Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-02-09 16:04:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Dràga Akellám ! :)

Örülök hogy ennyi idő alatt sem felejtettél el ! :) A beszámolót külön köszönöm neked :) Mindig élmény vissza olvasni :) Na de hogy teljesen tökéletes legyek , valamelyik hétvégén megpróbálkozok azzal az almás pitével ;) :))) Varlak sok szeretettel legközelebb is :)

Sok-sok csók neked ! :)

Beszámoló Tia +36307539086 93174 szexpartner

Akella a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hétfőn hívtam telefonon és mára, azaz csütörtök 10-re kértem időpontot. Nagyon-nagyon kedves volt, egyből be is írt a naptárába. Kérdeztem, hogy mikor adja meg a pontos címet mire ő, hogy most. Mikor igazoljam vissza, hogy megyek? Azt mondta, hogy nem kell visszaigazolni csak arra kért, ha bármi miatt nem tudok menni, akkor szóljak neki időben. Hát ennél rugalmasabban nem lehet kezelni a dolgot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS gond nélkül a megadott címre vitt. A kapu előtt parkoltam. A tömegközlekedés sem lehet gond, habár nem is merem a helyi körülményeket.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Panel emeleti lakás. Nagyon rendben van. Tiszteság, rendezettség. A fürdőszoba jól felszerelt. Zuhanyozóban lehet pancsizni. Bőséges tusfürdő választék, szájvíz választék, minden, amire szükség lehet. A szobában nagy francia ágy. Az asztalon mécsesek. A háttérben kellemes zene.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát ez itt a lényeg. Kb. 4 éve voltam már Tiánál. Aztán lett egy kis eü. problémám, ami rendbe jött, ő meg messzebbre költözött. Mikor kiszúrtam, hogy megint a IV.-ben praktizál, a hogy tudtam loholtam hozzá.
Úgyszolván semmit nem változott. A képei szinte mindent megmutatnak. Gyönyörű, magas karcsú alkat, elképesztően szép jó közepes cickókkal. Tia arca nagyon szép. Zöld szemek, bájos mosoly és kedvességég. Rangomnál fogva nem mondhatom, hogy "Istennő", de arányosabb, kecsesebb formát tervezni sem lehetne. Sok lánnyal voltam pályafutásom során, de kimerem jelenteni, hogy Tia az oldalon hirdető és az életemben szereplő 5 legfényesebben csillogó gyémánt egyike. Köztük rangsort nem lehet beállítani.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 93174 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 93174 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-02-09 16:04:39 erotikus masszázs 931745. Tia +36307539086 beszámoló 2018-02-09 16:04:39 erotikus masszázs 931746. Tia +36307539086 beszámoló 2018-02-09 16:04:39 erotikus masszázs 93174
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Korábban írtam, hogy pár nappal a randi előtt beszéltük meg az időpontot. Nagyon vártam a találkozást.
Sajnos egy műszaki hiba miatt terven kívül, szolgálati okból az éjjel nem sokat kellett aludnom. Ráadásul fejfájás meg mit tudom én, szóval olyan voltam mint egy döglött hal. Lesz ami lesz alapon nem lemondtam le a randit. Hát beléptem és az ajtó mögül került elő Tia. Tudtam, hogy gyönyörű, de az emlék és a valóság közt nagy a különbség. Zavarba is esetem. Nem ragozom. Puszik, csókok ölelkezés. A szobában a mécsesek közé, az asztalra tettem a "csokrot" Új pesti átlag. Egy kis beszélgetés, majd fürdőszoba. Amikor kijöttem, már ruha nélkül várt. A látványt meg sem kísérlem leírni. Hibátlan tökéletes alak, elképesztően szép cickók és kedves mosoly. Tetkó nincs!!! Aminek külön örültem. Ehhez a szépséghez hozzáadni nem lehet, de elvenni igen. Nos az akcióval kapcsolatban csalódást fogok okozni. Megkértem Tiát, hogy feküdjön hanyatt és elkezdtünk csókolózni, majd szép lassan haladtam lefelé, nem hagyva ki semmit. A mennyekben éreztem magam hogy ezzel a gyönyörű lánnyal lehetek. De a gaz ÁRULÓT ez nem hatotta meg! Legyintett rám és csüngött tovább.
Látva a dolgot, Tia akcióba lépett. Nem kevés munkával és tudással sikerült elérnie egy használható állapotot, miközben gyönyörködtem a lányban és minden sajnálkozásom ellenére élveztem a helyzetet.
Végül sikerült csúcsra jutnom. Kérdeztem Tiát, hogy holtakat is élesztett már fel? Azt mondta, hogy még nem próbálta. Szerintem menne neki. Legközelebb ami nemsokára bekövetkezik, majd lerendezem őt ahogy kell.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt volt. A megbeszéltek szerin történt. Nagyon elégedett vagyok. Tia mindent megtett annak érdekében, hogy a randi jól sikerüljön. Annak, hogy felemásnak tekinthető az eredmény, kizárólag én vagyok az oka. Mindenképpen elégedett vagyok Tiával.
Rózsacsokor
Akella nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fent már részleteztem, hogy Tia egy szépséges, kedves, tapasztalt, TÖKÉLETES lány. Várjunk csak! Mégsem. A beszélgetés során kiderült, hogy még nem sütött almás pitét. Na még ilyet..............

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-02-16 19:50:22
Köszönöm Adaaam. Nem mindenkinek jön le, hogy a beszámolóimnál nem az önfényezés, nem a találkozó technikai kivitelezésének leírása a célom, hanem az arra érdemes lány szépségének, kedvességének hozzáállásának, odaadásának ismertetése. Az, hogy a lány hogyan reagálja le a vendég megjelenését, közeledését, az nagyon-nagyon személyes. Nem pornóirodalmat írok a szájtátiak részére, hanem a velünk TÖRTÉNEKET azoknak, akik tudnak mit kezdeni egy igazi növel.

2018-02-15 17:32:27
hangulatos beszi - KÖSZI :) jó volt olvasni a soraid.

2018-02-10 13:54:27
SimiSoma az egyik lány újra hirdet. Hogyan tudok priviben írni?

2018-02-10 11:33:36
SimiSoma, sajnos nem tudok segíteni. Három lány már nem hirdet. A negyedik, akit régóta ismertem civilben is, olyan hibát vétett, ami miatt a szépsége ellenére senkinek sem reklámozom, mert darabokra törte a róla kialakított képet. A hirdetése az értékelésemmel együtt most is látható. Az eset az értékelés után történt.

2018-02-10 10:46:46
Mirrmur47 barátom! Köszönöm a hozzászólásodat. Örülök, hogy azt látod, a lány pozitív értékelésére törekszem. Ha nem érdemli meg, akkor nem értékelem. A piac kiveti magából. Felfogásom szerin a lány megjelenése, alkata, hozzáállása, ügyessége a mérvadó. Az, hogy éppen akkor mit tudunk kihozni egymásból, az nem számít, mert lehet, hogy ugyan annál a lánynál egy másik alkalom velem, teljesen másképpen alakul. Ha a lány nem egy robot, akkor a reakciói sem lehetnek sablonosak.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.