475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-01-19 00:34:32

gyikk22
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Szia cuki télapóm :) Nagyon szépen köszönöm :)Imádtalak tiszta tejszínhab voltál olyan kis cuki voltál úgy is :) Azóta reggeli kávémnál mindig rád gondolok. :D Nagyon jó volt ismét veled drágám, de hát mindig jó, ez nagyon jó ötlet volt jól elvoltunk :) Márt fájt a hasam a sok nevetéstől :D Várlak mindig :) Millió csókot küld neked a TE ISTENNŐD :)))))) IMÁDÁS :D

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2018-01-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Már ismertük egymást .Személyes üzenetben egy telefonos applikáció segítségével . Telefonon nem is beszéltünk . Vtr egyeztetés ok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet megkapva " kicsit még emlékeztem "
egyértelmű . Parkolás könnyű probléma mentes .
Tömeg közlekedés is megoldott kevés sétával .
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nekem minden teljes mértékben megfelelt . Tiszta hangulatos lakás . Fürdő megfelelö , minden ok .
Szoba hangulatos kényelmes , nagy francia ágy icike picike hangot ad , de nem vészes .
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Arc:
5
Nekem tetszik .
Képeket meg kell nézni !!! Nem érhet meglepetést senki .

Action
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Tisztálkodás után valamilyen szexi ruhában várt , ami gyorsan lekerült . Állva megvizsgáltam mindent hogy megvan még . Jelentem igen minden tökéletes a popsi fenomenális és persze érzékien csókol . Rubi is vizsgálódott és talált valami játékszert rajtam gondolom a célnak megfelelt mert hamar be is kapta .Valahogyan az ágyra keveredtünk itt aztán folytatta a mély torkos franciát , kölcsönösbe fordultunk itt aztán nagyon kellemes dolgok történtek velem finom punci .Itt még nem sejtettem hogy még jobb vizuális élményben lesz részem . Kértem a gumit és az ágy végébe helyezkedést . Szépen belemerültem a csodás punciba . Az egyik legszebb látvány tárult elém , amint Rubi popsiját toltam csípőjét markoltam .
Akkor a szép hátsó farpofái között vékony fehér csík "amit a szolárium nem világít meg " Csodás látvány !
Kis idő elteltével popó szexre váltottunk .Partnerem itt sem tétlenkedett tolta magát kicsit rázta a fenekét .
Fáradtam és kértem a franciát végig .Kicsi kényszerfrancia de nem nagyon kellett ,mert csinálta magától . Élvezésnél tartottam a fejét és a farkam ott mozgott a torkában . Teljes katarzis .
Pihenés beszélgetés .
Mivel az személyes üzenetben megbeszélt tejszínhabot is bevetettük . Teljesen össze kentem , még az arcát is . Mind lenyaltam Rubi is élvezte sokat kuncogott . Tejszínhabos cici keményre nyalva , tejszínhabos farok keményre szopva .
Legvégén még egy mélytorkos franciában részesedtem . Nagyon hamar elrepült az a kettö óra "sajnos"
Együtt fürdés mer kicsit ragacsosak maradtunk .
Puszilkodós távozás .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmi extra minden egyértelmű .
Kettő óra átlagon felüli élmény átlagos ajándékért .

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kedves vendég centrikus lány Rubi .
Figyelmes vicces nevetgélős barátnős viselkedés , pornós élményeket is prezentáló csodás leányzó .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-01-23 23:08:49
The review is comprehensive but it could be a bit more detailed.

Suomi
Rutinos harcos
2018-01-19 14:15:51
Bakker! Ez nagyon jó lett, Rubi popója valóban élmény!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-04-09) : a VV lepattintása után mohón ajkai közé vett. Kis idő után javasolta, lépjek kicsit hátrébb, s Ő elém guggolt. Rendesen magáévá tette a hangszert, teljes hosszában minden volt.

(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

felejthetetlen: 21db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 33db
(2019-04-24) : Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell.

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 56db
(2019-04-29) : Emlékezett az előző alkalomról, hogy a popsiizgatás ellen sem tiltakozom, így néha arra a környékre is áttévedt, őszinte örömömre. Nem volt szívem megakasztani ezt a tevékenységet, csak élveztem, ahogy örömzenélt rajtam, és egyre közelebb vitt az orgazmushoz, amit azzal próbáltam elodázni, hogy pozíciót váltottunk

(2019-04-11) : Franciával harckészre állított. Gumihúzás után kis pacit kértem, majd hátulról a popóba raktam, kis élvezkedés után kértem forduljunk meg,mert szeretem látni a puncit miközben a hátsó bejáratot használom. Sajnos nemleges választ kaptam, mert nem szereti azt a pózt. Tudomásul vettem, és kértem egy gumicserét majd missziben kicsit még döngettem.

(2019-04-11) : Átkaroltam majd csókokban fortunk össze. Nem ment ez így sokáig, Ruby az ágy szélére ült, majd nagyon gyengéden szopni kezdett. Fantasztikus technikája van.