A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-04-14 17:05:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 94311 szexpartner

Felhőtlenphil a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Sanszos volt, hogy délután adódik egy kis szabadidőm, ezért írtam a közelben rendelő és éppen aktív kedvenceknek, hogy alakul a napirendjük. Amikor biztossá vált, hogy csakugyan korábban szabadulok a gyárból, elkezdtem végighívni azokat, akik reggel visszajeleztek, hogy délutánra még van szabad időpontjuk. Az első, akit elértem, és még továbbra is nyitott volt nála a szóban forgó időablak, amit igénybe tudtam venni, az Fanni volt. Telefonon egyértelmű és világos információkat adott az odatalálással és a kicsit különlegesebb igényekkel, valamint a támogatás mértékével kapcsolatban is.

Az igénybe venni kívánt extráknál kicsit elidőztünk, és mivel szokás szerint a civil nevemen mutatkoztam be, így feltételezem, hogy az őszinte, tabumentes felvilágosítás nem a nicknévnek szólt, azt valószínűleg minden normális telefonáló megkapja.
Megközelítés
Lurdy ház közelében felhúzott újdonságos kaptár. Kedves ismerősömnek hála már egészen jól odatalálok, a google térképen is rajta van a hely, de a makacs és csalárd útvonaltervező doszt máshová vezényelt korábban is. Éppen ezért nyugodtan ignoráljátok a géplédit és tájékozódjatok az útmutatások és a térkép alapján.

Az 1-es villamostól és a Lurdy parkolójától egyaránt pár perc séta. A parkolás közvetlenül a ház előtt lutri, de a rutinos pilóták azt mondják, hogy egy hely mindig van.
Helyszín
Jártam már a házban, de csak most tudatosult bennem, hogy mekkora épületről van szó. A búvóhely ajtaján belépve szerencsére már nem érződött kaptár feeling, mert bár az egyébként sem hatalmas lakás a jövedelemtermelő képesség maximalizálása céljából két szobára van osztva, ez azonban a hangulaton mit sem ront, hiszen azt alapjában véve a vendéglátók alakítják ki diszkréciójukkal, odafigyelésükkel, azzal, hogy minden szempontból adnak a tisztaságra, legyen az törülköző, az ágynemű, vagy a vizesblokk higiéniája.

Mivel a helyszín igényessége nem a négyzetméterek számán múlik, így én maximálisan elégedett voltam, de klausztrofóbiás szumósok és kosárlabdások is nyugodtan félretehetik defektjeiket, az ágyon el fognak férni, és ez a lényeg
Fanni külseje
Hogy is szokták mondani? Pont mint a képeken?

Egy frászt! Bár a képeken kétségtelenül ő szerepel, Fanni mégsem pont olyan, mint a képeken.

A fotókon egy normál testalkatú, ámde nagy mellű csaj látni többnyire kitakart arccal. Ahol nincs a kitakarás, ott egy szép, de kissé félszeg mosolyú lány látható.
Ezzel szemben Fanni egy formás, erős leányzó, akinek kebelmérete tökéletes összhangban áll formáival, abszolút természetes benyomást kelt, és mint ilyen igencsak szexi, függetlenül attól, hogy a fotói által alapján valaki karcsúnak avagy teltebbnek gondolja-e. Zöldes szeme élénk, a fotókon valamelyest elkeskenyedő ajkai a valóságban dúsak és élettelik, mosolyra görbülnek, így lesz a kicsit szigorú fotóalanyból vidám, vagány csaj, akit tetoválásai pucéran is öltöztetik.

Adatlapján kiírta, hogy dohányzik, de kérésemre mindent megtett azért, hogy ez az aprócska hóbort ne rombolja az illúziót, és sikerrel is járt: hosszú haja ellenére sem éreztem bántó nyomát annak, hogy a cigarettázás szenvedélyének hódol.

Ízlés kérdése, de nekem a szeplői különösen cukivá varázsolták őt, pedig Fanni nem csak cuki tud lenni. De nem ám!
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 94311 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 94311 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-04-14 17:05:02 erotikus masszázs 943115. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-04-14 17:05:02 erotikus masszázs 943116. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-04-14 17:05:02 erotikus masszázs 94311
Action
Mivel a telefon után küldött VTR felfedte inkognitómat, így kiderült, hogy kivel találkozik, ezért a bemutatkozásunkat követő kötelező tisztálkodásomat a közös ismerősökről, a kis perverzitásomról, valamint egy elhúzódó randinak köszönhető első „találkozásunkról” folytatott beszélgetés kísérte, ami mintegy elővezette a következő szűk egy óra történéseit.

