Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Rose

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-01-20 19:28:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Emzéperiksz!
Örülök,hogy ismét meglátogattál-nagyon kellemes volt az együtt töltött idő minden egyes perce.
Az ajándékot nagyon köszönöm-mivel nagyrésze két kezed munkáját dícséri ,így a szívből jövő ,gondosan elkészített meglepetésem mégjobban esett és isteni volt-az ízvilágomat 100 százalékban eltaláltad.
A rendelőm leírása részletes ,de egyben diszkrét is ,amit szerintem tökéletesen megfogalmazásban részesítettél. A külsőm...hm...lehet,hogy tényleg egy kicsit elfogult vagy,de jelen esetben ez azért nem baj,mert nagyon jól estek dícsérő szavaid..melyek olvasása során biztosan szebb lettem ,mert mosollyal az arcomon olvastam szavaid..és mint ahogy tudjuk egy valós,őszinte mosoly erőteljesebb kisugárzást és egyben szebb külsőt is kölcsönöz... ;-)
A minősítés megtisztelő-az előzményeket tekintve pedig lenyűgöztél és nem hiszem,hogy kapok ettől öszintébb írást(remélem tudod,hogy miért írtam ezt..az elmúlt időszakra visszatekintve :-) )
Köszönöm,hogy szakítottál időt rám is és utána az írásra is...
Csókjaimat küldöm ,de csakis a mielőbbi viszontlátásig,mert személyesen jobb azt átadni!

Ui. : tetszik a szlogened-aki nem hiszi,járjon utána !

Beszámoló Rose +36307122691 92872 erotikus masszázs

emzéperiksz a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg Rose hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
„Igen, kedves olvasó, elfogult vagyok! És ha ez zavar Téged, kérlek, ne is olvasd tovább, inkább kattints a következő beszámolóra!”
VTR-en jeleztem Rose-nak, hogy a következő napon szeretném meglátogatni. Miután a válasza megérkezett, felhívtam telefonon és elbeszélgettünk, ami az elején inkább hasonlított egy kérdezz-felelek játékra. De végül egy jó hangulatú terefere és egyszersmind egy másnap déli kellemes randi ígérete lett belőle.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az ember némely esetben jóleső érzéssel veszi tudomásul az állandóságot. Így volt ez most is. Rose ma is ott várta a megérkezésemet, ahol a korábbi alkalmakkor. Ez egyben olyan hely, ahová szívesen megyek. Jól megközelíthető és csendes mellékutca, amely a Budaörsi útról nyílik. Autóval nagyon egyszerű odajutni. Mindig van parkolóhely és ingyenes. De busszal is gond nélkül elérhető. Mintegy ötpercnyi gyaloglással azonban számolni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A Google térképén a nyarat megidéző képen látható az az ötszintes épület, amely azt a lakást rejti, ahová Rose-ért és a várható kellemességekért megy el a látogató.
Blanche segítsége teszi egyszerűvé a két, kódos kapun való bejutást. A kabátot és a cipőt az előszobában hagyva követhettem a szűk fekete ruhában is kibontakozó nőiesen vonzó alakját… A szoba fényárban úszott. A hatalmas ágy vakítón fehér, mint ahogy a rajta türelmesen várakozó nagyméretű, puha törölköző is. A szomszéd szoba üvegezett ajtaján beáradó fényesség pont az ágyra vetült. Fehér a komód, de világosak a falak, sőt a melegről gondoskodó konvektor is. Csak a szobainas és egy fotel lóg ki a sorból. Egy „FÜRDŐ” feliratú ajtó mögötti drogériában lelhetünk rá a tisztálkodáshoz szükséges helyiségre és eszközök széles választékára. Széles, lapos fenekű kádban lehet zuhizni. A zuhanyfüggönyön és a száraz kilépőn át a Listerinhez kikészített üvegpohárig bezárólag itt minden megtalálható. Tisztaság mindenütt. Halk és nagyon „érzéki” zene ölelt körbe bennünket. Blanche egyedül várja a látogatót.
Tudom, hogy néhány olvasónak az efféle leírás hosszadalmasnak, esetleg feleslegesnek is tűnik, de Ő ilyen, ilyen környezetet hozott létre és erről is megismerszik.
Rose külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A világos tónusokba maga Rose is beleillik a fehér bőrével, amit egyetlen tetoválás sem tör meg. A hiányzó kontrasztot vörösre festett haja pótolja. Képei, melyek egy része műtermi fotó, mégis a valóságot tükrözik. Ő tényleg ilyen. Szép arc, csókot követelő piros ajkak, érintést kívánó nyak, kicsi, de formás, szeretni való cicik; na és ott lent! Testének puszta látványa is kívánatossá teszi, de amit a combjai tövénél rejteget, az végképp megadásra kényszerít bárminő erős jellemet. Ilyen tehát Blanhce. Finom és érzékeny. Igazi érett és mégis fiatal Nő. Aki képes megérezni rezdüléseit, megérti érzékenységét, felfedezi érzékiségét, az „jutalmul” csodálatos élményben részesül.
1. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 92872 erotikus masszázs
3. Rose +36307122691 beszámoló Budapest 92872 erotikus masszázs4. Rose +36307122691 beszámoló 2018-01-20 19:28:36 erotikus masszázs 928725. Rose +36307122691 beszámoló 2018-01-20 19:28:36 erotikus masszázs 928726. Rose +36307122691 beszámoló 2018-01-20 19:28:36 erotikus masszázs 92872
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Úgy léptem be az ajtón, hogy ne láthassam, Vártam, amíg becsukja és hirtelen fordultam meg. És ott állt Ő! Néztem a mosolygós és kedves arcát, szép szemeit, és csak néztem. Aztán megöleltük egymást. Már alig vártam, hogy magamhoz szoríthassam. Majd beszélgetni kezdtünk – elég hosszan. Közben ölelkezés. Nehezen tudtam betelni Vele. Felfrissülés után a masszázs következett volna, de férfiasan bevallom, hogy a végére tettük. Azután meg végleg ejtettük. Bár én szóba hoztam, hogy talán a svédmasszázs lenne jó nekem, az is csak gyengéden, mert én ide élvezkedni jöttem, de ekkor Blanche átölelt és megcsókolt. És én abban a pillanatban tudtam, hogy a masszás vesztett és egyre csak távolodik tőlem, mint egy hajó a partról nézve, majd a ködös, párás semmibe vész…
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ölelkeztünk és csókolóztunk. Az ágyra feküdtünk, miközben Rose levetkőzött. Egy fekete tanga maradt rajta. Hanyatt fektetett és szeretgetni kezdett. Úgy igazából, szerelmesen. Nem jutott messzire, mert már én is nagyon kívántam Őt. Megfordultuk és puszilgattam a nyakát. Néha egy csók. Lassan, testét az ajkaimmal érintgetve, puszilgatva érkeztem el kedves kis kebleihez. Kicsit elidőztem, majd tovább csókolgatva a fehér bőrét értem le a kis bugyi által őrzött titkos világához. Lassan felhúzta a lábait és közösen leküzdöttük az utolsó akadályt is. A titok már nem volt titok. Kitárulkozott nekem, mintha azt mondaná, hogy szeress! És én szerettem. Combjai közé bújva, cirógattam, föl-le simogattam a nyelvemmel, próbáltam megfejteni a titkát. Egyszer csak éreztem, hogy Rose mozogni kezd és irányít. Meglett az összhang. Mint amikor a karmester a próbát először nem kopogja le. És repült a mámorban az én nagy-nagy örömömre és élvezetemre. Lassan tért vissza a nyelvem gyengéd simogatása kíséretében…
…hanyatt feküdtem és Rose oldalról közelített hozzám. Csókolóztunk, majd – most Ő – a testemet puszilgatva haladt lefelé a végső cél irányába. Közben hol a ciciket, hol a popsiját markolásztam. Egy idő után fordult és a gyönyörű, kívánatos punci és popsi került a szemem elé. Csoda volt, amit eközben a szájával művelt. De én mást is szerettem volna. Hogy mégis legyen valami masszázs is, kértem, hogy a két kezével folytassa. Egy kis segédanyagot igénybe véve gyurmázott, nem megfeledkezve a zacsiról sem. Már elég rég óta magas fokon égtem, de mégsem így akartam befejezni. Vágyamnak eleget téve hasra feküdt egy kispárnával megemelve magát. Én pedig a lábait a combjaim közé véve odatérdeltem. Az előzményektől és a látványtól végletekig felizgulva a kezemmel fejeztem be a popsijára úgy, hogy minden pillanatát végignéztem… Megtörölgettem, majd félholtként zuhantam az ágyra.
Időnk bőven volt még, de én a felajánlott masszázs helyett egy összebújós beszélgetésre vágytam. Így is lett.
Ma is nagyon nehezen váltam el Rose-tól. Csókjai, ölelése – még az ajtóban is – nehézzé teszik a búcsú pillanatait.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órát töltöttem el ma Rose-val. Liliomcsokra két szállal haladta meg a budapesti átlagnak nevezett mértéket. Megérkezésemkor helyeztem el a komódon, a számomra kikészített kétféle frissítő mögé, egy kis csekélység alá.
Rózsacsokor
emzéperiksz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nincs kétségem Rose masszázstudományában, hiszen tanult masszőr. Én azonban érte jobban odavagyok, ezért az ma elmaradt. Személyisége, kisugárzása, tekintete elbűvölő és magával ragadó. Ha valaki képes megérteni, pontosabban megérezni Őt, annak különleges élményben lehet része. Aki nem hiszi, JÁRJON utána!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rose erotikus masszázs beszámolójáról


