Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Beky

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-01-12 19:44:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Lenny!
Köszönöm Szépen a csodás beszámolód.
Nagyon kedvesre és egyben óvatosra sikeredett:)
Van egy kritikus rész, amit nem indokoltál, csak lepontoztad:) Szerintem attól tartva, hogy esetleg megbántódom és ismét éveket kell várnod mire eljutsz hozzám. Ez nagyon cuki:)
A parkolás volt az egyik negatívum, de ahogy írtad egy kis kreativitással megoldható:)
A másik kritikus rész a fürdő, amit én kifejtek hátha valakit érdekel, miért nem nyerte el a tetszésed, nem gondolom, hogy a masszázsom iránt érdeklődőknek ez befolyásolná a látogatási kedvét:)
Azóta is mosolygok, ha eszembe jut az a mondat: "El kéne egy férfi a háznál"
Jogosan kifogásoltad a wc ülőkét, ami "kétkezes"és a csöpögő tartályt, ami csöpög és valami nem stimmel vele:) Ezeket leszámítva megvoltál elégedve a fürdővel is:)
Az építő, kedves ráadásul vicces kritikát szeretem és hasznosnak tartom.
Nekem ezek a dolgok fel sem tűntek, pedig valószínű nem te voltál az első, akinek kényelmetlenséget okozott. Köszönöm, hogy jelezted, a javítás folyamatban van.
Az elszámolás részhez még egy mondat.
Az ajándékom értékének "csekélyessége" a programomban fellelhető erotikus tartalom minimális szerepében rejlik, a MASSZÁZS oldalon fellelhető erotikus szolgáltatásokhoz képest!

Köszönöm a kitartásod, amit nagyra értékeltem, de mit sem ért volna, ha nem vagy egy kedves úriember, kellő humorral és karizmával.
Azt hiszem a hosszú várakozás izgalma mindkettőnk számára, valamiféle megkönnyebbülést is jelentett, miután fény derült a válaszokra.Ennek a titokzatosságnak is köszönhető, hogy ez a találkozás Istenire sikeredett:)
Ölelés és sok puszi

Beszámoló Beky +36205284383 92729 erotikus masszázs

lenny a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg Beky hirdetővel
Egyeztetés
Az elmúlt 3 évben negyvenháromszor hívtam, ma a 3. hívásra felvette. Úgy meglepődtem, hogy végre siker koronázta kitartásomat, hogy csak nehezen tudtam elhebegni, hogy mit is szeretnék, meg mikor, meg hogy "vágyom-e többre"... de végül csak összejött. A találkozó legelején tisztáztuk a 43 hívás okát. Tökéletesen megértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető, forgalmas helyen rendel. Én autóval mentem, tudom hogy nem könnyű arrafelé parkolni, így 2 utcával odébb az elsőre meglátott szabad helyen leparkoltam és sétáltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
2
Hely diszkréció:
5
Régi bérház földszinti lakása, nem a modern kor igényeinek készült, de a célnak tökéletesen megfelel. Minden van, ami a szolgáltatáshoz szükséges. Tiszta és rend van.
Beky külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képek alapján élt bennem egy kép, de a valóság annál sokkal jobb. Egy "érett", gyönyörű NŐ fogadott. Míg zuhanyoztam, átöltözött a masszázshoz. Joseph Pilatesnek hála remek az alakja, igazi, szép cicik, kerek popsi. Az arca, a szeme pont olyan, amilyet én nagyon tudok szeretni. Kívánni sem tudnék szebbet.
1. Beky +36205284383 beszámoló Budapest 92729 erotikus masszázs
3. Beky +36205284383 beszámoló Budapest 92729 erotikus masszázs4. Beky +36205284383 beszámoló 2018-01-12 19:44:41 erotikus masszázs 927295. Beky +36205284383 beszámoló 2018-01-12 19:44:41 erotikus masszázs 927296. Beky +36205284383 beszámoló 2018-01-12 19:44:41 erotikus masszázs 92729
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
A masszázs kezdetén kikérdezett, hogy szeretem, van-e problémám és ehhez alkalmazkodva kezdett bele. Először letakart egy meleg törölközővel és szakszerű, hol erős, hol lágy mozdulatokkal a lábamtól a nyakamig átgyúrt. Közben alkalmunk nyílt ismerkedni, beszélgetni. Amikor csöndre vágytam, akkor csak hallgattunk én meg élveztem, ahogy a befeszült hátizmaimat kilazította.
Levezetés
A hirdetésében is egyértelmű, de telefonban is megerősítette, hogy csak kézi kényeztetést vállal. Fordulás után a lágy simogatások, finom érintések hatására pillanatok alatt megtelt az összes barlangos testem vérrel. Hosszú percekig élvezkedtem, néha gyors, időnként lassabb mozdulatain. Amikor érezte, hogy közeledik a vég, rátalált a helyes ritmusra és kivégzett, ahogy kell. Maradt még néhány percünk. Jól esett, hogy nem "zavart el", hanem kaptam még egy kis masszázst "levezetésnek".
Elszámolás
Az ajándék mértéke az utóbbi idők legcsekélyebbje volt. Jeleztem is neki, de Ő ezt tartotta korrektnek. Én meg azt mondom, hogy a legjobb érték arány.
Rózsacsokor
lenny nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Távozásom előtt még beszélgettünk egy kicsit. Ekkor tudtam igazán jól megfigyelni az arcát, a szemét. Nagyon tetszik. Nem csak kívülről, hanem a megnyilatkozásai is. Érdemes időnként kitartani a vágyaink mellett és kitartóan "üldözni"....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Beky erotikus masszázs beszámolójáról


2018-10-07 11:39:06
A valóban Beky egy istennő tìpus, de az ìrásodban sajnos erre csak nyomokban lehet rálelni.

2018-01-15 22:24:56
kicsit bővebben kicsit színesebben de jó irány fog ez mér tetszeni is. köszi

2018-01-14 02:30:09
Ha őszinte akarok lenni a beszid nam istennős írás,de biztatásul jóra adtam.

2018-01-13 21:42:02
Hát ez elég gyengére sikeredett,de reméljük lesz ez jobb is! Nem sok érdemi információ jött át! Én is sokat próbáltam elérni,majd feladtam!

2018-01-13 17:11:08
Ha ez nem egy Istennői kaland lenne akkor is keveselném a leírtakat, de így aztán főleg
Mutasd mindet

FunkciókBeky legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

felejthetetlen: 16db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2023-12-04) : Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított