Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Vivien27

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-02-09 13:41:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien27 +36206112880 93172 szexpartner

SimiSoma a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Vivien27 hirdetővel
Egyeztetés
Késő délelőtt hívtam. Barátnője vette fel, mint később kiderült, de Vivienként mutatkozott be. Időpontot, címet adott.
Megközelítés
A Béke tér és a Lehel út közelében található, én a kórház udvarán keresztül közelítettem, onnan kilépve pár lépés. A parkolás nem probléma, a kórház területén belül is lehet. Az utca nevét nem írom le, mert kis híján gyerekes.
Helyszín
Két lépcsőházas, újszerű társasház. A lépcsőházak egymás közvetlen közelében vannak, vigyázz, melyiknél csöngesz. A kapuban egy férfi várakozott. Egymásra néztünk, egyikünk számára sem volt kétséges, mi járatban a másik. A diszkréción, a logisztikán tehát még lehet javítani. A kolléga nyert először bebocsátást, két perc múlva én is.
Liftezendő emelet, kilépve arra fordulsz, amerre Amerikában pirosnál is lehet, és mégy, ameddig menni lehet.
Szép, tágas lakás. Az előszoba, a nappali és a konyha egy légtér. A mi játszószobánk közvetlenül a fürdő mellett volt, meglehetősen tágas. Franciaágy, szobainas, kanapé, műkandalló, éjjeliszekrény, félhomály. A fürdő pöpec, minden van. Tusolás a kádban függöny mögött, kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, könnyen szabályozható meleg víz, minden, ami kell.
Vivien27 külseje
Vivien nekem nagyon tetszik. Arca olyan, mint Voith Ági volt fiatalkorában, szóval szép, bájos, aranyos. Írták már róla, hogy van mit fogni rajta. Nos, ez igaz, de ez nem túlsúlyt jelent, még kevésbé molettséget, egyszerűen csak nem modellalkat. A kiírt súly értékelésekor figyelembe kell venni, hogy megfelelő magassághoz párosul. Keblei bámulatosan gyönyörűek. Nagyok, teltek, mégsem gravitálnak egy kicsit sem, mert kemények, ruganyosak, és jól kényeztethetők. Dereka nem darázs, de szép, kerek popsiban folytatódik, majd hosszú, arányos combokban. Csacsogósan édes, magas hangú lány, egyértelmű volt, hogy először nem vele beszéltem. Vidám, kommunikatív, igyekvő, kereste a kedvem. Higiéniája tökéletes.
1. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 93172 erotikus masszázs
3. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 93172 erotikus masszázs4. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-02-09 13:41:44 erotikus masszázs 931725. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-02-09 13:41:44 erotikus masszázs 931726. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-02-09 13:41:44 erotikus masszázs 93172
Action
Nem mindig emlékszem, miben fogadnak a lányok, de ezt nem fogom elfelejteni. A Mátyás királyos mese jutott eszembe, amikor a lány fel is volt öltözve, meg nem is, mert egy hálót viselt. Ez a háló fekete volt, vékony szálú, testre simuló, inkább hangsúlyozta a bájakat, mintsem eltakarta volna. Fekete bugyiját (mérete szerint) a gyerekosztályon vehette, ott is az óvodás részlegen, lelki szemeim „tépj le!” feliratot véltek felfedezni rajta. Mustrálgatásával voltam elfoglalva, amíg a játszószoba felé haladtunk. Amit a lakásról írtam, azt már csak kifelé jövet láttam.
Megkértem Vivient, hogy fürödjön velem. Bár már túl volt rajta, készségesen beleegyezett, így együtt közelítettük meg a fürdőt. Árvízi állapotokat találtunk. (Ha olvassa, a kedves kollégának üzenem, megvan a véleményem a tisztálkodási kultúrájáról. Tusoláskor behúzzuk a függönyt, utána pedig a víz nagy részét a kádban töröljük le magunkról. Engem legalábbis így tanítottak középső csoportos koromban.) Vivien pillanatok alatt rendezte a helyzetet, miközben én elfoglaltam a kádat. Onnan kukkoltam, miközben vetkőzött. Elképesztően dögös látvány, meg is lett az eredménye. Csatlakozott hozzám, és alaposan összemaszatoltuk egymást, különös tekintettel a pozitív és negatív görbületek higiéniájára. Gyors öblítés és törölközés után a játszószobában találtuk magunkat.