2018-04-07 13:25:14
Nem komolytalan...ne törekedj ennyire a tökéletességre,mert olyan nem létezik!
Adminunk is emberből van -igy is köszönöm neki a gyors segítseget!!

2018-04-07 13:21:08
Drága!
A változtatás(név) az én kérésemre történt-magánjellegű okok folytán...
Most már "visszafoglaltam" a régi ,megszokott nevem :)
Szóval véletlenül se vedd magadra-vagy esetleg problémaként a változtatásokat.
Saját kérésemre történt az ideiglenes névátírás és az én kérésemre történt,hogy át lett irva a név az írásodba- de csak a név-minden más maradt az írásba :-)
Puszim neked és a többi kedves olvasónak ;-)

2018-04-07 09:04:09
Tájékoztatásul ideírom: a beszámolót én Blanche-ról írtam. Valaki utólag belenyúlt az írásomba és néhány helyen megváltoztatta. A Blanche-ból Rose-t csinált. Ráadásul nem is következetesen, mert három helyen Blanche maradt. Ezzel komolytalanná tette az egészet. A reagálást is Blanche írta nekem, ami számomra ennél a beszinél nagyon fontos. (És nem Rose-val, hanem Rose-zal.)

2018-02-22 21:26:32
Nagyon jó, hogy van ez a beszámoló. Méltó emlékműve sok gyönyörű, elmerült emléknek. Köszönjük. :)

2018-01-29 06:27:20
Drága Blanche!
Köszönöm a beszámolómhoz írt „előszót”. Jóleső érzéssel olvastam és hízott a májam, bár nemcsak arra férne rá. És van bennem annyi hiúság és persze mersz is, hogy ezt itt most nyilvánosan megköszönjem.
Mutasd mindet

FunkciókRose legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban