195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
Angi szexpartner

szexpartner

Angi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-02-10 21:10:09

geronimo19
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Angi reagálása

Nekem nagyon bejön az a szokásod drága, hogy ismeres milyen lehetőségei vannak az oldalnak, mik azok a lépések amik közelebb hoznak minket.
Mindig elhiszem, hogy eljössz hozzám ha VTR-en jelentkezel be, amit nem igazán szoktak lemondani, főleg te nem, hisz ismerjük egymást a-hoz, hogy ezt elhiggyem neked, ismerem a szokásaid, pl azt, mennyire odafigyelsz a születésnapodra, beleértve az enyémet is.
A vágy mi bennem él erős kötél a-hoz, hogy odafigyeljek viszont rád, és ha kell izgalomba hozzalak, hisz megérdemled mert ismered a gyenge pontjaim. Nagy, és értékes ajándékokkal lepsz meg engem mindig. Él bennem a vágy téged dicsérni, ezt ültetted belém minden mozdulatoddal, és cselekedeteddel. Visszavárlak!! Bármerre is visz a sors a legjobbakat kívánom neked. Köszönöm a beszit!

Szexpartner beszámoló Angi Budapest 2018-02-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon beszéltünk,majd sikerült találni egy időpontot.Sajnos egy órát tudtam maradni,mert be volt táblázva.Ezt VTR-en le is fixáltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel,autóval jól megközelíthető a hely.Én az 5-ös busszal mentem,kb. tizenöt perc tőlem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított lakás,a folyosóról nyílik fürdő és a szoba.A szoba galériás,franciaágy benne,az ágy előtt táncos rúd,asztal székekkel.A fürdő szépen felújítva,szuper kádas zuhannyal.Tusfürdők,és szájviz.
Angi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Fekete ,szexi miniben fogadott.A ruhán keresztben sávokban minták voltak amik teljesen átlátszóak voltak.Mint később kiderült,hozzá illő fekete csipkés tangát viselt.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Az ajtón belépve megpuszilt és átadtam az ajándékaim.Pár dolgot,és gyümölcsöt,ugyanis sms-ezgettünk napközben és kérdeztem mit szeretne.Mivel tudja miket szoktam vinni,most gyümölcsöt mondott,mert elkezdett fogyózni.A kabátomat az előszobában lévő fogasra akasztottam,Angi a táskát a konyha pultra tette,és besétáltunk a szobába.Leültem ,Angi velem szemben és látni lehetett a fekete tangát ami ráfeszült dombos puncijára.Megegyeztünk a félreértésünket az első akciónk után beszéljük meg.Felálltam,de nem birtam megállni,lenyúltam és simogatni kezdtem a punciját.Forró,meleg puni fogadta az ujjaim.Mielőtt belendültem volna elküldött tusolni.Gyorsan végeztem,és Angi már félmeztelenül várt .Átöleltem ,majd csókoltam a ciciket,szopogattam a hegyesedő bimbókat..Angi lenyúlt és az ezredest maszírozta,verte.Megszólalt mit szeretnél?Kényeztetni szerettem volna,az ágy mellett ledobta a tangát.Hanyadt feküdt,és szét tárta a lábait.Közéjük keveredtem és nyalni kezdtem.Ahogy a szám kóborolt a ide-oda vékony fazoncsikot fedeztem fel,ami Következtetni enged Angi hajszinére.Fokozatosan nyelveltem,és nedvesedett a punija.A bal lábát felhúzta és a talpával a vállamnál megtámasztotta.Igy mégjobban hozzá fértem.Az óh szavak egyre sűrűbbek és hangosabbak ettek,végül nyögve élvezett el.Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .Nagy cicik,és körül fogták az ezredest.Néha megnyálazta ,hogy jobban csússzon.Jövök cicám szóltam,Angika meg gyere a cicimre.Igy lett és beborított mindkettőnket a nedüm.Letakarítottuk magunkat,és megbeszéltük amit megkellett.Kaptam egy jó hátmasszást.majd Angi megfordítottés az ezredest kezdte olajos kézzel simogatni.A hatás nem maradt el és Angi beöltöztetett,majd a farkam magába igazítva belém csusszant.A hasamra tette mind két kezét és lassan mozogva élvezte az ezredest.Szabadjára engedtem,és a mellei ugrálni kezdtek a gyorsulás hatására.Missziben folytattuk Angi a kezeit maga mellé téve ,a lábait felhúzva fogadott magába.A cicik le föl ringottak ahogy toltam neki,s kéjesen nyögött. A gumit lerántva a pocijára élveztem.Fürdés,és jöttem,mert kiszaladtunk az időből.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Utólag adtam oda,az asztalra helyezve, legnagyobb cimletünk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy kellemesen eltöltött egy óra volt ,ami külön élvezet volt a hát masszázs amit kaptam tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-02-22 19:33:33
Macika- , azért ez is sokaknak fontos, hidd el :)

2018-02-22 18:35:36
A hirdető külseje nem azt jelenti, hogy mit viselt a hirdető!

2018-02-12 12:19:13
Stílusos, nagyon tartalmas írás, egy remek kis pásztoróráról.

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 8db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 26db
(2018-05-25) : Újra bekapott,és a fejét fogva toltam neki.Angi a két gyönyörű cici domb közé vett,és felváltva szopattam és kúrtam a cicijét.Gumi húzás ,és helyet cseréltünk,és háttal nekem belém ült.

(2018-04-22) : Beöltöztetett,és meglovagolt.A cicik ugrálni kezdtek,és nem sokára megtaláltuk a harmónikus közös mozgást.Szinte egybe forrtunk mikor Angi elélvezett,és pár pillanat múlva én is.

(2018-03-18) : A falnak támaszkodva előre hajoltam ,így hozzá fért a zacsihoz is ,és a golyókkal kezdte.Bekapta ,szopogatta,majd a nyelvét végig húzva a farkamon bekapott.

: 55db
(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2017-06-18) : After she was in position I asked again (to the safety) if it is ok to come into her mouth. She agreed and began to blow my cock. She blows well, at different pace, once she sucked on my sack and licked in but she has blown mainly and massaged with her hand my sack. Her ass in front of my eyes and the hot blown,

(2017-03-03) : Ezt követően kölcsönös kényeztetés következett, majd javasolta a védőköpeny felhelyezését. Először lovagolt, én meg az ágy szélén ülve hódoltam gyönyörű, formás kebleinek, majd misziben befejeztük.