Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-13 15:59:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 93252 szexpartner

kandur10 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Sokadszorra tudtam utol érni telefonon, de utána már könnyen tudtam vele időpontot egyeztetni, másnapra kértem időpontot.
Megközelítés
Béke tértől 1 perc kocsival, parkoló van bőven, igaz fizetni kell érte egy minimálisat de megéri.
Helyszín
Panel lakás emelete, szerintem direkt erre a célra van fenntartva. Fürdőkád van, puha törölköző, tusfürdők, nem lehet panasz semmire sem.
ALICE külseje
Alice egy nagyon vékony szexi lány. Nagyon hajlékony is, ez nagyon jól jön egykét póznál, akció közben is.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 93252 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 93252 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-02-13 15:59:46 erotikus masszázs 932525. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-02-13 15:59:46 erotikus masszázs 932526. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-02-13 15:59:46 erotikus masszázs 93252
Action
Érkezésem után egyeztettük a dolgokat, rendes ruhában volt. Elmentem fürdeni kértem, hogy tartson velem, mind ketten levetkőztünk, és elmentünk fürdeni. Amikor beléptünk a fürdőkádban azonnal vad csókolózásba kezdtünk, közben megmosdattuk egymást, én bele kóstoltam már itt a punciba, a farkam már itt ált mint a cövek, sajnos nem vittünk be gumit, pedig már itt magamévá tettem volna. Meg ujjaztam sikerült nagyon felizgatnom, kérte hogy menjünk be a szobába és kúrjam meg de nagyon, ez van ha nagyon felizgatok egy nőt, nem ma kezdtem. Bementünk a szobában csókok ismét vad csókok nem az a puszi csak. Akár végig tudtam volna csak csókolózni vele az egy órát mert az is annyira jó vele. Közben franciázni kezdett, majd ez kölcsönös lett, de ekkor már nagyon nedves volt, Első vendége voltam aznap. Ujjazni kezdtem vadul,de úgy csináltam hogy azért ne élvezzen el. Gumit húztunk Lovaglóval kezdtünk csodálatos volt nagyon vigyáznom kellett, hogy nehogy 2 perc alatt végem legyen.Szemből fojtattuk, közben csókolóztunk itt nem bírtam magamal és vadul elkezdtem kúrni, nagyon nyögtem és is és ő is, kérte hogy ne hadjam abba mert min elélvez. Egyszer csak éreztem a melegséged és felsikított 1:0 neki majd pár másodperc és én is egyenlítettem 1:1 lett. Pihegtünk mind a ketten letörölgetett és elfeküdtünk egy pár percre az ágyra mind ketten. Azt mondta ez jól esett neki is, mert aznap még nem volt orgazmusa. Nagyon felizgattam mert pár perc és szó nélkül elkezdett szopni pillanatok alatt kemény lettem újra, de nem akartam hálátlan lenni én sem, ezért én is franciáztam közben az újjaimamal izgattam a puncit. éreztem hogy nagyon nedvesedik újra és addig nyaltam nyaltam még nem ismét vezetést szerzett Alice 2:1 re átvette a vezetést, hagytam egy picit kipihegje magát.gumit felhúztam és kutyusba elkezdtem kúrni, nagyon vadul, nálam a második kör szokott lenni a keményebb, mert akkor nem durranok el olyan hamar. csak úgy csattogott a drágámnak a feneke, de ő is tolta magát bele a farkamba így több percig kúrtam, majd oldalról csináltuk, szemből folytattuk itt is nagyon vadul szexeltünk, majd mikor éreztem, hogy jön a vég kivettem a punciból a farkam és kértem hogy franciával fejezze be a meccset. itt lett 2:2 az állás. Mind a szájába ment, szerintem lenyelte az egészet. Elment az idő felöltöztem és távoztam.
Elszámolás
Az elején oda adtam neki amikor megérkeztem átlagos ajándék, de amit kaptam, az átlagon felüli.
Rózsacsokor
kandur10 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon hagyta magát megkúrni, ezt nem mindenki engedi így és nagyon bele is élte magát, teljesen az volt a benyomásom, mintha ő is nagyon akarta volna a szexet. biztos hogy még meglátogatom még az tuti biztos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2018-05-30 19:09:56
Erős tartalom, ami inkább egy kevésbé jól sikerült szexnovellára emlékeztet...

2018-02-17 13:00:15
... hát a tartalom (és az infó része) még megfelelő lenne... de a sok-sok helyesírási hiba és a zavaros megfogalmazás miatt ez egy roppant gyenge írás (elolvasod mit írtál mielőtt beküldöd ? Jó lenne, hidd el...) Imi

2018-02-16 15:20:11
Nagyon nem szépítetted a leírást, de ha egyszer kúrtatok akkor... :)

2018-02-16 08:56:47
can only score it an average post at best as we can all see the report has some issues near the end it repeats some points over and over again, so more care needs to be taken with that and apparently of Alice ;)

2018-02-16 07:06:27
A beszámolót átlagosnál jobbra nem tudom értékelni, a hozzászólások közül néhányat viszont kiválóra.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.