A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kamilla

Törzshirdető

-

Beküldve: 2017-12-23 22:25:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kamilla +36205472804 92388 szexpartner

andrasmasodik a 2017-12 hónapi randiján történteket írta meg Kamilla hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bővebb infó kérésemre a száraz tények mellett barátságos üdvözlő üzenet érkezett...Kaptam az alkalmon, és kialakult köztünk egy kellemes levelezés. Néhány levélváltás után tudtam, hogy meg kell látogatnom ezt a kedves kis Tündérkét...
Végül VTR-en is bejelentkeztem, hogy kipróbáljam, mennyire használja az oldalt a drága. Nem ért csalódás, szinte azonnal elfogadta az időpontot. Nagyon pozitív volt a kapcsolatteremtés!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Persze a randi előtt egy órával telefonon egyeztettünk, ahol pontos címet kaptam. A rózsaszálat a róla elnevezett utca végén (házszám szerint, egyébként sztem ez az eleje:)) lehet megtalálni. A Nyugati közel van, sokféleképpen meg lehet közelíteni. Én autóval mentem, síma ügy volt. Egyébként a cím ismerős lehet azoknk, akik masszázsszalonokban jártasak...A parkolás nem egyszerű, én is mentem 2 kört, mire viszonylag közel meg tudtam állni. De hát ez a Belvárosban törvényszerű, bele kell kalkulálni az érkezés időpontjába.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
2
Új építésű, vagy felújított házban lévő lakás, ami kifejezetten erre a célra lett kialakítva. Nem érhet nagy meglepetés. Lifttel fel egy kicsit, majd be a lakásba. Ott minden működik, bár a fürdőben egy kicsit nehezen folyt le a víz. Kicsi negatívum ez, meg az is, hogy volt 2 db tusfürdő, és nem volt pici pohár a szájvíznek. Végül a kupakból öblögettem, kicsit gáz volt, ezt kellene fejleszteni...
A célnak teljesen megfelel a helyszín, de amint belépsz, rögtön lejön, hogy bizony ez egy baszótanya, annak minden pozitívumával és negatívumával. Engem most ez nem zavart, hosszas nélkülözés után dugni akartam egy jót egy fincsi csajszival, ehhez pedig minden feltétel adott volt.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel a képein minden látszik, nagy meglepetés nem érheti az embert. Lényeg: a képek valódiak, tényleg ő van rajtuk. Ha meglátogatod, csalódás nem érhet. Egy pici, szexi, csodaszép lányhoz érkezel.
1. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 92388 erotikus masszázs
3. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 92388 erotikus masszázs4. Kamilla +36205472804 beszámoló 2017-12-23 22:25:10 erotikus masszázs 923885. Kamilla +36205472804 beszámoló 2017-12-23 22:25:10 erotikus masszázs 923886. Kamilla +36205472804 beszámoló 2017-12-23 22:25:10 erotikus masszázs 92388
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Ami fura volt, hogy érkezéskor kicsit hidegen, távolságtartóan fogadott. Mintha félne tőlem. Majd fürdés után, mikor lekerült a ruha és becsukta az ajtót, minden megváltozott. Azonnal összegabalyodtunk, eltűnt a félénkség, és előbújt belőle a profi vadmacska. Kezdésnek hívogatón a hátára feküdt, fejest is ugrottam a combjai közé, ahol egy igen-igen jól viselkedő, finom, jól nedvesedő puncikát találtam. Nyaltam-faltam a nem óriási, de azért kellemesen rágcsálható, zabálható lepkeszárnyakat, a cseresznyérire duzzadó csiklócskát. Nagyon jól reagált minden mozdulatomra, nem is kellett engem bíztatni, dolgoztam a nyelvemmel, ujjaimmal rendesen. Kettő biztos, de lehet, hogy három élvezésig jutott, amikor aztán ellentmondást nem tűrően kiugrott alólam. Hogy mostmár én jövök.
Beadtam a derekam, kényelembe helyeztem magam, és engedtem őt érvényesülni. Nekilátott a kistesó kényeztetésébe, hát ilyen franciát régen kaptam! Elsőre egy jó átlagosnak tűnő technikája van, de ahogy bemelegszik, valami olyasmit csinál, amit kevesen tudnak. Mintha egy vibri lenne a szájában, valahogy rezegteti, még nem is éreztem korábban ilyet! Egyértelműen a natúr francia a legjobb vele, ő is élvezi, odaadóan csinálja, és te is fogod:)
A véghez közeledvén kértem, pattanjon nyeregbe, amit a felöltöztetésem után teljesített is. Izmos barlangjával szépen ütemesen fejte a farkamat, miközben én a cickókkal voltam elfoglalva. Segítettem neki, a fenekénél fogva emelgettem a rúdon, pici lányka, könnyen lehet vele bánni.
Amikor mindketten elfáradtunk a rodeóban, kutyusba fordultunk, és a pici kis popsiját markolva ért el a végzet.
Utána picit dumcsiztunk, talán ekkorra oldódott fel teljesen, mert nagyon aranyosan csevegett mindenféle dologról. Mégegyszer: mintha sok rossz tapasztatlata lett volna korábban, és idő kellett volna neki, hog feloldódjon... szerintem még sokkal jobb, több lehet vele, ha többször meglátogatja az ember, és elnyeri a bizalmát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor adtam át a régi esti átlagnak megfelelő másfél csokrot a kisleánynak. Nem volt kérdés, az üzenetekben és a telefonban mindent megbeszéltünk előre.
Rózsacsokor
andrasmasodik nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy szép, kedves, pici lányhoz volt szerencsém, akinél egy tartalmas, minden szempontból kielégítő órácskát tölthettem el. A franciája fantasztikus volt, azt merem állítani, hogy mindketten élveztük. Aki elsőre nem barátnőt keres, hanem egy cuki, de vérprofi hölgyet, az bátran látogassa meg, nem fog csalódni. Nekem nagyon megérte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 6db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 14db
(2020-11-05) : Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem. Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett.

(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

: 26db
(2023-10-03) : Mikor visszamentem, már az ágyon fogadott, kértem hogy térdeljen elém, és játszon a farkammal. Nem kellett 2x mondani neki. Nagyon jól szopott, de éreztem gumit kell húzni, mert közel a vééég.

(2023-07-02) : Megkértem hogy, 69-es pózban folytassuk a dolgot. Szopást lassan szépen építette fel, aztán keményen bevette, kértem is hogy jobb ha gumit húzunk. Kutyusba pattantunk, és már élveztem is a punciját, közben csókolgattam a nyakát,

(2023-03-29) : Ezután 69-be fordultunk, amíg teljesen meg nem merevedtem. Felgumizás , majd lassan behatoltam szűk kis puncijába, missziben kezdtünk, így adtunk az érzésnek kb 10 percig , majd kutyusban folytattuk , jó volt látni a testét előttem, nagyon érzékien mozgott, ütemesen ringtunk együtt ..

egyeztetési probléma: 1db
(2023-06-28) : . Telefonon tisztán emlékszem, hogy a csókolózást kérdeztem, az benne van a fél órában, azt mondta. A helyszínen ismét rákérdeztem, ott már tiltakozott, hogy az nincs benne, idézem " nem velem beszéltél".