A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-03-21 17:47:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia te édes :)
Nagyon örülök hogy meglátogattál, annak meg mégjobban hogy ha ennyire jól érezted magadat :)
Remélem még viszont látlak!
Köszönöm a beszámolódat.
Csók:
Noémi
:))

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 93900 erotikus masszázs

AnakinS a 2018-03 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam fel és szerencsémre tudtam vele egyeztetni is időpontot, a telefont ő kezeli szerencsére így vele lehet beszélni . Az időpontokat elég rugalmasan kezeli tud alkalmazkodni a hírdetéset itt az oldalon láttam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az épület a Váci úton helyezkedik el így nagyon jól megközelíthető a parkolás a ház előtt megoldható . A cím pontos és könnyen megtalálható a Gps pont odavisz ahova kell . BKV közlekedés nagyon jó a környéken lehet használni bátran.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A házba bejutva lftet használva lehet feljutni a megfelelő emeletre ott az ajtó nyílik és betoppanunk a lakásba ami nem túl nagy de pont megfelel méretben. A szobában a ruháimtól megszabadúlva mentem a fürdőbe ami szépen és tiszta , többféle tusfürdő közül lehet választani . A kád szép tiszta a függönyt jól lehet használni a wc bent van , szájvíz spray stb ami kellhet egy jó randihoz. A törölköző illatos és nagyon jól töröl ami ritkaság, a szobába visszaérve hangulatos helyre lehet belépni ahol tisztaság fogad mindenhol .
NOÉMIII külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő hölgy fogadott az ajtó mögött bújkálva :) az arca szép nem kell megijedni az öltözék is pont megfelelő egy randihoz . Nem túl sok ruha volt rajta, pont annyi amennyi kell hogy ne keljen sokat bíbelődni a levétellel, nekem tetszett amiben fogadott és a hölgy is.Formás kerek fenék és tenyérbe illő sem nagy sem kicsi cicik pont ideális méretben.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 93900 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 93900 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2018-03-21 17:47:01 erotikus masszázs 939005. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2018-03-21 17:47:01 erotikus masszázs 939006. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2018-03-21 17:47:01 erotikus masszázs 93900
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Lehet választani ágy és tatami közül én speciel a tatamit jobban szeretem mert a tükrökben ami körben van jobban lehet szemlélődni és sokkal közelebbi érzést ad mint a masszázságy. Na de erről ennyi a masszázs a lábaktól indúl és nem túl erős mozdulatokkal halad szépen felfelé. Szakszerű mozdulatok voltak egész idő alatt, a kis kezeihez képest erősen masszíroz nekem pont megfelelő módon.A vádli a comb a fenék után eljutottunk a hát masszázshoz itt néha voltak sejtető benyúlások ide-oda itt-ott innen-onnan. A hátat nagyon jól átgyúrta nagyon jól esett egy kemény nap után majd átvezetés képpen jöttek a benyúlások addig amíg már nem bírtam magam tartani kézzel ekkor pörögtem mint a buszkerék ő csak tekergette mint a.....a többi a kényeztetésbe kerül
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hason fekve már elkezdődött az erotikus rész amit először kézzel majd szájjal végzett a keze őrülten jó pont olyan erővel és sebességgel , mozdulatokkal tekereg amivel percek alatt kivégez bárkit de szerencsére szereti húzni amíg lehet. Én a kölcsönös csomagot választottam és ezáltal megkotólhattam finom punciját is amit nagyon élvezett ő is majd megint ő következett szájjal kézzel majd ezt váltogatva , amikor már látta hogy kézzel kivégzett majdnem szájjal finoman lenyugtatott majd megint kéz ami megborzongatja az embert. De sokáig nem lehet húzni a dolgot mert hát nagyon jól dolgozik a hölgy kézzel és szájjal így hamarosan végem lett a pusziktól, simogatásoktól és egyébb erotikus dolgoktól amit kaptam . Utána még én kényeztettem amíg időm engedte és sikerült hasonló örömöket okozni neki amit látni és hallani is lehetett.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A kölcsönös francia ami extraként igénybevehető én kértem és nem bántam meg nagyon jó volt a vele töltött idő. Minden nagyon jó volt amit kaptam tőle és látszik hogy szereti amit csinál mert a tekintete a hozzáállása az éríntése minden pont akkor és ott történt ahol kell.
Rózsacsokor
AnakinS nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem vele magam miden éríntése nagyon jól esett csinos alacsony és kedves leányzót ismertem meg személyben aki szereti amit csinál és művészi szinten űzi az éríntéseket. Ha lesz módom rá biztos fogom menni hozzá, teljesen korrekt és aranyos masszorhölgyet ismertem meg személyében aki masszírozni is tud valamint az erotika terén is tökéletes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2018-03-22 04:38:57
Minden fontos tényt, és információt tartalmaz a jól megírt beszámolód.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

(2022-10-28) : Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon,

felejthetetlen: 12db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 8db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 10db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.