Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-01-14 21:40:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 92764 szexpartner

Pessoa a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Fannit már régen a kedvencek közé tettem, most döntöttem el, hogy nem akarom tovább halogatni a dolgot és mindenáron eljutok hozzá. Először üzenetben jeleztem szándékomat, könnyen és gyorsan sikerült egyeztetni, persze jeleztem, hogy ami neki megfelel dél után azt meg fogom most tudni oldani bármelyik napon. :) Miután megegyeztünk, VTR-en megerősítettem az időpontot. Telefonon már csak a ház elől beszéltünk. Én a napközbeni elfoglaltságaim miatt ezt az egyeztetési módot preferálom, nehéz megoldanom máshogy, de néha ki szoktam azért surranni, erre most nem volt szükség. Fanni abszolút jól kezeli a különböző kommunikációs csatornákat (és személyesen sincs problémája ezzel).
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Sokak számára ismerős új építésű/még részben épülő lakópark a Lurdy Ház közelében, BKV megoldható, nem vészes. Én odafelé elektromos járművel érkeztem (így parkolási díjról sajnos nem tudok nyilatkozni), parkolni azonnal tudtam, időm is maradt pontosan belőni, hogy melyik lépcsőház lesz az. (Visszafelé 3 perc sétára lévő villamosmegállót választottam, könnyen elérhető egy forgalmasabb csomópont.) Diszkréció okán kisétáltam a Mester utcára, ott vártam 10 percet, amíg eljött az idő. Természetesen ekkor kerekedett elképesztő tömeg a lépcsőház bejáratánál, konkrétan többen is vártak az ajtó előtt, telefonáltak, hangoskodtak így sajnos önhibámból elmulasztottam a kapucsengőt és az ajtószámot. Mivel a fél perccel korábban távozó alak nyitva hagyta a lépcsőház ajtaját (konkrétan kitámasztotta) így gond nélkül bejutottam és felmentem a megfelelő emeletre, lifttel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A megfelelő ajtót sajnos csak újabb segítséggel találtam meg, elsétáltam az ajtaja mellett, de könnyen megoldottuk végül. Ahogy említettem új építésű társasház, lakásban rövid előszoba, jobbra rögtön fürdő, a következő ajtó már a tett helyszíne. Ennél jobban nem néztem körül kint, tippre még legalább egy szoba plusz konyha van. Fürdő nagyon tágas, kádas, bőven elégséges tusfürdő-választékkal, mosdónál szájvíz kikészítve pohárral, teljesen rendben van. Szoba kicsi, de nagyon hangulatos, félhomály, az ágy betölti az egészet nagyjából, lepakolni egy nagyobb fotel van az ágy mellett, semmi gond.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján azért mindenkinek lehetnek bőven elképzelései arról hogyan is néz ki Fanni. Fiatal, elképesztően formás lány, a kiírt adatok stimmelnek, gömbölyű fenék, iszonyatosan jó mellek, bájos arc, gyönyörű szemek, dögös kisugárzás. Néhány elég jó tetoválás, én szeretem az ilyet, de ahogy hallottam nem mindenkinek jön ez be. Sportolt, ez látszik is rajta, aki szereti az ilyen típusú lányokat az semmiképpen sem csalódhat. Nagyon kedves, közvetlen, könnyű volt vele megtalálni a közös hangot, engem megfogott teljesen, nagyon bírom az ilyen lányokat.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 92764 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 92764 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-01-14 21:40:25 erotikus masszázs 927645. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-01-14 21:40:25 erotikus masszázs 927646. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-01-14 21:40:25 erotikus masszázs 92764
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szerencsés érkezésem után puszival köszöntöttük egymást, közben felmértem finoman, már itt láttam, hogy nagyon rosszul innentől nem folytatódhat. Egy kis köntösben és combfixben fogadott. Kedvesen megfogta a kabátomat amíg megszabadultam a cipőmtől és a szobába kísért. Itt nem igazán húztam az időt, ledobtam gyorsan mindent, majd irány a fürdő. A zuhany végét megvárta az ajtó előtt és visszatértünk a szobába, ahol ledobtam a törölközőt és már indultam is, hogy mielőbb a lényegre térhessünk.