A szobába visszaérkezve csókokkal melegítettünk be, majd Fanni szépen lejjebb haladt, én pedig hanyatt dőltem és élveztem a látványt. Vendéglátóm birtokba vette a családi ékszert, először csak finoman cuppogva, a makkot nyálazva, majd egyre mélyebben vette be a szájába a bránert, mintegy bemérve a szöget és a mélységet, majd egyre gyorsabban és hevesebben – de még mindig nem vadul – folytatta a szopást. Időnként feljött levegőért, ilyenkor hosszú, csillogó nyálfolyamot engedett a farkamra. Hogy hosszú haját óvja a testnedvektől, finoman összefogtam a haját, és amikor már kellően be lett járatva a dugattyúút, akkor alulról finoman elkezdtem dugni a száját, fejét pedig óvatosan ellentartottam. Néhány perc játék után felálltam az ágyra, Fannit magam elé térdeltettem, egyik kezemmel a tarkójánál, másik kezemmel a torkánál fogva húztam ütközésig a farkamra. Amikor már éreztem, hogy összerándul a torka, akkor megvártam, míg kipihegi magát (pár másodperc csupán) majd folytatódott tovább a kényszerfrancia. Néha kivettem a szájából és miközben ő rám nézett én addig nyelvéhez, arcához csapkodtam a nyáltól tocsogó farkam. Ilyen felvezetés után megvolt a kockázata, hogy az első kör csúfosan rövid ideig fog tartani, de azért csak kértem azt a gumit, ő pedig szemből lassan, de síkosító nélkül fogadott magába.

Részemről teljes volt az audiovizuális kielégülés, ahogy az egyre gyorsuló lökések ütemére mellei táncot jártak a szemem előtt, ölünk pedig hevesen csattogott. Hogy a látvány még jobban érvényesüljön, kértem Fannit, hogy forduljon az oldalára, bal lábát térdelve a lábaim közé vettem, jobb futóművét átöleltem és heves lökések közepette bámultam, ahogy farkam eltűnik a nagy terpesz közepén megbúvó lucskos punciban. Később térdeit összezártam és a hasához toltam, így egy újabb szögből vehettem szemügyre üzekedésünket. Imádom ezt a látványt és mivel éreztem magamban a bugit, nem is húztam tovább és Fanni beleegyezésével csinos kis spriccet helyeztem el a pofijára. Arcán az undor legkisebb jele sem tükröződött, még egy ideig szopta-nyalta a farkamat, csak aztán nyúlt a papírtörlőért, megtörölte arcát majd a farkamat is rendbe tette.

Ezt követően pár percre kiszaladt, rendbe szedte magát, behozta a második pohár vizemet is, rövid beszélgetés, majd ugyanott folytattuk, ahol az imént elkezdtük, azzal a különbséggel, hogy a kényszerfrancia talán még felszabadultabban, a nyál pedig még bővebben folyt. Amikor én a hátamon feküdtem és Fanni a lábaim közé furakodott, átélhettem azt is, ahogy a kölcsönös bizalom lehetővé teszi a gátlások sutba vágását, és átengedhettem magamat annak az érzésnek, ahogy Fanni két mélytorkos, kényszerfranciás mini-show között a zacskót sem kihagyva bő nyállal nyalja a fenekemet.
Ha kellően odafigyel az ember, akkor az öklendezés határáig lehet szopatni Fannit, aki nem hogy hárítana, alibizne, de bizonyos pózokban talán még hevesebben tolja a torka felé a farkam, mint ahogy azt én magam tenném vele.

Nem akartam a véglegekig kihasználni – és túl hamar elsülni sem – ezért szép lassan hanyatt döntöttem, és egy darabig még dugtam a száját, de aztán kihúztam a farkam az ajkai közül, végigcsókoltam a testét és a puncinál kötöttem ki. A tőlem telhető alapossággal és változatossággal nyaltam, Fanni pedig nem szégyellte tetszését nyilvánítani, így megmaradhattam abban a tudatban, hogy valamelyest tudtam viszonozni Fanni franciás kényeztetését. Szerettem volna látni, ahogy ráereszkedik a farkamra, ezért hanyatt feküdtem és kértem, hogy lovagoljon meg. A pár perccel korábbi csattogás szerény kis nesz volt ahhoz képest, ahogy Fanni öle a szeméremdombon csattant.

