29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dyna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dyna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-03-10 22:04:19

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Dyna Budapest 2018-03-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy másik lány által az utolsó pillanatban lemondott randi miatt böngészgettem a bakancslistámon lévő elérhető lányokat. Így került képbe Dyna, akit szinte azonnal elértem. Nagy örömömre szinte azonnal tudott fogadni, és bár nem kedvelem a fél-óra-múlva-nálad-vagyok típusú randikat, most mégsem haboztam. 26 perc múlva nála voltam :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Kondorosi lakópark egyik legújabb épülete. Busz és villamos is jár a közelben. Én kocsival mentem. Parkolni a ház előtt nem nagyon lehet - viszont az uszoda előtt általában van üres hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nemrég voltam ebben a lakásban csak akkor egy masszőr lánynál. Többen is rendelnek itt, de mással nem találkoztam, csak hallottam hangjukat. A vendég forgalomra a szinte még ki sem hűlt kád és a frissvizes kilépő emlékeztetett. Elegendő tusfürdő és szájvíz volt.
A szobában nagy és kemény ágy várt - talán egy kicsit túl kemény is volt. Igaz, ez sokkal jobb mint a másik szobai süppedős-kétdarabos :)
A cuccokat egy használaton kívüli masszpadra tettem.
Dyna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Az a kevés kép amit róla látunk nagyon megtévesztő lehet, mert messze nem adja vissza azt, amit a lakásba belépve tapasztalsz.
Egy elképesztően bomba testű MILF fogadott egy testhez simuló fekete ruciban - úgy kellett a szemeimet "visszatolni" a helyükre :).
A ciciket sebészkéz alkotta, de bátran kijelenthetem hogy a szakma egyik zsenije lehetett az alkotó. Szépek, szabályosan gömbölydedek és ami nagyon fontos, úgy méretesek, hogy Dyna testével tökéletesen arányosak. A hegyes kis bimbók szopogatása kéjes sóhajokat csalogatott elő tulajdonosukból.
A másik dolog ami csak a belépéskor szembeötlő (és később, amikor lebontod róla a rucit), az a hihetetlenül gömbölyű, izmosan kőkemény formás popsi. Egyszerűen imádnivaló volt gömbölyűségük és keménységük (nem is tudtam egyhamar betelni velük), és ahogy megfeszültek benne az izmok a gyönyör pillanataiban - hát ilyet még nem tapasztaltam :)
Mindehhez társul még a bársonyosan sima, szép szolibarna bőre néhány ízléses tetkóval és csodálatosan feszes teste.
Azt kívánom magunknak, hogy a körülöttünk lévő minden hasonló korú hölgy legalább így nézzen ki - az lenne csak a Kánaán :)

Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
4
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte. Kis segítséggel kihámoztam rucijából, majd az ágyra állítottam hogy azok bombasztikus cicik éppen a szám ügyében legyenek. lelkesen nyalogattam-puszilgattam őket, szívogattam az egyre keményebben ágaskodó bimbókat és élveztem Dyna fokozódó sóhajait. A ciciktől lefelé vettem az irányt, és eléje térdelve belenyallintottam puncusába. Laza terpeszbe helyezkedett, kezeivel széthúzta a szirmokat hogy jobban hozzáférjek a csiklócskához. Lelkes nyalakodásomat egyre fokozódó remegéssel honorálta, majd a markomban többször is megfeszülve összerándultak popsijának izmai ahogy a csúcsra ért úgy álló helyzetben. Aztán a popsi remegése tovaterjedt szép lábaira és a pocijára is...

