Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-16 20:02:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Édes Freddi :))))

Nagyon örülünk, hogy megírtad a csodás randinkat :)

Dórival sokat nosztalgiáztunk, mikor olvastuk :)

Nagyon köszönjük! :)

Várunk vissza sok szeretettel ♥️ Hisz van egy befejezetlen ügyünk :)

Csók: Liza és Dóri

Beszámoló Liza +36209240243 93300 erotikus masszázs

Freddimerjkurni a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A beszámolóm két gyönyörű hölgyről írom, akikkel egy csodálatos másfél órát töltöttem el.
Lizát már többször is meglátogattam, nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és legutóbbi találkozásunkkor említette, hogy van neki egy szerelme, akit Dórinak hívnak és képzeljem el milyen finomságokat csinálnak együtt és egymásnak... Egész nap ezen agyaltam, a fantáziám szárnyra kapott és hirtelen felindulásomban felhívtam a Dórikát, hogy érdeklődjek nála is egy kicsit.
Tökéletes kommunikáció, tökéletes információmennyiség , minden kérdésemre válasz, kedvesség és korrektség.
Kértem tőle egy időpontot, egy-két mondat Lizácskával egyeztetés végett és már meg is volt. Roppant kedvesek!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nyugati térnél vannak a lányok, autóval a parkolás nehézkes, de én mindig a Westendben parkolok. A bkk-nak szinte minden járműve megáll a környéken. Pontos címet kaptam a Dóritól, ő nem tudta, hogy mi Lizával már ismerjük egymást.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kapuból hívtam a Dórit, aki nagyon korrekten navigált, habár behunyt szemmel is feltalálok már. Kicsike lifttel az emeletre, halk kopogás az ajtón és már nyílik is az ajtó. A Dóri szemében öröm, a Lizáéban a meglepettség és az öröm kombója majd nagy nevetéssel a nyakamba borult.Vicces volt
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, itt nincs titokszendvics!
Liza egy hosszú combú, magas hölgy. Barna haja van és kék szeme. Az ajkai pirosak, imádom!
Dóri egy alacsony, formás hölgy. Hosszú haját copfban viselte, diszkrét smink. Arcos képekkel hirdetnek, gyönyörűek!
Mindketten egy fehér ruhácskában voltak, illatoztak. Vidámak voltak és szépek.
Nagyon cukik, ahogy álltak egymás mellett Dóri a 160 cm-vel, Liza pedig a maga 178-val. Tündériek :)
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 93300 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 93300 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2018-02-16 20:02:26 erotikus masszázs 933005. Liza +36209240243 beszámoló 2018-02-16 20:02:26 erotikus masszázs 933006. Liza +36209240243 beszámoló 2018-02-16 20:02:26 erotikus masszázs 93300
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Miután mindent, amit a fürdőszobában találtam magamra kentem, fújtam és stb elindultam a szobánk felé, fél másodperc múlva már a lányok is ott voltak. Megkérdezték, hogy van különleges kívánságom, vagy rájuk bízom magam.? Rájuk bíztam magam... Átvették az irányítást.

Hasra feküdtem, masszázzsal kezdtek. Liza az egyik oldalon, Dóri a másik oldalon. Szakszerű fogásokkal haladtak felfelé, nagyon intelligensek mindketten, nagyon jókat sztoriztunk, van véleményük mindenről.

Egyszer csak a Liza azt mondta, hogy most már ő is szeretne egy kis masszázst. Egy fél perc alatt megfordult a felállás, Liza feküdt, én az egyik oldalról masszíroztam, Dóri a másik oldalról. Dóri szakszerű fogásokat használt én csak az olajat kenegettem és próbáltam az ő mozdulatait utánozni.
Ez tarthatott kb 10 percig, következett a "Dórit masszírozzuk" felállás.
Újabb helycsere következett.
Érezhető volt, hogy mindhárman a következő fejezetet várjuk...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Próbálok mindent részletesen leírni, tudásom és emlékeim legjavából, de ezt át kell élni!

