Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rose

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-03-19 19:12:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága!
Nem csupán az írást köszönöm,ami -nem mellesleg nagyon tetszik, hanem azt is,hogy első beszélgetésünkkor végighallgattál,sőt partner voltál az aznapi ,kissé "bohókás" hangulatomhoz :-)
...igen...már akkor megalapoztuk az első találkozást. ...-mielőtt bárki is félreértené:nyomtuk a rengeteg baromságot a telefonba ..no ,de kell ilyen nap is.
Dicséret illet a viselkedésedért IS- odafigyeltél arra ,hogy mit lehet és mit nem-imádat érte!
...kezdem az elején-miután kiderült,hogy nem Jenő vagyok(ez egy külön történet),megkérdeztem,hogy erre számítottál -e vagy esetleg a beszélgetésünk után van e kedved közelebbről is megismerni? A válaszod pozitív volt és én ennek tudatában álltam neki lelkesen az előttünk álló egy órácskának,ami jól sikerült -bizakodom a folytatásban....
Köszönök mindent (tudom néha-de csak nagyon ritkan-nehéz velem,de tudok komoly is lenni-csak nem erőltetem ;-). Köszi-továbbá-hogy partner voltál mindenben-bárcsak minden vendégem(na jó ,nem vagyok telhetetlen-95 %-a )legalább fele olyan simulékony,udvarias,kedves volna ,mint te !
Millió csók Blanche!