Immár vízszintesben folytatódott a felületkezelés. Vivien bájosan lámpalázasnak tűnt. Nagyon igyekezett, hogy a kedvemre tegyen, míg a saját élvezete az idegességtől háttérbe szorult. Mindenáron aktív kényeztetésemre törekedett, pedig elég lett volna, ha csak lágyan elengedi magát, és hagyja folyni az eseményeket. Bizonyára erősen zavarta a korkülönbség, hiszen bőven a lányom lehetne. Ennek ellenére mindenben partner volt, mindent megtett, illetve engedett, ami a vállalásai között szerepel. Csókja meglepetésként ért, velem így még nem csókolóztak. Hatalmasat nyalt a számba, majd gyorsan visszavonult egy pillanatra. Aztán ismét és ismét ugyanígy. Nem mondom, hogy nem volt jó, de azért rávezettem, hogy én inkább lágyan, nyalifalisan, átélősen szeretem. De ezen még dolgoznom kell.
Nagyon jó volt simogatni, puszilgatni a testét, elveszni csodaszép cickói között, markolászni őket, nemkülönben popsiját is, valamint izgalmasan hosszú combjait. Érdekes volt, hogy közben egy pillanatra sem maradt nyugton, vonaglott alattam, visszasimogatott, hol hozzámnyomta magát, hol kicsit visszahúzódott, Igazából nem tudtam eldönteni, hogy élvezi, vagy csiklandósságát leplezi, de nekem kellemes volt, ő meg nem bánta, így hát folytattuk egy darabig. Nyaltam is, és pozitív visszajelzéseket kaptam, de nem hiszem, hogy csúcsközelbe juttattam volna. Én ellenben nagyon is élveztem lágy puncikája fincsi ízét és nedvesedését.
Aztán cseréltünk, és passzívan élveztem Vivien nagyon is aktív ajaktevékenységét. Nagyon jól csinálja, szerintem ezt élvezi legjobban az egészben. Nem kértem mélytorkot, ennek ellenére időnként jó mélyen bekapott, és váltogatta a mélységet erősséget, irányt, szóval változatosan és élvezetesen csinálta. Hamar csúcsközelbe is juttatott, de más terveim voltak. Gumit kértem, és meglovagoltattam magam. Imádom, amikor tökéletes alakú, méretes keblek hullámzanak az arcon előtt, miközben legérzékenyebb testrészem a meleg szorítást, lüktetést élvezi. Viviennel ez kihagyhatatlan élmény. Nem is próbáltunk ki más testhelyzetet, így ért a vég.
Tisztálkodás után újabb simizés és cicipuszilgatás következett, közben időnként beszélgettünk is. Nyílt, vidám természetű, aranyos lány. Egymenetes órát terveztem, de mivel még volt idő, újabb francialeckét kértem. Be kellett látnom, lett volna esély a második menetre, de már késő volt, hosszabbítás szóba sem jöhetett (miattam).
Vivien megtette nekem, hogy meztelenül búcsúztatott, nagyon értékeltem.
Elszámolás
Érkezéskor kérte el a csokrot, amely négy szálból állt, mind különböző volt.
Rózsacsokor
SimiSoma nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Vivien remek adottságokkal rendelkezik. Emellett igyekvő, nagyon odateszi magát, igyekszik a vendég kedvében járni. Egyelőre még nehezére esik elengednie magát egy vadidegen, sokkal öregebb férfival, nem is igazán sikerül. Ám a vele töltött idő így is színtiszta élvezet.
Nem tudom, hogy fog beilleszkedni ez a beszámoló a kiosztható minősítéseim közé. Szívem szerint biztató felejthetetlent adnék, de ha nagyon jó lesz belőle, akkor az csillagos nagyon jóként értelmezendő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien27 szexpartner beszámolójáról


2018-02-13 00:16:58
Ez nem jó, hanem szuper. Sok kérdésre választ kaphatunk, ha figyelmesen olvassuk. Egyetlen pontba se tudok belekötni, és a stílusa is tetszik.