Egy rövid masszázs után, Liza elkezdte Dóri popsiját simogatni, amire Dóri ficánkolva, jól reagált. Finom puszikkal ajándékozta meg Dórit, aki ezt fordulással viszonozta.
Liza leheletnyi csókokkal borította Dóri hasát és punciját. Én mindkét hölgyet felváltva simogattam, hol itt, hol ott, melleket csókolgattam, hasat puszilgattam. Liza úgy nyalta Dórit, hogy hozzám tolta a popsiját, így én közbe tudtam Lizát ujjazni és a melleit simogatni.
Teljesen mámorító volt, ahogy a tükörben néztem Dóri élvező arcát, hallgattam a Liza zihálását, amiért én voltam a felelős. A farkam robbant szét, már úgy vártam az én kényeztetésemet, de a lányok játéka jobban izgatott.
Liza kitartó munkájának és a brutális egymásra hangolódásnak köszönhetően Dórit a csúcsról hoztuk vissza gyengéd simogatásokkal.
A felállás megváltozott, Liza puncijának az ujjazása nagyon felizgatott így szerettem volna őt én eljuttatni, ezért a tatamira feküdt és széttárta nekem lábait. Illatos és nedves puncihoz volt szerencsém, amit nyaltam-faltam-szopogattam, Liza nyögdécselt, Dóri mindeközben a farkam és a popsim izgatta kicsi kezeivel, majd egy másodperc alatt alám keveredett és elkezdett szopni.
A hangulat extrán erotikus volt, szinte vibrált a levegő a szexualitástól, mindhárman rá voltunk izgulva a másikra.
Akinek volt már élménye 2 hölggyel egyszerre, az valamilyen szinten el tudja képzelni milyen érzés, akinek nem, annak úgy tudom leírni mint a 69-et, de annál ezerszer jobb, intenzívebb az érzés.

Lizát nyaltam-faltam, ujjaztam, Dóri alulról szopott és a zacsimat simogatta. Liza a fejemet a puncijához szorította és remegéssel elélvezett. Közben Dóri is előkeveredett alólam, és mint a kórusban egyszerre mondták, hogy most én következem, szétszednek és megesznek (poénosan, de láttam a vágyat a szemükben)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején át adtam a gumicukrokat, de az ajándékozás a végén történt, diszkréten a székre tettem, Dóri vetett rá egy pillantást, biccentett Lizának és már kísértek is ki.
Nincsenek extrák, csak azt csinálják, ami jól esik, de abba mindent beleadnak.
Rózsacsokor
Freddimerjkurni nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon kellemes és kiegyensúlyozott 1,5 órát tölthettem el két gyönyörű, tapasztalt és imádni való hölgy társaságában igényes és rendezett környezetben. A program első percétől az utolsóig körülvett a jó hangulat, a felszabadultság. Ajánlom a hölgyeket mindenkinek, érdemes az életben legalább egyszer átélni egy ilyet.
Kedves Dóri és Liza! A jöttömre Buda felől számíthattok, talán négykezes-, talán egyéni programra, de mindenképp látjuk még egymást!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2018-06-24 22:49:51
nagyon izgalmas ás élvezhető volt a beszid. Viszont szemétségnek érzem, hogy pont a te kényeztetésed leírása lemaradt....

2018-05-20 16:29:28
Köszi ezt a jó kis beszit a szuper masszázshármasotokról!

2018-05-04 14:05:14
Egy kicsit úgy tűnik, hogy a kényeztetés rész nincs befejezve, kár érte.

2018-03-12 10:46:04
Igen jól sikerült randi és ehhez méltó beszámoló. Minden benn, még az is, hogy azt se tudtad hol vagy, s mi történik Veled...

2018-02-25 17:41:53
Nagyon tetszett a beszámolód. Soha nem jutott volna eszembe a két hölgy együtt, mert Dóri nekem a távolságtartó arcát mutatta, de egy ilyen beszámoló után már máshogy látom a lehetőségeket.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 15db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !