Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-23 14:42:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 93436 szexpartner

coeus9876 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk Fannival. Rugalmas és segítőkész volt. Mindent simán tudtunk kommunikálni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
A Lurdy-palota tőszomszédságában épült újszerű várkastélyok egyike. A bejáratot néhány perces körsétával könnyű megtalálni. Citromsárga bérszekéren érkeztem, ezért nem okozott gondot a parkolás.De úgy láttam, hogy napos időben, nyugati szélben ez másnak se fogja sok idejét elvenni.

Kicsit késve érkeztem, de azért arra még maradt elég időnk, hogy mindent megvalósítsunk, amit gondolatban terveztem
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a sokadik emelet egyik folyosójáról nyílik. Amikor beléptem egy tiszta, otthonosan berendezett, diszkrét és kényelmes lakba léptem. A hálószobában kényelmes ágy. Bár a kabátomnak nem akadt fogas az előszobában, ez cseppet sem zavart. Egy karosszék is tökéletesen megfelelt a célnak.
A fürdőben a zuhanyzó kabin kényelmes, tisztálkodó szerekkel jól felszerelt. Kaptam tiszta törölközőt, a Listerinkóstoló, egyszer használatos pohárkák a megfelelő helyen álltak a megfelelő időben.
Fanni külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Fanni nem egy törékeny alkat, hanem kellő helyen, kellő mértékben telten hívogató, gömbölydeden csábító. Bájos, szeplős-babaarcú szépség fogadott, úgyhogy az első találkozáskor szokásos minden izgalmam rögtön elillant. A retusált képekkel ellentétben, Fanni egy sokkal természetesebb szépség. Bár néhány lehelet-diszkrétnél merészebb tetkó rajzolódott a bőrén, ezek nem voltak se zavarók se túlzottak.

Amikor megkérdezte aggódva, hogy "akkor tetszem?" ledobtam az előzőleg, a fürdőben magam köré kanyarított törölközőt, és közelebb léptem. Ezzel elszállt minden további kétely...
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 93436 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 93436 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-02-23 14:42:49 erotikus masszázs 934365. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-02-23 14:42:49 erotikus masszázs 934366. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-02-23 14:42:49 erotikus masszázs 93436
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Rövid és alapos tisztálkodás után, törölközőben léptem be a hálóba, ahol Fanni izgulva várt. Amikor közelebb kerültem máris jobb lett a hangulat és a kényelmes ágyra huppantunk. Csókokat és ölelést váltottunk. Amolyan vasárnap délutáni, barátnős együttlét hangulata volt a dolognak. Fanni lágyan, hozzám simuló idomait súrolta, a redőnyön át beszűrődő ragyogó napsütés aranyló maradéka. Olyan volt, mintha a tavasz bontogatná szárnyait, miközben a karomban fekvő nő combjától a fenekéig libabőrrel várta a folytatást. Kezdeményeztem.

Elindultam lefelé. Elidőztem a kerek melleinél, majd lassan a hasán lefelé haladva, a combjait felváltva kényeztetve, megérkeztem nedvesedő ágyékához. Lassan és érzéki mozdulatokkal kezdtem nyelvvel érinteni. Fanni csodálatosan érzékeny Nő. Minden érintésre apró, majd egyre hevesebb reakcióval válaszolt. Amikor már nem a lassú és lágy érintést diktálta a tempónk, nyelvem hegye fürgén rezgett illatos csiklóján, amitől hullámosan vonaglott a teste, és erotikusan sóhajtozott. A nyögések izgalma annyira izgató volt, hogy amint Fanni a csúcsra ért, már alig vártam, hogy behatoljak.
Erre még várnom kellett, mert Fanni ajkaival olyan gyengéden és érzékien vett kezelésbe, hogy az őrület határára sodródtam. Csak néhány percet időztünk így. A babaarcú Nő fölöttem térdelve érezte, hogy készen állok. Bevont latex védelemmel.

Nem kapkodtunk, de nem is vesztegettük az időt. Fanni szavaival élve, "kimaxoltuk az egy órát".
És tényleg! Fölé kerültem és misszionárius pózban olvadtunk össze. Nem volt ez pornós. Érzéki volt és erotikus. Minden érzékem azt sugallta, hogy gyönyörű partnerem is nagyon élvezi az együttlétet. Ez mindennél izgatóbb volt. Megfordítottam és hátulról hatoltam belé. fantasztikus lágy formájú popsiját magamhoz húztam és éreztem, hogy közel a vég. Amikor a csúcson túl újra szóhoz jutottam, Fanni tett valami megjegyzést az összehangolódásról. Ebből arra következtettem, hogy neki is jó volt.

Rögtön felajánlott egy masszázst. Nem kellett kétszer mondani. Örömmel elfogadtam és hason fekve élveztem a kezeit, miközben beszélgettünk. Kiderült, hogy nem csak szép és őrülten erotikus, de intelligens és komoly tervei vannak a közeli és a távoli jövőt illetően - beleértve a vasárnap délutánt.

Repült az idő. Kisvártatva megkérdezte, hogy készen állok-e újra. Annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy szinte váratlanul ért a felvetés. A kérdés maga, viszont olyan tempóban és intenzitással stimulált, hogy utoljára húszéves koromban pattantam így fel tettre készen. Összebújtunk újra, és szájjal kényeztetés után, gumi gyors felcsusszanásával máris újra beléptem a gyönyörkapun.
Több pózban megint elidőztünk. Hátulról most hosszabban élvezve, partneremnek is több élvezetes percet sikerült okozni. Miután a menet a csúcsra ért, újfent beszélgetés és pihenés volt a menetrend.

Élveztem. Minden perce izgatóan megnyugtató kikapcsolódás volt.
Néha azt a kérdést kapom, hogy "jó jó, az élmény érthető, de mégis milyen volt a lány?" Kérlek, hogy nézzétek a pontozást.
Legyen elég annyi, hogy mindenre maximum pontszámot tudok adni, amit átéltem. Egy nagyon érzékeny és gyengéd, nőies és figyelmes Nő Fanni. Igazi barátnő hangulatot varázsolt körénk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ellentétel és a kapott érték nagyon jó arányban állt.
Minden kifogástalanul működött. Az elszámolást a végén ejtettük meg. Mivel egy órát tudtunk eltölteni, ennél többet nem számolt fel Fanni. Ezt nagyon korrektnek találtam, és remélem, hogy hamarosan viszonozhatom.
Rózsacsokor
coeus9876 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy intelligens és szépség, aki odaadó szerető. Minden vele töltött percre szívesen emlékezem.
Remélem, hogy lesz még szerencsénk egymáshoz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-03-17 15:02:18
Sok mindenre kiterjedő jól megírt beszámoló, így már kedvet kaptam a hölgyhöz én is :)

2018-02-23 18:38:08
Tetszett a beszámolód stílusa. Nem csöpögős lányregény, ugyanakkor mégis érezhető belőle, hogy teljesen a lány hatása alá kerültél.

2018-02-23 17:59:29
A rangod hogy lehet adni a szavadra, a beszámolót elolvasva, szerintem ez így is van, nagyon jó írás.

2018-02-23 16:52:33
Mir gefällt der Bericht sehr gut. Danke fürs Teilen.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.