53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Angi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Angi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-03-30 15:26:23

zoli5613
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Angi reagálása

Nemrég sikerült elolvasnom üzeneted. Úgy éreztem szeretve vagyok olvasása közben. Azt hiszem nincs mit hozzá tenni, csupán magamat újra :) Amit kiadtál, itt hagytál magadból valóban csodálatos volt. Az élménybeszámolódban kifejezted szépen magad, legalább is azokat a részeket amit kaptál, és ami vagyok. Szeretetem érjen utol bármerre jársz cserébe mihamarabb. Visszavárlak! Puszika

Szexpartner beszámoló Angi Budapest 2018-04-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már jóval régebben kinéztem magamnak a hölgyet, de eddig valamiért kimaradt, hogy eljussak hozzá. A héten az egyik este az elérhető lànyok után kutattam, amikor megakadt a szemem rajta. Telefonon minden gond nélkül bejelentkeztem, amit vtr-n is megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű címet adott, amit fennakadás nélkül megtaláltam. Parkolni a ház előtt ugyan nem lehet, de egy közeli mellékutcában van elég hely. Tömegközlekedést nem ismerem annyira, de villamos a ház előtt megy el.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon furcsa volt, én mindenesetre még nem tapasztaltam ilyet. A hàz kívűlről egy régi vámház, a lakás viszont nagyon igényes, felújított. Hangulatvilágítás a szobában, és a fürdőben, világító zuhanyrózsa, nagy franciaágy, igényes berendezés. Tiszta törülköző, többféle innivaló előkészítve, a fürdőszobában néhány tusfürdő, egy szájvíz, és dezodor.
Angi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Az egyik legjobb testű hölgy akinél megfordultam. Nagyon jól tartja magát, látszik a rendszeres sportmúlt. Ugyan van egy kis pocak, de ez szerintem csak jól áll neki. A melle jófajta szilikon, a puncija illatos, a feneke markolnivaló, a bőre feszes, szolibarna. De a képeken gyakorlatilag minden látható, szóval nagy meglepetés a helyszínen nem ért.
Kérésem szerint fehérneműben, és magassarkúban fogadott, ottlétem alatt végig vidám, beszédes volt.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Egy órás alapprogramra neveztem be, ezt telefonon tisztáztuk, a randi menetét a helyszínen vettük át.
Pontosan érkeztem, a kapuban hívtam Angit, és megadta a belépő adatait, de volt némi fennakadás, mivel a kapucsengő nem működött, ezért a hàtsó bejárathoz irányított, és ott jutottam be a földszinti kéjlakba. Angi kedvesen üdvözölt, beinvitált a szobába, leültetett, innivalóval kínált, beszélgettünk egy pár percet, én közben a formás idomait vettem szemügyre.
Egy gyors tisztálkodási program után belekezdtünk a közös szeánszunkba. Miután kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon, Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam. Egy idő után kértem, hogy forduljunk kölcsönösbe, és így folytattuk egymás izgatását, aztán jöhetett a gumi, amit Angi ügyesen felhelyezett, én pedig be ahová kell. Hamarosan váltottunk, és hátulról is toltam egészen az első lövésemig. Nagyon jó volt döngetés közben nézni a formás hátát, markolni az izmos fenekét, hallgatni a kéjes nyögéseit, így nem is csoda, hogy hamar végem lett.
Amikor végeztem megtörölgetett, kaptam egy pohár innivalót, majd megmasszírozott, közben én erőtt gyűjtöttem a második menethez. Amikor megfordultam, Angi előbb a szájával lehelt életet belém, majd behelyezte az ezredest a kemény cicik közé, és így húzta tovább a dolgokat. Jobbnak láttam, ha ismét gumit kérek, és némi síkosító felhelyezése után, ezúttal Angi került felülre. Miközben vàgtázott rajtam, én nagyon jól elvoltam a ringatózó ikrekkel, de szerettem volna még egy keveset hátulról is megrakni, ezért egy gyors helycsere után hátulról folytattuk. Ezúttal már jóval tovább bírtam, olyannyira, hogy így nem is sikerült ellőnöm a második patront, ezért közös masztival fejeztük be az élménydús programunkat.
Angi ismét letörölgetett, és beszélgettünk addig amíg, úgy éreztem, hogy képes vagyok felkelni, és kivànszorogni a fürdőszobába. Öltözködés után kaptam még egy pohár ásványvizet, váltottunk egy pár szót, majd időm végeztével távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A helyszínen is annyi volt amit megbeszéltünk. Alap programért átlag ajándék, amit előre letettem az asztalra, a további sorsával nem foglalkoztam. Van néhány extra, de ezeket nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes együttlét volt egy nagyon vonzó hölggyel, jól éreztem magam. Nem tudom eddig miért maradt ki, de lényeg, hogy pótoltam ezt a hiányosságom :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-04-05 13:34:57
Szemtelenül aranyos kritikák több téren, de szerintem Angi nem veszi zokon, hisz maga az írásod reálisan pozitív.

2018-04-02 05:13:45
És itt van máris egy újabb beszámolód, és ez is van olyan jó mint a többi, gratulálok.

2018-04-01 13:59:03
Zoli! Sajnos nálam kettő dolog miatt csúszott le a jóról. Az egyik: bevallásod szerint is tényközlőnek tartod magad, ez jó, de a szín hiánya miatt nem jött át, mitől kék (ez lehet, az én hibám). A másik: Angival kapcsolatban, de azt gondolom minden Nővel szemben méltánytalan megjegyzés-"a jól tartja magát"! Ezek nélkül viszont jó lenne. Bocs...

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 7db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2017-01-27) : néha letérdelt elém és bekapta,mikor lekerült róla az utolsó ruhadarab is ,elkaptam és a gumi felvétele után,ahogy ültem a széken belém ült .Hű ,azok a cicik ahogy előtted ugrálnak

nagyon jó: 26db
(2018-05-25) : Újra bekapott,és a fejét fogva toltam neki.Angi a két gyönyörű cici domb közé vett,és felváltva szopattam és kúrtam a cicijét.Gumi húzás ,és helyet cseréltünk,és háttal nekem belém ült.

(2018-04-22) : Beöltöztetett,és meglovagolt.A cicik ugrálni kezdtek,és nem sokára megtaláltuk a harmónikus közös mozgást.Szinte egybe forrtunk mikor Angi elélvezett,és pár pillanat múlva én is.

(2018-03-18) : A falnak támaszkodva előre hajoltam ,így hozzá fért a zacsihoz is ,és a golyókkal kezdte.Bekapta ,szopogatta,majd a nyelvét végig húzva a farkamon bekapott.

: 56db
(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

(2017-06-18) : After she was in position I asked again (to the safety) if it is ok to come into her mouth. She agreed and began to blow my cock. She blows well, at different pace, once she sucked on my sack and licked in but she has blown mainly and massaged with her hand my sack. Her ass in front of my eyes and the hot blown,