Megkegyelmezve :) neki az ágyra segítettem, a hátára fektettem és így folytattam tovább kényeztetését. Lelkesen nyalakodtam, miközben Ő ismét kis kezével széthúzta a szirmokat, hogy kellő intenzitással kényeztethessem a lényegi részeket. Közben suttyomban beloptam az egyik ujjamat a popsijába és mert nem éreztem ellenvetést csak erős és kéjes szorítást - hát egyre mélyebbre merészkedtem. Finoman dolgoztam puncijában és popsijában is aminek kisvártatva mesés eredménye lett. Egyre jobban megemelte csípőjét, fokozódott zihálása - aztán kezeivel megpróbálta az ágy melletti falakat eltolni és elröppent. Csillogó szemekkel rebegtem neki köszönetet, de talán meg sem hallotta, mert még messze járt :)
Ő is szeretett volna engem kényeztetni, de én ha egyszer egy ilyen gyöngyszemet találok egy hölgy lábai között - hát nem egykönnyen lehet engem arról lebeszélni...
Most sem hagytam magam, hanem a hasára fordítottam hogy megcsodálhassam azokat a pazar félgömböket. Végigcsókolva nyakától a hátát, eljutottam a mesés völgybe finoman kissé széthúzva a popsiját. Azt már tudtam, hogy az ujjas kényeztetést nagyon szereti ezen a tájékon - de arra gondoltam, kipróbálom a nyelves incselkedést is. Miközben puncusát egy pillanatra sem "hagytam nyugton", nyelvemet egyre mélyebbre süllyesztve ánuszába fokoztam gyönyörét. És Dyna csak nyögött és élvezett - én meg habzsoltam a nektárt és élvezkedtem :)

Kíváncsi természetem van, ezért az ujjaimat segítségül hívva felderítettem puncusát, majd kis "hezitálás" után a popsiját is miután egy kissé széthúztam a csodás félgömböket.
Mindkét édes kis barlang hihetetlen szorítással ragaszkodott ujjaimhoz - bár egyáltalán nem állt szándékomban egyhamar távozni. Láthatóan és hallhatóan Dynának is jólesett ténykedésem (többször is) - így aztán duplán nem volt motivációm a befejezésre. Annál is inkább, mert a csúcsok előtt egészen magasra emelte csípőjét és így tolta popsiját egyre jobban a számba - aztán az ágyra rogyott, de én csak nem akartam neki "békét hagyni" - és újra kezdtünk mindent előlről...már nem számoltam csak élvezkedtem, hálát rebegtem, élvezkedtem......
Ha nagy ritkán ilyen szerencsés helyzetbe kerülök hogy mind a popsi mind a punci ilyen jól kényeztethető, mindig bevetem kis perverziómat és úgy mozgatom az ujjaimat odabent mintha össze akarnám dörzsölni őket. Így történt ez most is, és jól érzékelhetően nemcsak az én vágyaimat elégítette ki hanem Dynának is örömet szerzett.

Végül aztán nem könnyen de elszakadtam a szenzációs popsijától és hanyatt dőlve átadtam neki az irányítást. Úgy helyezkedett hogy egy kicsit "pihenhessen" a lábaim között, de persze csak a puncust pihentette, mert a szájával varázsolt...kőkeményre a kisorit. Csodás technikával, a kezeit alig használva dédelgetett...majd "megkegyelmezve" nekem úgy fordult hogy ismét elérhettem az általam oly nagyon megszeretett kis lyukacskákat. Bele is kezdtem dédelgetésükbe miközben Dyna majdnem az őrületbe kergetett: valami olyan spontán mélytorkos franciát nyomott le, hogy csak azt éreztem a kisori a torkában lüktet. Szinte erővel préselte rá magát a cerkámra, annyira hogy a zacsit is majdnem teljesen eltüntette szájában. Hozzá sem kellett érnem, csak kiguvadt szemekkel élvezni a helyzetet. Sokfelé jártam már, de ilyen intenzív és kemény mélytorkos franciát még sehol sem kaptam emlékeim szerint :)

