A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lara :)

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-01-21 20:16:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm Jófejmisi az élménybeszámolót !
Örömmel emlékszem vissza az együtt töltött órára . Ahogy olvastam az írásod, beugrott nekem is pár felejthetetlen pillanat ;)

Beszámoló Lara :) +36705704334 92883 szexpartner

jófejmisi a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg Lara :) hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy csütörtöki délutánom felszabadult, gyorsan körülnéztem ki elérhető, kedvenceim közül persze nagyjából senki. Felhívtam pár számot, aztán Larát is, aki a legszimpatikusabb volt hang alapján. Minimum fél órát kért a szépítkezésre, részemről pont megfelelt az ajánlat. Hát akkor a fiatal csajszik után induljon a milf vadászat!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Petőfi hídhoz közeli budai négyszintes panelházak közül az egyikben fogad Lara. Könnyű parkolás, hamar odatalálsz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
A panellakás egyszerűen és célszerűen berendezett, semmi túlbonyolítás, az ágyikó kényelmes volt, a fürdőszoba lakótelepi méretű kádban állva zuhanyzós, szépen tisztántartott.
Lara :) külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lassan nyíló ajtó mögött egy decens úrihölgy bújt meg, nem annyira szépségével (de azért nagyon csinos), mint modorával és eleganciájával hódító típus. Szépen kisminkelve, mosolyogva fogadott. Szőkésre festett haj, érdeklődő tekintet, formás magas testalkat pongyolába burkolva. Gondoltam itt nem lesz könnyű a tűzbehozás, de hát kellenek kihívások is az életben!
1. Lara :) +36705704334 beszámoló Budapest 92883 erotikus masszázs
3. Lara :) +36705704334 beszámoló Budapest 92883 erotikus masszázs4. Lara :) +36705704334 beszámoló 2018-01-21 20:16:25 erotikus masszázs 928835. Lara :) +36705704334 beszámoló 2018-01-21 20:16:25 erotikus masszázs 928836. Lara :) +36705704334 beszámoló 2018-01-21 20:16:25 erotikus masszázs 92883
Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fél órát beszéltünk meg első alkalomra, ezt egyre gyakrabban teszem így, pár negatív első találkozós élmény miatt. Mivel Larán rögtön láttam, hogy lassan felengedő partner, némi kétségem támadt, hová is jutunk el ennyi idő alatt.
A csók nála extra opció, én viszont csókért elvből nem szeretek extrát kérni ezért tisztáztuk, hogy akkor anélkül próbáljuk egymást felizgatni. Újabb nehezítés! Innen szép nyerni, kockázat nélkül nincs bukás ahogy egyik kedvenc kollégám szokta mondani.
Állva ölelkeztük mert Lara magas nő, pláne magassarkúban, kedvemre való volt összebújni vele és beszippantani testének kellemes illatát. Közben lehámoztam róla a melltartót és bugyikát, és fekve folytattuk az ismerkedést. Végigcsókoltam mindenhol, ő pedig pár perc múlva szájába vette ébredező férfiasságomat, és ügyes technikával hamar keménnyé is varázsolta. Én közben kedvvel markoltam fenekét és simogatni kezdtem punciját, aztán csípőjének tekergését felhívásnak véve befúrtam fejemet puha combjai közé, és alaposan körbenyalogattam kívül-belül a gyönyör kapuját, amit félreérthetetlen testmozgásokkal honorált tetszése jeléül.
Mivel az idő vészesen telt, viszont a tartozkodó tapintatos háziasszonyból egész jó tempóban kezdett előbújni a jó szerető, ezért javaslatot tettem az órás hosszabbításra. Ezt két pillanat gondolkodás után akceptálta (ebben remélem tocsogósra nyalt puncija is közrejátszott), telefonált egy rövidet és máris folytattuk a műsort.
Kopasz asszisztensem megkapta a kötelező sapkát, és máris gondolkodás és akadály nélkül becsusszant a rá vágyakozva széttárt combok közé. Sokat és finom lökésekkel, csípőcsavargatásokkal szeretgettem őt, egyre gyakoribb nyögdécselést kiváltva. Kutyusba fordultunk, és nagy élvezettel keféltem hátulról, egyre jobban tűzbehozva, fehér formás fenekébe kapaszkodva. Mivel közben figyelmeztetett, hogy a nyaláshoz is vissza szeretne térni, ezért pár röpke perc erejéig újra számba vettem jóízű nagyajkait és jól megmorzsolgattam ajkaim közt fincsi kis csiklóját, és újra missziben tértünk vissza egymásba. Szépen elemelkedtem partnerem fölé, és mindketten a végletekig felizgulva bámultuk, ahogy kőkemény farkam ki-be járkált a punciban, meg is jegyezte mennyire szereti ezt nézni. Ezután még rendesen helyet is foglalt rajtam ülve, és ugyanúgy bámulhattuk ugyanazt a látványt... csodás volt, minden lökésre finom rángás futott végig a pociján, közben tenyeremben tartottam szép kis cickóit.
Úgy döntöttem, legjobb befejezés mégiscsak misszi volna, ezért magam alá pakoltam őt és szorosan öleltem, egyik kezemmel tarkóját simogatva. Érezhetően felgyorsult mindkettőnk pulzusa, miközben egyre jobban szorította karom, aztán nyakamra fonta ölelését, és szinte pillanatra azonos ütemre mennydörgős orgazmust éltünk át mindketten, olyan erövel szoritott hogy nem is gondoltam, hogy képes rá. Első találkozásra nem is emlékszem már, mikor történt meg velem ez, de most hihetetlenül jól esett!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tulajdonképpen így csók nélkül körülbelül a régi átlag, elöre letettem mint elsöre mindig.
Rózsacsokor
jófejmisi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara tényleg egy klasszikus negyvenes milf, aki tökéletesen ismeri saját testét és igényeit. Talán az átlagosnál kissé nehezebb bevenni ostromlott bástyáit, de nekünk kettőnknek végülis egy pompás élvezet adódott a végére. Talán érdemes lenne még együtt megpróbálnunk, nem csak egy véletlenről volt-e szó....és ráadásul intelligens nö, pár percig tök jó volt vele eldumálgatni erröl-arról, szerintem ö is tényleg jól érezte magát velem a napja végén.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara :) szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLara :) legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-12-26) : Azért elkezdte a masszírozást, ami nagyon finom is volt, de 10 perc után mondta, hogy melege van, és megkérdezte, hogy csináljunk-e valami mást. Csináltunk. Loraa bőre selymes, MINDENHOL ápolt és finom, megkóstoltam. Ő is engem, majd hátulról, isteni popsijában gyönyörködve lett végem.

