Kiemelt
Most hívhatod!
Betti(20+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-03-21 16:25:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 93897 szexpartner

Gregoar a 2018-03 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon üzenetben kezdtünk el csevegni. Részemről a telefonhívás elmaradt az egyeztetés során a sűrű program miatt, de mivel a szándékom komoly volt, ezért VTR-n is bejelentkeztem.
Természetesen aznap a cím előtt felhívtam.
Röviden tömören, az üzenetváltás és a VTR remekül működött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Örstől nem kell sokat menni. Én személy szerint a tömegközlekedést választottam és az Örstől gyalog mentem a címre. Egy egészséges séta volt a címre jutás. Viszont lehet menni még trolival is, ami közelebb visz a helyszínre, ha valaki nem szeret sétálni.
Autósoknak van hely a parkolásra és ahogy elnéztem nem fizetős övezet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
Kívülről egy átlagos panel. Semmi gond nem volt vele. Van egy pici előszoba folyosó szerű az elején, ahova letudod tenni a cipőt és a kabátot (amíg szükség van rá). A tetthely egy szoba (micsoda meglepetés), benne egy nagy franciaágy, komódsor és egy ruhafogasként használt bútor. A fürdő nem nagy, zuhanyzós, amit én jobban szeretek, benne mindenki kívánsága szerint megtalálhatja a kedvenc tusfürdőjét. Zuhany után ismét lehet válogatni a dezodorok között, illetve a szájvíz is alap. A helyszín diszkrét, csak mi voltunk ott.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mindig nehéz egy lány külsejéről beszélni, de megpróbálom. Gyönyörű szép vörös haj (megjegyzem, gyengém a vörös haj) és szempár. Az arc szubjektív szerintem, én minél tovább néztem annál jobban tetszett. Van valami kisugárzás, ami megfog. Ezért elnézést kérek, ez sosem ment jól. A testalkat átlagos, szerintem régebben sportolt, de még most is nagyon jó teste van, nekem ez kell. Domború fenék, amit jó volt fogni és igazi természetes cicik, amik nem gravitálnak és markolászásra kiváló. Véleményem szerint egyben van Tia.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 93897 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 93897 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-03-21 16:25:24 erotikus masszázs 938975. Tia +36307539086 beszámoló 2018-03-21 16:25:24 erotikus masszázs 938976. Tia +36307539086 beszámoló 2018-03-21 16:25:24 erotikus masszázs 93897
Action
Aktus:
5
Csók:
4
Barátnő feeling:
5
Megérkezést követően átadtam az ajándékomat, lecuccoltam, majd a szobába mentünk, ahol elkezdtünk ismerkedni. Kaptam egy szép fehér törülközőt és lemostam magamról a bkv porait és felmelegítettem magamat.
A szobába érve vendéglátóm egy szál semmiben várt rám. Az ágy mellett maradtunk és mint, akik először látnak más neműt meztelennek, csak álltunk egymással szemben és néztük egymást. Egyébként egy magasak vagyunk. Majd szép lassú puszikkal indítottunk, később csókra váltottunk át, ezt jó hosszú percig csináltuk. Majd oda irányítottam az ágyra, hogy helyezze kényelembe magát. Hanyatt feküdt s én feléje emelkedtem, előbb ott folytattuk, ahol abbahagytuk, csókolózással, majd szép lassan lementem a cicijeihez, előbb a jobb oldalit kényeztettem gyengéden, majd a balt. A nyelvemmel köröztem majd éppen hogy hozzáértem. De lent sem maradhatott semmi sem szárazon, és gyönyörű látvány fogadott és belekóstoltam a kedvenc helyemen található virágba..hmm. Itt kísérleteztem sokáig, hogy mi lehet a kedvence és, hogy hogyan élvezi a legjobban Tia, amit sikerült is megtalálnom. A ténykedésem célba ért, melynek megkoronázása egy orgazmus volt. Nagyon szeretem a partneremet kielégíteni, örülök, hogy most is sikerült. :) Én sem maradtam ki a jóból, én kerültem hanyatt és kerültem kezelésbe. Abszolút kéz nélkül dolgozik Tia (mondjuk én szeretem ha van kéz is), de megtalálta Ő is azt, amit szeretek és nagyon jól csinálta, tetszett a technika, ami inkább erotikus. Mivel nem szeretek tétlenül maradni, ezért kértem, hogy forduljon felém, így közösen faltuk az élvezetet. Miután kellően izgalomba jöttünk, gumit húztunk és hanyatt maradtam, így a lovagló póz került elő, ami érzéki, barátnős volt. Nem is váltottunk, végig így maradtunk, a végén a gumiba lőve mentem el. Ezután szépen letisztogatott, majd az ágyra elterülve beszélgettünk. Nagyon jó beszélgetőpartner is, majd egyszer csak szomorúan vettük észre, hogy olyan gyorsan elment az egy óra, hogy nem akartuk elhinni. Mivel én nem élek vissza senki idejével, ezért gyorsan elmentem lezuhanyozni, majd felöltöztem és búcsúpuszival a hátam mögött kiléptem a napsütéses tavaszi hidegbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozó végéig szóba sem került, a végén helyeztem el az átlagos ajándékot, ami maximálisan megérte.
Rózsacsokor
Gregoar nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Azt hiszem nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, ennek is köszönhető, hogy az időnk szó szerint elrepült. Én nagyon jól éreztem magamat. Tia egy igazi érzéki nő és nő a javából. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-03-25 22:50:51
Az ihlet megjött és Tia máris megy a kedvencekhez.

2018-03-25 13:11:48
Uraim!

Mindenkinek válaszolok a besorolást illetően. Sajnos azt a részt elrontottam és ezen már nem tudtam javítani, így maradt csak a "jó" besorolás.

2018-03-22 16:36:15
Van az úgy, hogy csak átlagosra sikerül egy randi. Horribile dictu talán még Tiánál is előfordulhat. De a beszámolóból ennek okát nem bírtam kihámozni. Elszúrtad a sorrendezést?

2018-03-22 07:52:33
Izgalmas lányról készült beszi, rendes munka és igazán felkeltette az érdeklődésemet egy látogatás iránt.

2018-03-22 06:50:55
Az ajánlás és az elégedettséged egyértelműen kiérezhető az irományodból. A besorolást én sem értem, de ezt az előttem szóló Urak már jelezték. Köszi
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.