Sajnos közben az időm vészesen fogyott így vv-t kértem, amit ügyesen szájjal applikált fel, majd kérésemre szemből belémcsücsült. Eddigre már igencsak "elfáradhatott", mert nem kezdett el "pattogni" rajtam, hanem teljesen mélyen magába ölelve körkörösen mozogni kezdett rajtam őrületesen szorítva a kisorit. Itt megint szememnek kedves dolgokat tapasztaltam meg, mert megfigyelhettem Dyna arcának változását ahogy egyre jobban terelte magát a csúcs felé: teljesen eltorzult bájos arcocskája, összeráncolta homlokát és úgy tűnt, hogy menten elsírja magát. De persze nem a kíntól, hanem a gyönyörtől - ezt eddig nagyon kevés lánynál tapasztaltam meg hogy az orgazmus után sírva fakad.
Nem akartam őt sírni látni :), hát kibújtam belőle - ismét a hátára fektettem, lábait felhúzta én pedig a pocijára ülve kézi vezérlésre váltottam. Dyna szerencsére ebben a helyzetben is "feltalálta magát", mert láttam hogy a keze nem tétlenkedve a csiklójához vándorolt és így izgatta magát - meg persze engem is. A csodás ciciket gyömöszöltem ismét, miközben hátranyúlva ismét a popsijában találtam az egyik ujjamat. Eksztázisban voltunk mind a ketten, és mivel közelgett a vég, arra kértem, hogy emelje fel fejét és nézze végig ahogy a pocijára robbanok.
Zihálva borultunk egymás mellé, mindketten csatakosra izzadtuk magunkat-egymást. A gyors tusi után még kaptam egy búcsú ölelést - és ígéretet arra, hogy hamarosan folytathatjuk ezt a pazar szexcsatát.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Nem mondhatom, hogy keveset kellett áldozni az élvezetek oltárán - az extrás csokor 6 szállal haladta meg a tavalyi "új budai" átlagot - viszont az biztos, hogy átlagon felüli élménnyel gazdagodtam Dynánál. A csokor mértékét "utókalkulációval" állapította meg a valós teljesítmény függvényében :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Minden szava igaz a hirdetésének: "érzéki eszeveszett szex, odaadás, gyengéd ,de profi varázslat....vadmacska cica Hölgy vár egy fergeteges,lendületes kalandra...extravagáns Milf angyali démon szétszed és valóra váltja álmaidat"! :)

Olyan szédületes élményben volt részem és olyan elképesztő szexuális étvággyal bíró, sorozatélvező hölggyel találkoztam, amilyet már nagyon régen keresek. Egész egyszerűen nem hittem el, hogy valaki ilyen hosszan és ennyiszer képes élvezni a kényeztetést - ha más mondja talán el sem hiszem...
De így hogy átélhettem, szemernyi kétségem sincs afelől, hogy valóban megtörtént - mert ezt így és ennyiszer megjátszani nem lehet.
Aki egy sorozatélvező, szexéhes vadmacskára vágyik aki hihetetlen energiával hálálja meg a szerető gondoskodást - annak egyszerűen kötelező, kihagyhatatlan Dyna meglátogatása.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dyna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-30 09:09:41
Igazán remek kis beszit írtál kisori. Szemléletes, élvezet még olvasni is. A hölgyet ha lesz lehetőségem, letesztelem én is.

2018-06-26 00:47:30
Érdekes ez az elszámolás, mert amit itt érzékeltetsz az a jelenlegi bővebb infónak ellentmond, a mostani infó alapján nagyon is megéri meglátogatni, nincs elszállva.

2018-04-23 11:15:35
Huuuú! Ez a beszi nagyon bejött nálam , tetszett , hogy most inkább az ujjaiddal tesztelted a nyílásokat !

2018-03-23 14:38:09
Az egyik legjobb (ha nem eleve a legjobb) szakírótól különösen figyelemre méltó, hogy ennyire lenyűgözte a vérprofi ribizlinemesítő mestert ez a tünemény! Már olvasni is jó ezt, hát még megélni ...

2018-03-13 18:03:20
Mind az élmény, mind a róla szóló beszámoló pazar. Jó olvasni is, meg megélni is...

FunkciókDyna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 5db
(2019-04-09) : Letérdelt és elkezdett franciázni. Tudja mit csinál. Pontosan a megfelelő ütemben, a megfelelő mélységgel, és a megfelelő erővel csinálta.

(2019-02-06) : Ezután laza csókolózós-simogatós előjátékkal indítottunk, amit Sendy szép fokozatosan átvitt egy isteni NF-be, amikor érezte, hogy mennyire felizgatott.

(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

: 12db
(2019-02-16) : Brutális, mind a látvány, mind az érzet, ahogy ez a "Démon!?" csodás popsijával a sarkain támaszkodva, szemet gyönyörködtető, pattanásig megfeszülő combjaival enyhe terpeszben, kezeivel popómat markolva húzza férfiasságomat ajkai közé.

(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,