Beszámoló Rose +36307122691 93858 erotikus masszázs

ltclztq a 2018-03 hónapi randiján történteket írta meg Rose hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már közel egy fél éve felvettem vele a kapcsolatot itt az oldalon, jelezve, hogy amint tudom, meglátogatom. Amikor megvolt, hogy ez mikor lenne aktuális, megírtam neki, hogy számítson a hívásomra, és érdeklődtem, hogy az általam kitalált napon ráér-e. Visszaírt, hogy igen, és hívjam nyugodtan. A randi előtt egy héttel hívtam, megbeszéltünk mindent, pár nappal előtte még VTR-en is bejelentkeztem, amit megerősítésként elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
10-15 perces séta a kelenföldi pályaudvartól, autóval is jól megközelíthető, jó a parkolási lehetőség is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rose egyedül használja a lakást, ami rendkívül otthonos, szép, tiszta, kellemes. A szobában kényelmes, nagy ágy, szobainas a ruhák számára, a falon tükör. A fürdőben faltól falig sorakoznak a különböző tusfürdők, még szerencse, hogy a fürdés előtt megkértem Rose-t, válasszon nekem, mivel az általa legkedveltebbet szeretném használni. ugyanígy tettünk a dezodort illetően is. A fürdőben még bő választék volt szájvízből is, a szájvizes pohár pedig előre ki volt készítve.
Rose külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rose kedvesen mosolyogva, egy sötét színű ruhában fogadott. A magas sarkú cipő manöken-jelleget kölcsönzött neki, hiszen kifejezetten magas volt benne. A vékony testalkat, a rendkívül karcsú derék és a belőle áradó elegancia pedig tovább erősítették ezt az összképet. Rose fehér bőre első pillantásra olyan hatást kelt, mintha egy márvány műalkotás kelt volna életre, ez azonban nem jelenti azt, hogy szoborszerű vagy netán rideg lenne, ellenkezőleg, nagyon is jó hozzá érni. Erről rövidesen volt alkalmam meggyőződni. Megkérdezte, ilyennek képzeltem-e, természetesen igen, hiszen a képek teljesen visszaadják a külsőt.
1. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93858 erotikus masszázs
3. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 93858 erotikus masszázs4. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-19 19:12:34 erotikus masszázs 938585. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-19 19:12:34 erotikus masszázs 938586. Rose +36307122691 beszámoló 2018-03-19 19:12:34 erotikus masszázs 93858
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Két kényeztetés között került sor a masszázsra, amely nagyon-nagyon jó volt. Rose erősen, de nem fájdalmasan, hanem jólesően masszírozott. Svédmasszázst alkalmazott, bio kókuszolajat használt hozzá, rajtam ülve végezte áldásos tevékenységét, jól átmasszírozva a nyakamat, a vállakat és a hátamat is. Közben jót beszélgettünk, említette, hogy a svédmasszázsba belecsempészett saját maga által kifejlesztett elemeket is. Emellett még az is szóba került, hogy mivel az év elején változtatott a kínálaton, sokan megkeresik olyanról érdeklődve illetve bepróbálkozva, amit nem vállal. Számomra ez nem volt probléma, hogy mihez tartsam magam, hiszen Rose egyértelműen és világosan leírja az adatlapján, hogy mit vállal és mit nem. Akinek ez nem tiszta, annak valószínűleg olvasási-értelmezési problémái vannak, vagy egész egyszerűen hiányzik belőle a másik iránti tisztelet. De vissza a beszámoló lényegéhez: Rose kitűnő, szakszerű masszázsban részesített.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdőből visszatérve az ágyra telepedtünk, először csak simogattuk egymást, majd csókolózni kezdtünk. Rose nagyon finom, érzéki módon csókol. Idővel lekerült róla a melltartó, és szabaddá váltak formás, kicsi, fehér keblei. Jó volt simogatni, csókolni őket. Karcsú derekát átölelve, majd lejjebb kalandozva simogatni kezdtem gyönyörű, szív alakú popsiját, Rose pedig hamarosan megszabadult a bugyijától. Kölcsönösen kezdtük egymást kényeztetni, nagyon jó volt Rose finom, illatos punciját nyelvvel kényeztetni, közben a testét simogatni, mialatt ő is igencsak kitett magáért, és ízelítőt adott nem kis francia-tudásából. Ezt követően került sor a fent említett masszázsra, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy Rose már egy kissé simogatósabban csinálja a masszázst, miközben a testem csókolgatja. Újabb csókcsaták következtek, majd Rose ismét megvillantotta francia-tudását és kényeztetni kezdett, miközben én a testét simogattam, különös tekintettel a helyes kis fazonra igazított puncijára. Végül kézi levezetéssel juttatott a csúcsra, majd gondosan megtisztogatott, és a tisztálkodás után meg összebújva beszélgettünk, csókolóztunk. Rendkívül jó humora van, és nagyon jól lehet vele viccelődni, amellett, hogy kitűnő társaság is. A jó társaságban repül az idő, egyszer csak azt vettem észre, hogy hoppá, már egy picit túl is léptük a megbeszélt időkeretet. Rose nevetve felvilágosított arról, hogy nála bizony mindig így van, mintegy megerősítve az előző gondolatot, hogy az idő gyorsan telik egy ilyen szuper társaságban. Így hát jeleztem, hogy nem akarok a vendégszeretetével visszaélni, és fürödni mentem. Utána öltözködés, közben tovább beszélgettünk, búcsúzkodás és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszélteket még a találkozó elején a szobában levő asztalra tettem egy kis ajándékkal együtt. Szóba sem került. A mérték szerintem teljesen rendben. Az élmény csodás volt.
Rózsacsokor
ltclztq nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rose egy kiváló masszőz, egy vonzó nő és egy rendkívül szimpatikus ember. Elegáns, intelligens, szexi továbbá finom, szolid, és mindezek mellett jó humorral rendelkezik. A találkozónkat ilyennek képzeltem, mind a kontaktus, mind a masszázs, mind pedig a kényeztetés terén. Aki hasonló élményre vágyik, feltétlenül csak ajánlani tudom. Ezúton is köszönöm neki az élményt, és azt is, hogy máskor is mehetek hozzá, amit nagy örömmel fogok megtenni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rose erotikus masszázs beszámolójáról


2018-03-20 18:44:22
Nagyon részletesen írtál mindenről.Én is szeretném meglátogatni nem lakok messze tőle.

2018-03-20 05:09:35
Sokat megtudtunk a beszidből. Blanche kívánatossága átjön.

2018-03-20 05:00:49
Mindig is szerettem az alaposan megírt, elégedett hangvételű beszámolókat, a tied is ilyen lett.
Mutasd mindet

FunkciókRose legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 16db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban