Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Jàzmiiin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-03-15 17:20:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves OOIIOO ! :)

Köszönjük a részletes beszámolót, és örülünk,hogy jól érezted magad sajnos mint írtad is nem a mi hibánk ,hogy nem jött össze a "végeredmény". Máskor ha zavar a meleg nyugodtan lehet szólni, sajnos hiába van naptár szerint tavasz ,ez az időjáráson nem mutatkozik meg épp ezért kell fűtenünk hísz a vendégek többsége ádámkosztümben fázik és az igazat megvallva mi is,hiába forró a hangulat. :P
Másik amire reagálnék, Kingus nem a főnök , mindenkinek más a habitusa, szerintem ettől,és így szép a világ! :)
Puszilunk

Beszámoló Jàzmiiin +36707373380 93790 szexpartner

OOIOO a 2018-03 hónapi randiján történteket írta meg Jàzmiiin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
4
Nos. Itt kezdtem érdeklődni és egy 3-as felállást szerettem volna már rég óta. Ezután áttértünk sms-re. Nehéz volt összehozni, de végül silerült. Többször nekem jött közbe valami, de a lányok nagyon rugalmasak voltak. Hála érte!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Biciklivel mentem. Egy kis utca a Budaörsi út és a Karolina út között. Szóval tömegközlekedés megoldható, és láttam parkolóhelyet is bőven a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasházról beszélünk. A lakásban ketten vannak és mivel én mindkettőjüket akartam, nem kereszteztem senki útját akiét nem akartam. A környezet kultúrált, rendet tartanak a hölgyek. Együttlétnek 3 nagyon barátságos kicsi kutyával is, akit ez esetleg zavar (engem abszolút nem). A zuhany felszereltsége tökéletes, szájvíz, deo, tusfürdő, tiszta-nagy-nem csak egy törülköző.
Jàzmiiin külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nem kaptok zsákbamacskát. Azt kapjátok amit vártok mindkét hölgytől. A lányok magasak, szép arcuk van és csini fehérneműben fogadtak. Jázmiiin szép hosszú hajjal és hosszú lábakkal rendelkezik, a feneke nem igazán sportos kicsit laposabb inkább, de ezt elfelejted amikor a többi testrészét figyeled 'munka' közben.
Kingusnak gyönyörű arca van, nagyon szerettem a cickókat, dacára, hogy szilikonosak. Nem volt furcsa alakjuk, szépek voltak. Egy nagyobb műtéti heget találtok rajta de nem zavaró.
1. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 93790 erotikus masszázs
3. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 93790 erotikus masszázs4. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2018-03-15 17:20:02 erotikus masszázs 937905. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2018-03-15 17:20:02 erotikus masszázs 937906. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2018-03-15 17:20:02 erotikus masszázs 93790
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Csók:
5
Közös maszturbáció:
4
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
3
Nos azzal kezdem, hogy orgazmus nélkül hagytam el a terepet. Azonban gyorsan hozzáteszem, hogy a lányok mindent megtettek, hogy ne így legyen. Nem kerestem különösen okot erre, bármennyire meglepő volt ez számomra mert nem szokott elöfordulni. Az biztos hogy kicsit stresszes és furcsa lelki állapotban érkeztem, de már nem akartam lemondani a randevút. A szobában ahol voltunk nagyon meleg volt, folyt rólam a víz, ez is kicsit zavart.

Na de az elejétől. Érkezés, bemutatkozás, ajándékot hagytam a cipősszekrény tetején. Nem került szóba, de mivel először mentem gondoltam így fair. Megmutatták a szobát még Jázmiiin valamit intézett én a szobában vetkőztem miközben Kingus elterült az ágyon és nézte ahogy megszabadulok a ruháktól csalfa, vonzó tekintettel ami nagyon bejött. Elmentem fürödni. Visszatérés. Elkezdtem csókolózni Kingussal, ami nagyon finom volt ésén különösen szeretem ha csókolgatnak különböző helyeken és ő mintha ezt megérezte volna sokszor kalandozott az ajkaival ahol ért éppen ott létem során. Közben eltűntek a ruhák és már Jázmiiin is csatlakozott. Kingus volt a főnök, ő irányított. Elkezdtek mindketten szopni, felváltva valaki a golyszikat vállalta valaki a farkam. Kingus egy idő után finoman izgatta ujjával az ánuszom, persze előtte megkérdezte szabad e. Felváltva szopás,nyalás, kényeztetés, én hanyatt a lányok felettem. Imádtam amikor a farkam előtt csókolóztak és együtt vették közre a makkom. Teljesen átadtam magam az irányításnak. Kingus nyalni akarta Jázmiiint én nyalni akartam Kingust, működött is. Itt még semmi probléma nem volt velem. Szilárd elhatározásom volt hogy itt nagy szexparty lesz. Kingus hanyatt, Jázmiiin az arcára ült,én gumit húztam és miközben ki be csúsztattam Kingusnak csókoltam Jázmiiin hátát és fenekét. Még mindig jól szuperált a dákóm, tükörből néztem az akciótés hallgattam a lányok nyögéseit,amitől beindultam. Csere. Na hát innentől kezdődött hanyatlásom, a gumicserénél elveszett a kommunikáció köztem és a farkam között.Jázmiiin segített egy kis gumis franciával ami segített is de amint betettem neki hátulról, nem éreztem semmit... Elnézést kértem, nem az ő hibájuk. Profi módon probálkoztak, felálltam.Ők elém guggoltak és elkezdtek dolgozni az 'ügyön'. Nagyon jól csinálják, összehangoltan és olyan szép amikor csókolóznak. Sajnos már semmi sem segített, teljesen rástresszeltem és közben kezdett lejárni az idő, amit ők nem is jeleztek így saját magamra tettem csak nyomást, itt már folyt is a víz rólam, ez is bosszantott. Befejeztük, elmentem tusolni és a maradék pár percben beszélgettünk. Kaptam vizet citrom karikával, amit nagyon megköszöntem. Meg kellett nyugtatnom, őket, hogy nem csalódva távozom,illetve nem bennük inkább magamban csalódva távozok.Tudhattam volna hogy az nem az a nap amikor el tudom engedni magam, ők mindent megtettek mosolyogva, amiért hálás vagyok és újra megkeresem őket. Biztos vagyok benne hogy lesz mit írni akkor.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Kicsit borsosan hangzik elsőre az ajándék mértéke, de egy óra ezekkel a kedves szexi lányokkal nekem megérte. Mivel összehasonlítási alapom nincs a hármas felállás ajándékozásáróll ez szubjektív. Újra kicsengetnék ennyit.
Rózsacsokor
OOIOO nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hát ugye ha a végeredményt nézzük, szó szerint nem volt happy end. Vizsgálva a folyamatot és az apró részleteket az ember tudja, hogy nagyon jó helyen járt azt kapta amit várt. Sajnos én nem voltam mentálisan és fizikailag felkészülve, de nem ismertem be magamnak. Szóval ln mindenképpen ajánlom őket.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jàzmiiin szexpartner beszámolójáról


2018-07-14 02:35:47
Roobi :) Nagyon szépen és kedvesen fogalmazok :)! Nem vagyok ,LAPOS!!

2018-07-12 06:18:09
1 lényeges infót hangzott hogy kingusnak szilikonos a cici illetve a második hölgynek lapos! Uraim, többet többet írni! A testük lelkük is érdekel

2018-07-04 23:06:30
Nagyon jó ! Nem túl hosszú,de az érzés átjött, és egy kedvcsináló írás lett belőle !!!

2018-06-14 10:46:41
Sajnálatos fiaskódat kellően realisztikusan megírtad, fogadd elismerésemet!

2018-04-22 01:59:25
Őszinte hangvételű, korrekt beszámolót írtál.
Mutasd mindet

FunkciókJàzmiiin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-08-27) : Jázmin franciázott nekem egy kicsit és utána gumit húztunk. Eszterrel kezdtem nyuszi-pózban. Mellettünk Kingus és Jázmin 69-ezett. Először Kingus volt felül később pedig Jázmin. Így csináltuk egy darabig.

(2016-11-21) : Picit még pihegtünk egymás karjaiban, majd Ő kezdett kényeztetni. Hanyatt fektetett, mellém térdelt úgy hogy mindenhol elérjem szép testét ahol csak szeretném, és egy nagyon kellemes szájjal babusgatásba kezdett.

felejthetetlen: 13db
(2022-12-20) : Habozás nélkül visszacsókolt és nyelvecskéjét is dugta rögtön. Szóval valsz. nem jól éreztem. Bőven lehet, hogy velem van a baj és én nem tudom hogy kell egyszerre két lányt megszeretgetni.

(2020-11-20) : Megérkezésemkor a fentebb említett közjáték zajlott le és míg Jázmiiin ideiglenesen (az ottlétem idejére) félrehelyezte a kutyusokat, addig felmelegítettem a lehűlt kezeimet. Sokkal kell...

(2019-05-02) : Elég lendületes volt, úgyhogy át kelleet vennem az irányitást, és missziben folytattuk. Imádtam, ahogy a lábaival átkulcsolt, és húzott magába. Ki nem hagytam volna a kutyust, úgyhogy váltottunk és hol lassan, hol gyorsan dugtam, amit talán megintcsak élvezett egy kicsit.

nagyon jó: 10db
(2023-11-25) : Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk,

(2023-06-30) : Francia jó, barátnős, lágyabb, finom szája van. Csókolózást is beiktatjuk, majd 69 következik, csak mert szèp a puncija. Miután kièlveztem a szitut, mèg szemből megkèrem a franciára újra, majd gumi.

(2021-12-09) : Nem volt semmilyen extra kérésem, így franciával kezdtünk, ezután hátulról és szemből is meglovagolt, majd én kerültem misszionárius pózba és így alakítottuk az együttlétet, így lett végem is és a testére lőttem a nedűt :). Franciája kellemes, sajnos én nem viszonoztam neki, őszintén szólva kis is ment a fejemből,

: 24db
(2024-02-12) : Jázmin is gyorsan beugrott a fürdőbe és addig én elhelyezkedtem az ágyon és Eszter rögtön a lábam közé helyezkedett és elkezdte feléleszteni a farkamat ami azért már nem volt puha de ő rögtön torokra vett és brutális amit művel a szájával,

(2024-01-16) : Farkam hamar kőkemény lett amit egy lelkes franciával viszonzott. Én álltam az ágy mellett, ő pedig négykézláb az ágyon, majd később kiült az ágy szélére, legvégül pedig térdepelve folytatta.

(2023-05-13) : Két menetet terveztem, de ebből csak egy jött össze, ellenben az nagyon jó volt. Kaptam teljes test masszázs, amit nagyon profin csinált és a csók felejthetetlenül szuper volt. Tökéletesen elégedett vagyok, szívesen meglátogatom újra!

egyeztetési probléma: 2db
(2017-01-30) : A ház elől hívtam 10:01, :05 és végül :10-kor. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható". Mivel -10 fok volt odakint, nem láttam értelmét tovább fagyoskodni, elkotródtam.

(2016-11-03) : 30 perccel hamarabb értem oda, addig az autoban tartózkodtam! 5 perccel előtte megcsörgettem telefonon, de nem vette fel. Azt gondoltam készülödik, de sajnos nem ez történt...utána hívogattam, 1 -et kicsörgött, majd foglaltat jelzett!