2018-02-10 02:29:08
A beszámolóddal nincs semmi baj, jó volt olvasni. Talán ha még egyszer elmész a lányhoz, már visszatérőként lazább lesz.

2018-02-09 19:34:02
Ez bizony, a legjobb történeteid közé tartozik... :)

2018-02-09 15:48:02
Azt azért ne má', hogy középsősként egyedül zuhanyoztál és behúztad a függönyt... :) Gyanúsan hasonló az ízlésünk, már beszéltem Viviennel és tervezem a látogatást. Ez a beszámoló egyáltalán nem szegte kedvem :)
Mutasd mindet

FunkciókVivien27 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-02-10) : Finom meleg várta a kezemet , amit szépen dudorodó csikló is jelzett. Mindezek közben tovább folytatuk a nyálcserét mert ez nem puszikák voltak, sőt Ő volt aki elég erőteljesen dugta át a nyelvét.

felejthetetlen: 6db
(2019-05-08) : Vivientől egyre mélyrehatóbb franciát kaptam, néha teljesen eltüntetve és lenntartva ,ekkora már teljesen megkeményedett szerszámomat.Fogtam a fejét és kis kényszerfranciásan dugtam a száját

(2019-03-24) : A fürdöszoba meglátogatását követöen sürü ölelkezésbe kezdtünk, s elcsattant pàr szájra puszi is. Lehuppantunk aztán az ágyra, miután kiegyenlítettem a ruházatunkban még fennálló...

(2018-08-26) : Akkor azonban átvette a kezdeményezést, és megismételte a nagy sikerű franciaórát. Kicsengetés előtt azonban gumit húztunk, és páros tornagyakorlatokat mutattunk be.

nagyon jó: 12db
(2019-07-28) : Na de utana visszatert nem volt szarakodas. Agyon en hanyat o Mar tizedmasodperc alatt rajtam csokok, Simi és mar jatszott szerszammal

(2019-07-01) : A golyókat sem hagyta ki ez nagyon tetszett. Néha felhúztam magamhoz tövábbi csókokat lopva és beletemetkeztem a gyönyörű cicikbe. Majd megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi de én kértem, hogy hagyjon engem is nyalakodni előbb.

(2019-05-25) : Vad csókok után megszabadult a felsőtől (ez kicsit nehezen ment mert szűk volt, de elmondása szerint ez a kedvence) és kezelésbe vette az ezredest. Remek a franciája, több technikát is váltogat, de kérésemre pont úgy csinálta, ahogy szeretem

: 20db
(2019-09-20) : Pici pihegés után cseréltünk és most ő vett kezelésbe. Nagyon finom a franciája. Bőnyálas, változatos. Eltüntette, amennyire csak méretem engedte és időnként cicijéhez dörzsölte kis barátomat. A golyókat sem felejtette ki.

(2019-08-21) : Miután ezzel megvoltunk, hagytam, hogy ismét ő vegye a kezébe az irányítást, pontosabban a szájába :). A rövid francia lecke, alatt változatos technikáról tett tanúbizonyságot. Volt, hogy teljesen bekapta és volt, hogy csak a végét, csinálta csak kézzel is és a tövét, illetve a golyókat se hagyta ki teljesen.

(2019-08-16) : nagyon ügyesen franciázik a telt ajkaival. Mélyen és beleélősen csinálja, amit akár végig is vihettünk volna, de nem akartam, hogy így legyen vége. Gumit húztunk, pacival kezdtünk. Ahányszor a tekintetünk összeakadt, mosolygott rám. Nagyon szerettem, ahogy rám néz azokkal a gyönyörű szemeivel.