyon szép arcú nő. Gyönyörű kék szemei vannak, a bőre hibátlan és selymes. Az idomai nagyon szépen íveltek, és mint utóbb kiderült, remekül illeszkedtek a tenyerembe, és pont annyira lágyak illetve kemények, amennyire nekem pont jó volt.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Rövid beszélgetéssel oldottuk a bennem eléggé markánsan jelen lévő feszültséget, majd amikor látszott, hogy rendben leszek, és nem fogok lefagyni, megmutatta a fürdőt. Letusoltam, ő pedig birtokba vette az ágyat közben.
Beszélgettünk még egy kicsit az ágyon egymással szemben térdelve, miközben szemre vételeztük egymást, majd kiváló érzékkel magához ragadta a kezdeményezést, megcsókolt, és onnantól minden sokkal könnyebb lett. A csókja elképesztően lágy és finom, mint az ajkait, mind a nyelvét nagyon jól használja.
Csókolóztunk, és simogattuk egymást, majd felvetette, hogy birtokba venné a testemet, és úgy is tett. Elfektetett az ágyon, és franciába kezdett, amit jó mélyen, beleéléssel és cuppogósan csinált. Kisvártatva megkértem, hogy ez utóbbit inkább ne tegye, úgyhogy halkan és - ha lehet - még finomabban folytatta.
Nem sokáig bírtam, és kértem, hogy én is kényeztethessem. Megmasszíroztam a hátát, a lábfejét és a vádliját - saját bevallása szerint jó volt -, majd finoman a hátára fordítottam, és az ölével kezdtem foglalatoskodni. Hosszan próbálkoztam nyelvvel, fantasztikus volt az íze, szívem szerint abba se hagytam volna, de aztán egy idő után kisegített, hogy ha őt is el akarom vinni, akkor a hagyományos szexszel több szerencsém lehet.
Nagyon be voltam már indulva, úgyhogy nem nyitottam vitát a kérdésről. Felöltöztetett, és lovagló pózban rám ült. Kisvártatva ismét sikerült levegőt kapnom, és kértem, hogy várjon, mert ez így túl gyors lesz nekem. Lassított, közben mutatott néhány új mozdulatot. Nem kellett hozzá sok idő, hogy megint figyelmeztetnem kelljen.
Szerintem ezen a ponton elengedte a kérdést, és kb. további két perc alatt fellőtt a Holdba. Aztán elheveredtünk egymás mellett, és hosszabbat beszélgettünk. Ennek részeként mondta el azt is, hogy neki kellett volna még negyed óra ahhoz, hogy ő is el tudjon menni. Meglehetős bűntudatom és frusztrációm lett attól, hogy nem sikerült, ami a hangulatomat és az önbecsülésemet is valamelyest kikezdte.
Az alapbann 2 befejezés lett volna, de mire készen álltam volna a következőre, már rég túl voltunk a megbeszélt 1 órán, úgyhogy letusoltam, és a távozás hímes mezejére léptem. Összességében így is kis híján másfél órát töltöttem nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A telefonban elhangzott alap és extrák kombinációjából összeválogattam magamnak az engem érdeklő programot, és az ennek megfelelőt vittem magammal. Ha nem épp most utalták volna át az éves bónuszomat, akkor lehet, hogy egy-két elemet kihagyok, így azonban belefért. Amikor az elején szóban véglegesítettük a programot, akkor egyből el is kérte az ajándékot. Ez kicsit rosszul esett, ezzel együtt be kell lássam, hogy első alkalomra ez így korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Talán az igényeimet, talán a lehetőségeimet mértem fel pontatlanul, mindenesetre kicsit kiüresedve jöttem el Vivientől. Első alkalom volt, ami mindig kicsit kockázatos, és azt hiszem, kellene néhány látogatás ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Most kicsit ambivalens bennem ez az egész, de ez inkább érzelmi alapú. Ajánlani mindenkinek tudom, én meg majd kitalálom, hogy akarom-e, képes leszek-e kiköszörülni a csorbát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-09-09) : so i had warm French kisses, a hot bbbj and a wonderful sex. I don't want to be too graphic, but after a careful start we tried a large variety of positions.

(2018-09-06) : Vehemens és érzéki franciába kezdett, és ugyan popsija és puncija kitöltötte látóterem, éreztem, ahogy nagyon mélyen tüntet el szájacskájában.

(2018-06-05) : Cica szája meleg, puha, ajkai ízletesek és harapásra érzékenyek (bocs!) és kiválóan használja őket, még belém is sikerült életet lehelni.

felejthetetlen: 29db
(2019-05-28) : Ezután ő következett. Óvatosabban kezdet szájjal kényeztetni. Hol mélyen bekapva, hol csak a makkal játszva, hol csak az oldalát nyalogatva, harapdálva. Néha úgy, mintha rúzsozná a száját a farkammal ;)

(2019-05-27) : Franciával kezdtünk, elég intenzíven csinálta, a zacsit is finoman nyalogatta. Olyanannyira jól eltalálta, hogy mit kedvelek, hogy kb. 3 perc után elég közel kerültem a véghez, nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne érjen véget ilyen hamar meg szexelni is akartam a hölggyel.

(2019-05-22) : Majd egyszer csak hátra lökött és egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Nagyon érzékien csinálta. Én se akartam kimaradni a jóból, ezért pózváltást javasoltam. Vivi szájától elindultam lefelé, közben a finom és puha bőrét pusziltam és egyszer csak a végállomáshoz értem.

nagyon jó: 37db
(2017-10-20) : Ez hamarosan egyre szenvedélyesebb lett. Isteni finom, puha ajkai vannak és imád a nyelvével is játszani. Nagyon jól csókol.

(2015-08-30) : Finom csókok, franciája jó erős és persze ő is szereti nézni és élvezni ha jól nyalják....Puncija édes, finom és ápolt! Mindenképp fel kell izgatni a kis puncikáját ha picit komolyabb sexcsatát akarna valaki is..

(2015-06-20) : .Lefeküdtünk az agyra és egymasnak estunk isteni teste van és mindenhez tökéletesen ért a fraciaja isteni finom, tudja mikor kell hasznalni a kezet is mikor nem egyszoval tokeletes.

: 73db
(2019-06-10) : Nem, nem, még terveim voltak, de olyan jól esett az a masszázs, szerintem órákig elviseltem volna, na, akkor lehet tényleg bealudtam volna.:D Volt még időnk és én is éreztem magamban még egy második felvonást, azt hiszem itt kaptam egy fantasztikus franciás felvezetést.

(2017-12-02) : Először én majd kölcsönösen kényeztettük egymást utána hanyatt feküdtem és Ő felül pózban folytattuk,így is lett végem.Hát nagyon érti a dolgát az biztos.

(2017-11-24) : Cica technikája intenzív , teljes terjedelemben játszik a bíborfuvolán , sokszor teljesen eltünteti azt szem elől. Kisvártatva szakértő mozdulatokkal felöltöztetett és rámült .

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.