Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-02-25 20:17:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 93476 erotikus masszázs

Zsocka1 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Könnyen, gyorsan, flottul ment. Adatlapján szerepel, hogy sms-re válaszol, így kezdetnek előző nap így érdeklődtem. Rövid idő múlva válaszolt is, hogy természetesen minden megbeszélhető, de legyek kedves élő szóban hívni. Biztosítottam róla, hogy amikor alkalmas rögvest telefont ragadok és tárcsázom a számát. Első hívásomra felvette, kérdéseimre kedvesen, csilingelő hangon válaszolt, majd másnapra az esti órákra megbeszéltük a találkát. Kérte, hogy a randi napján sms-ben is erősítsem meg meneteli szándékomat, amit meg is tettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Római-kori emlékhelyünk melletti utca régebbi típusú házában fogadott Blanka. Gépjárművel érkeztem, GPS egyből odavezetett, helyet igen nehezen találtam, így célszerű az érkezéskor ezt bekalkulálni. Tömegközlekedést nem nagyon ismerem, szerény ismereteim alapján busz és HÉV is közlekedik a közelben. Napközben a parkolás fizetős, a késői időpontra tekintettel ez az opció most nem élt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pontos címhez érkezve a kapualjban levő kaputelefonon keresztül lehet bejutni a házba, illetve a garázsba, majd azon keresztül a lépcsőházba. Lift nincs, de nem is szükséges, mivel csak pár lépcsőfokot kell megtenni a randilakásig. A lakásban több helyiség is van, Blanka elmondása szerint többen rendelnek alapesetben, én azonban rajtunk kívül mozgást nem láttam. A lakás szép és igényes, akár hétköznapi életre is kifogástalanul alkalmas. A fürdő tiszta és jól feszerelt, a kialakított zuhanyzórész kellően tágas, ahol a tusfürdők és a szájvizek garmadája megtalálható. Aki úgy érzi, akár a kikészített spray kollekcióból is válogathat. A kapott törölközők nagyok és frissek, így ezekre sem lehet semmi panasz. Az action helyszíne szintén tágas és igényes, ahol a tatami és a masszázs ágy is megtalálható, nincs olyan érzete az embernek abszolút, hogy egy kis lyukba lenne beszorítva.
BLANKA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Itt van a választáskor az ember fia meglőve, mikor beszámoló nélküli hölgyet látogat meg. A képet szerencsére árnyalja, hogy Blanka arcos képekkel hirdet, bár ilyenkor is fenn áll a veszélye egy esetleges esztelen retusnak. De hulljon le a lepel, Blanka esetében gyakorlatilag azt kapjuk, amit a képen látunk. Megérkezésemkor a hírdetésnek megfelelő magas és karcsú hölgy fogadott az ajtóban, egy egyberészes kis ruciban. Arca helyes és mosolygós, fantasztikusan hosszú combok, kerek és kemény popsi. Az összkép, azt kell hogy mondjam egyből megragadott.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 93476 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 93476 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2018-02-25 20:17:26 erotikus masszázs 934765. BLANKA +36308616114 beszámoló 2018-02-25 20:17:26 erotikus masszázs 934766. BLANKA +36308616114 beszámoló 2018-02-25 20:17:26 erotikus masszázs 93476
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Fürcsi után a már említett szobába érkeztem, ahol Blankán már csak egy piros kis bugyi volt. Gyorsan átbeszéltük a program első felét, így a masszázspadon megkezdődhetett az általam fontosnak tartott masszázs. Én az olajat annyira nem preferálom, így szerencsém volt, mikor Blanka egy illatmentes krémmel kezdte el a kényeztetésem. Szeretem az erős, jól átmozgató gyúrást, ezért ilyet kértem, amit minden gond nélkül teljesített. Figyelt a kritikusabb testtájakra, ahol kötöttebb voltam, azokra a helyekre több figyelmet fordított. Közben kellemesen elbeszélgettünk minden féléről, ha viszont úgy látta, hogy relaxálni támadt kedvem udvariasan Ő is csendben maradt. A helyiségben a tükrök nagyok és jól vannak elhelyezve, így csodás alakját és főleg számomra fantasztikus popsiját többször is megfigyelhettem.
Levezetés
A fantasztikus és igen átmozgató masszázs után következett a kényeztető rész. Ehhez Blanka a masszázs padról leinvitált a tatamira, illetve a helyiség fényét egy picit lejjebb vette. Kezdetben egymást pusziltuk, csókoltuk, mely igen jó felvezetése volt a későbbiknek, valamint az ingerek hatására egyből felkeményedtem. Így összegabalyodva végigcsókoltam a testét, illetve a nem túl nagy, azonban szépen ágaskodó és reagáló cickókat is. Miután kinyalakodtam magamat délre vettem az irányt és Blanka finom illatú punciját vettem kezelésbe. Kezdetben csak szájjal és nyelvvel kényeztettem, majd ujjamat is segítségül hívtam. Ténykedésemre jól reagált, de azt hiszem, hogy elreppennie nem sikerült. Ezt követően rám szegeződött minden figyelem. Blanka kezdetben óvatosabban, majd egyre bátrabban és mélyebben vette be szerszámom. Kényeztetésemet a lehető összes pózban kipróbáltuk, mivel csináltuk fekve, térdelve, állva is.
Nem vagyok egy gyorsan elélvezős fajta, ezért igen megdolgozott azért, hogy révbe érjek. Az kizárólag már csak rajtam múlott, hogy a finálé az esetemben most nem következett be, habár folyamatosan ott táncoltam a szélén. Blankát megnyugtattam, hogy ezért nem kell kellemetlenül éreznie magát, ha kicsit izgulok a helyzet miatt, akkor nálam ilyen előfordulhat. Cserébe a maradék időben eljött velem egy közös fürdésre, ahol segített az események maradványát lemosni rólam.
Elszámolás
Rendkívül korrekt. A telefonban megbeszéltek szerint és utólag rendeztem. A másfél órás szeánszért egy Esztergomi látképpel ajándékoztam meg. Ez a mostani trendet figyelembe véve az új pesti átlag alatti, mely számomra nagyon megérte.
Rózsacsokor
Zsocka1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy búcsúzáskor Blankának is mondtam, igen jól éreztem magam a társaságában. Amit nyújt és ahogy nyújtja, azt szerintem tanítani kéne. A leegyeztetett dolgok nem változnak a találka során, illetve a randi alatt végig a vendég kívánsága az első. Ha az itt megszokott módon akarom zárni a beszámolómat azt mondhatom, hogy a hölgyet csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 15db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.