felejthetetlen: 7db
(2022-02-05) : nem sokára lehuppant a franciaágyra és én állva egy kellemes franciába kezdett ,hagytam egy ideig majd kérdeztem hogy kényeztethetem ,igenlő választ kaptam igy hátára fektettem Larát majd belekezdtem egy lassú minden testrészére való kényeztetésre .Nyakánál kezdtem majd a két gyönyörü cici következett,

(2021-12-14) : helyet foglalt az ágy szélén egy mozdulattal magához húzott majd elkezdte felfedezni a farkincám , nagyon finom kezdésnek bizonyult ,érzékien nyalogatta, kézzel a golyókat simizte ,felajánlottam a kölcsönös franciát ,komótosan hátára feküdt ,nekifogtam finoman a ciccikkel kezdeni a kényeztetést , de sajnos hamar leküldött a puncijához,

(2021-09-10) : Miután picit magához tért, a hátamra parancsolt, és az én kényeztetésem következett. Érzékien, de határozottan, varrázsolt kőkeménnyé. Nagyon finoman csinálta, nem is nagyon eröltettem, hogy gumit húzzunk. Természetesen ennek is eljött az ideje. Larára bíztam az irányítást, Ő pedig háttal lovagolt meg, majd a kedvencére

nagyon jó: 8db
(2023-03-23) : Visszaérkezésünk után simogatással kezdtünk. Úgy állva kaptam egy csodálatos, minden igényt kielégítő NF-et, amitől befickósodtam. Ezután én kezdtem el kényeztetni nyelvvel és ujjammal a csiklóját. Egyértelműen szereti ezt a cselekedetet. Felszólított, hogy most már aztán hatoljak bele. Kellemes gumis francia után, missziben be is küldtem a kápót. Melegítésként indítottuk ezzel, de váltottunk a kedvencére a kutyusra. Csavartuk, pörgettük, meg volt amikor rendesen csak megdugtam (ezt szereti, kívánja) majd háttal beleülésre cseréltük a figurát.

(2018-04-19) : A védőfelszerelés megújítása és egy újabb rövid franciás felvezetés után megkérdeztem Larát, hogy bele ülne-e, amit örömmel teljesített. Fölém kerekedett, és nekem háttal kezdett lovagolni rajtam,

(2017-12-20) : Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.

: 10db
(2023-12-06) : Kis simogatás után helycsere következett, lábujjaival megragadta farkamat és elkezdett kellemes tempóban fel-le haladni.

(2022-08-25) : Kaptam egy újabb nagyon finom franciát, ezután kipróbáltuk a misszit, ami mindkettőnknek nagyon bejött, olyannyira, hogy ő el is élvezett, amit szerintem nem játszott meg

(2022-06-14) : Gyöngéd simogatás és pár szó váltása után kezdeményezően elkezdett franciázni amit félbeszakitottam mert jobban szeretem ha én kezdhetek szóval kezdtem is lecsorogni a testén picit orálisan kényeztettem amit úgy éreztem tetszett neki jól fogadta majd védőfelszerelés és felülről támadtam be