Először állva, kicsit félénkebben, finomabban indult a dolog, itt jöttem rá, hogy sokkal nem is kisebb nálam. Finom csókokkal és simogatással kezdtünk, hol a hajába túrtam, hol a fenekét markolásztam, hol az elképesztő cicikre tévedt a kezem. Keze a farkamon, majd leguggolt és szájával folytatta a dolgot. Lassan az ágyra kellett volna eldőlni, de muszáj volt leülnöm és amíg állt tudtam a fenekével kicsit barátkozni, és a cicikhez is kiválóan hozzáfértem. El is ragadott a hév kicsit, mert ezeknek a formáknak nehéz ellenállni.

Ezután az ágyon folytattuk, kényelembe helyeztem magam ő pedig cseppet sem hezitált és finoman szájjal és kézzel kényeztetni kezdett, elég jó a technikája, mélyre be is tudja venni és ahogy néha kézzel végigsimít rajta az elég észveszejtő. Változatosan csinálta, rákérdezett lejjebb is tévedhet, én persze mondtam, hogy naná :) Közben finoman simogattam a fenekét, hátát és azt a csodálatos puncit is, de nem tudtam teljesen erre koncentrálni. Jó sokáig élvezkedtem így, és bár én általában egy kört szoktam csak bírni majdhogynem végem lett így. Nagy volt a kísértés mindenesetre.
Mikor rákérdezett, hogy akkor jöhet-e a gumi, vagy folytassuk így kaptam az alkalmon és mondtam, hogy már nehezen bírom és muszáj a fenekével-puncijával foglalkoznom. Ahogy volt úgy magam felé fordítottam és finoman nyelvvel a fenekét és a punciját kezdtem jó alaposan kényeztetni. Ujjammal is besegítettem a csiklójánál, de csak kis mértékben. Nem lehetett nagyon ellenére a dolog, legalábbis azt jelezte, mindenesetre én élveztem a dolgot jó pár percig, ahol nyelvvel elértem. Szépen lassítva hagytam abba, innen tértünk rá a befejezésre, éreztem, hogy sok már nem maradt bennem. Kértem, hogy ő jöjjön felülre amíg az ágytámlánál elhelyezkedtem. Finoman beleült és a ciciket is meg tudtam így kapni kicsit. Lassan kezdtünk mozogni, pár perc után gyorsabb tempóra váltottunk és itt végem is lett. Más pózokat majd máskor kell kipróbálnunk, de nem sajnáltam, ez így elég jóra sikeredett.

Egymás mellé heveredtünk pihenni, beszélgettünk jó pár percet, nagyon kedves, közvetlen volt, tetszett, ahogy gondolkodik. Pár korábbi tapasztalatunkat is megosztottuk egymással. Itt azért rápillantottam a végén az órámra nem szaladtunk-e ki az időből, de volt még 10 perc. Felajánlott egy masszázst, nekem ez kicsit nehézkes egy sportsérülésből adódóan így csak kicsit ülve megmasszírozott. Ahogy éreztem meglenne a technikája egy alapos masszázshoz is, talán majd máskor (bár lehet vétek lenne erre "pazarolni" az időt). Gyors zuhanyzás, öltözés majd egy puszi után búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amikor a szobában elkezdtem vetkőzni akkor kérés nélkül elhelyeztem egy üvegasztalra az ágy mellé, jobban szeretem így, nem néztem ottmaradt-e, nem is érdekelt. A fővárosi átlag és természetesen teljes mértékben megéri. Bővebb infóban amúgy minden megtalálható, nem is kérdeztem rá egyszer sem.
Rózsacsokor
Pessoa nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy elképesztő, fiatal, intelligens lány, aki figyelmes, kedves, de határozott. Negatívum egyáltalán nincs. Végig nagyon jól éreztem magam, el tudtam engedni magam, Fanni abszolút mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Írtam már máshol is, de szerintem ez az élmény is kihagyhatatlan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.