Kellemes volt az érzés és a ringatózó mellek látványa, de az irányítás így kicsúszott a kezeim közül, ezért négykézlábra parancsoltam és hátulról támadtam. Eleinte feneke felett állva, lábaimat kissé behajlítva, teljes testsúllyal zuhantam rá, majd amikor egyik lábam begörcsölt, előbb féltérden, majd térden állva zakatoltam Fanni puncijában. Csuklóit a hátán egyik kezemmel összefogtam, miközben mindkettőnkről, de főleg rólam, szakadt a víz.

Csókért hajoltam előre, hogy jobban elérjem ajkait, kezemmel hajába túrva húztam hátra a fejét, amire biztató visszajelzést kaptam, hogy húzhatom a haját erősebben is. Több sem kellett, hosszú szőke hajtincseit a csuklómra tekertem, és amíg másik kezeim ujjait toltam Fanni torkára, aközben úgy dugtam hátulról, mintha nem lenne holnap. A lökések lendülete Fanni magasra tolt popsiját egyre lejjebb nyomta az ágyon, míg végül a büszke kutyusból Fanni hátán vonagló törperozmárrá avanzsáltam. Az időnk is végéhez közeledett, úgyhogy a fináléhoz ismét vendéglátóm segítségét kértem, aki addig szopta készségesen a farkamat – sokáig azért nem kellett – amíg élvezetem jele megintcsak az arcára fröccsent.

Rendesen megdolgoztuk egymást, jól esett a közös zuhany, ahol Fanni alapos szappanozására a műszer ismét szolgálatra jelentkezett, de a forró száj, és a tocsogó punci helyett már csak a száraz törölköző jutott neki.
Elszámolás
A megbeszéltek szerint az új fővárosi átlag. Az „bővebben telefonon” felszámolása igazán vendégbarát módon történt, mondhatni ajándék.
Rózsacsokor
Felhőtlenphil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fanni egy rendkívül energikus és helyes lány. Akinél tovább lát egy kicsit a bulvárban sulykolt ideálnál, és értékelni tudja a partnerében a testi adottságok mellett az együttlét átéléséből fakadó örömet is, az jó eséllyel felejthetetlen élményekkel távozik Fannitól. Aki „csak” a formák, a szexuális tapasztalat és technikai tudás, valamint a hibátlan szerviz miatt megy, az sem fog csalódni, mert Fanninál mindezt megkapja, de ha sikerül elnyerni a bizalmát, akkor ennél lényegesen többen is részesülhet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-04-28 10:11:50
Nyilván az élményed hatására, már megint egy olyan beszit produkáltál, mely azt az édes terhet rótta rám, hogy bővítsem a bakancslistámat az új felfedezetteddel! Köszi!

2018-04-23 13:39:34
Nagyon jó, részletes beszámoló! Kitűnő kedvcsináló a hölgyhöz. ;)

2018-04-22 00:01:26
Végre egy újabb epizód a napfényes Philadelphiából. Ez a baj a kábeles sorozatokkal, hogy alig pár rész, aztán vagy egy évet várhatsz a következő évadra. Még szerencse, hogy már 2013 óta töretlen a széria népszerűsége. Hopp, itt már valami másról van szó. :)

2018-04-19 20:28:23
Eskuszom nem szandekos, hogy borsot tortem az orrod ala, legkozelebb igyekszem meg lejjebb vinni az iras amugy sem tul magas szinvonalat. A kommentet speciel mar telefonrol irtam. Ekezetek nelkul, offkorsz.

2018-04-19 18:30:45
Nagyon nem jott be nekem ez a beszi. Szeretek fanyalogni, kritizalni, lehuzni es ez a beszi sajnos nem ad ra lehetoseget. Legkozelebb mobilrol irj, ekezetek nelkul, tele helyesirasi hibakkal es hanyagold a reszleteket! Na akkor jon el az en idom!:D
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.