Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-12-09 23:28:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 92129 szexpartner

Thom25 a 2017-12 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Körülbelül egy héttel a randi előtt hívtam először Tiát. Többször kerestem, de nem tudtam elérni. Az egyeztetés kicsit nehezebben ment, mint máskor. Mindenképpen telefonon akartam vele beszélni, mivel egy későbbi randit is meg akartam szervezni. Végül elértem és sikerült megbeszélnünk egy mindekettőnknek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Csertő utca környékén található Tia rezidenciája. Én a 80-as trolival közelítettem meg. A megállótól kb. 3 percnyire található a ház. A párhuzamos utcában szintén közlekedik busz. A ház előtt könnyen lehet parkolóhelyet találni. Volt egy kis időm ezért beültem egy közeli pressszóba és tűkön ülve vártam a randit.
Helyszín
Nyolcvanas évekbeli panelházban található Tia szentélye. A kapuhoz érve láttam, hogy nyitva az ajtó. Felhívtam Tiát, mondtam, hogy nem kell kaput nyitnia. Ezután felmentem a megfelelő emeletre és besurrantam TIa kuckójába.
A lakás belülről modern, felújított. Kabátomat felakasztottam az előszobában található fogasra. A szobában félhomály fogadott. Tia meggyújtott pár gyertyát, tiszta romantikus hangulatot teremtett. Az ágy nagy és kényelmes, melyen két párna található. Hangfalakból jó kis zene szólt.
A fürdőben ki volt készítve a kis pohárka, emellett többféle szájvíz közül lehet választani. Tusfürdő is sokféle. Az egész lakás tiszta és igényesen van berendezve.
Tia külseje
Tia dögös ruhában fogadott, aminek színére már nem emlékszem, mert más testrészeit vizslattam. Szóval, Tia nagyon formás, sportos testalkatú lány. Ez természetesen a képeken is látszik, de a valóságban még jobb.
Mellei közepesen nagyok, feszesek. A bimbók kemények, kényeztetésre jól reagálnak, személy szerint fél napig ellennék velük :) Popsija szép, gömbölyű, markolnivaló. Combjai hosszúak, izmosak. Egész teste tökéletes. Ami a képeken nem látszik, az a gyönyörű arca.
Tiának nagyon szép angyali arca van. Ovális arcát, félhosszú hajkorona borítja. Kis zöld szemei vannak és szinte mindig mosolyog. Hangja pedig kellemes, csilingelő. Bőre pedig finom, illatos.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 92129 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 92129 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2017-12-09 23:28:38 erotikus masszázs 921295. Tia +36307539086 beszámoló 2017-12-09 23:28:38 erotikus masszázs 921296. Tia +36307539086 beszámoló 2017-12-09 23:28:38 erotikus masszázs 92129
Action
Miután bementem a kéglibe, puszival köszöntöttük egymást. Tia megjegyezte, hogy milyen hideg vagyok. Igen, rendkívül hideg volt kint, viszont Tia teste felmelegített. Átadtam a csokit, aminek örült, és bementünk a szobába. Vetkőzés közben váltottunk pár mondatot, majd gyorsan mentem tusolni. Visszatérve, már meztelenül várt az ágyon. Kértem, hogy álljon fel és csókolózni kezdtünk. Nagyon finom lágy, csókja van. Kezeimmel markoltam ahol értem. Átkaroltam a derekét és formás popsiját gyúrtam. Ezután a melleivel kezdtem el foglalkozni. Markolásztam, nyaltam-faltam őket. Tia pedig a farkammal kezdett játszadozni.
Egy idő után Tia javasolta, hogy heveredjünk az ágyra. Ok. Kértem, hogy feküdjön rám. Közben csókolóztunk. Jó érzés volt, ahogyan ez a szép, magas, lány a testemen piheg. Pár perc múlva oldalra feküdt, mert így számára kényelmesebb volt. Csókolózás közben melleivel foglakoztam ő pedig a kezével izgatta a farkamat. Ezután csiklóját kezdtem simogatni.
Egyszercsak Tia felpattant, és szájába vette a farkamat. Először nyelvével a makkomat körbe-körbe nyalogatta, majd elkezdett szopni. Először lassabb, majd gyorsabb tempót diktált. Nagyon jó érzés volt. Kezeimmel melleit, fenekét markoltam. Mennyei érzés volt. Arra gondoltam, hogy szájába kéne befejeznem. Kértem, hogy kicsit a kezével is segítsen. Szóval verte a farkamat, miközben a szájával dolgozott a makkomon. Jó érzés volt, de úgy éreztem, hogy ily módon most mégsem fogok tudni elélvezni. Kértem, hogy húzzon gumit.
Felpattintotta, és hátulról beiktattam a lompost :) Kezeimmel a popsiját fogtam, közben pedig gyönyörködtem a testében. Pár percig elvoltunk, de tudtam, hogy most is a lovaglás fog rajtam segíteni.
Pózváltást javasoltam. Tia beleült a farkamba. Puncija, rendkívül lágy és forró. Először lassabb majd gyorsabb tempót diktált. Kiváló látvány volt, ahogyan ez a vörös nagylány rajtam mozog. A kezeimmel nagy melleit markoltam, nyalogattam. Egy idő után rámfeküdt és úgy folytatta a ténykedését. Csókolóztunk, de most sokkal intenzívebben, mint az előjátéknál. Tudtam, hogy pár perc és elér a vég. Kicsit besegítettem. Megfogtam a popsiját és alulról elkezdtem tolni. Közben, ölelt, csókolt. Ezután átvette az irányítást. Fürgén mozgatta a popsiját, és éreztem, hogy a farkam nem bírja tovább. Telelőttem gumit, forró puncija lényegében megfejte a farkamat :)
Még kb. egy percig ölelkeztünk, csókolóztunk. Leszállt rólam, szakszerűen eltávolította a gumit. Mivel kevés idő volt hátra, ezért mentem zuhanyozni. Szobába visszatérve, felöltözem, közben beszélgettünk, majd elhagytam a kéj birodalmát.
Elszámolás
Végén raktam le az átlagos méretű ajándékot. Számomra rendkívül megérte.
Rózsacsokor
Thom25 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tia rendkívül szép és nagyon kedves lány. Mosolygós, pozitív gondolkodású, ha vele vagyok mindig bearanyozza a napomat. Vele igazából a barátnő érzést lehet átélni. Rendkívül megbízható, számára fontos, hogy a vendég jól érezze magát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.