Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-12-09 10:45:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 92115 szexpartner

co-pas a 2017-12 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Telefonon nem értem el, ezért négy nappal a randi előtt küldtem neki egy személyes üzenetet az oldalon keresztül. Még aznap válaszolt, a kért időpontot elfogadta. Az újabb üzenetváltás során a pontos címet is megkaptam, ugyanis az általam ismert régebbi helyéről már elköltözött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy házhoz közeli cím, autóval közlekedőknek Fanni is a ház parkolóját ajánlja. A villamos megállójától kb. 3 perc séta. A keresett lépcsőház a háztömb hátsó traktusán található. Az egyszerű kapukódot elsőre azért sikerült elbénáznom,de Fanni türelmesen elismételte, így bejutottam. Lift, majd elég hosszú folyosó követketett és végre kitárult az ajtó, mögötte a mosolygó Fannival.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Tip-top lakás, bár az előszobán,fürdőn és a tetthelyen kívül nem sokat láttam belőle. A másik szoba és a konyha előttem rejtve maradt. A fürdőben várja a vándort kád zuhanyfüggönnyel, a tusfürdők között megtaláltam Babámat is. A hatalmas törölközővel könnyenszárazra törölhettem magam. Szájvizes öblítés után tértem vissza Fanni ölelő karjaiba.
A szobában franciaágy, két kis asztalka és egy
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlap képei mindent elárulnak Fanniról. Nem egy nádszál kisasszony, van mit fogni rajta. A cicik hatalmasak, engem mosolya, bája, kedves lénye fogott meg. Elmondása szerint ugyan pár kilót felszedett, de így is kívánatos, kemény húsú lány.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 92115 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 92115 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-12-09 10:45:05 erotikus masszázs 921155. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-12-09 10:45:05 erotikus masszázs 921156. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-12-09 10:45:05 erotikus masszázs 92115
Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Megérkezvén puszikkal, öleléssel üdvözölt, majd acipők levétele után a szobába mentünk, ahol átadtam kis ajándékom és a rózsacsokrot is letettem a kis asztalra. Miközben megbeszéltük, hogy kivel mi történt mióta nem láttuk egymást egymás után sietve vetettem le ruháimat és Fanni a fürdőbe kísért. Gyors zuhany után visszatértünk a szobába. Ott az ágy mellett állva ölelkeztünk, csókolóztunk - Fanni nagyon jól csókol - atörölközőm és partnerem testét takaró vékony köpeny a gravitáció hatásának engedve a földre hullott. Simogatás közbeni csókok, illetve csókok közbeni simogatás után Fanni viszonylag hamar térdre ereszkedett, hogy megvizsgálja nem történt-e valami kóros elváltozás nemesebb szervemmel mióta nem látta. Örömmel konstatálta, hogy semmi elváltozás, én pedig nagyon élveztem az alapos, mélyreható vizsgálatot. Kb. két perc múlva az ágyra heveredtünk és gyorsan megbeszéltük, hogy ezen a randin az orális élvezeteké lesz a főszerep. Abban is megegyeztünk, hogy először Fanni ténykedik, én pedig élvezkedem.
Partnerem elhelyezkedett lábaim között és egy eszméletlenül jó, változatos franciába kezdett. Először csak a makkot szopogatta majd mélyre vette a brét, hosszan lenn tartotta, orra a hasamnak feszült, csak akkor jött fel levegőt venni, ha öklendezni kezdett. Gyakorlatilag saját magát kényszer franciáztatta. Pihegés közben a kezével kényeztetett, de ez is nagyon jól esett. A golyók sem maradtak ki a jóból azután ismét jött a mélytorok, egyszerűen fergeteges volt. Pihenésképpen popsi nyalás következett és kezdődött minden elölről. Időnként a szemembe nézett reakcióimat lesve. Nem akart gyorsan kivégezni, körről körre erősített, gyorsított, végül ívbe feszülve lőttem tele a száját. Tisztálkodás után hozzám bújt. Csókok, simi és a cickókkal való játék után dél felé indultam.
Elszántam magam arra, hogy duplán adom vissza azt a sok jót amit kaptam. Játékos nyelvem hamar megtalálta a legérzékenyebb pontokat, így Fanni néhány perc után egyre jobban zihált, tekergett, csípőjét emelgette, végül ívben megfeszülve,remegve hatalmasat élvezett. Maradtam a helyemen és időnként finoman, bő nyállal megnyaltam csiklóját amire remegés volt a válasz. Nem hagytam teljesen lenyugodni, egyre sűrűbben kóstoltam meg édes ölét, Fanni újra elindult a csúcs felé. Fokoztam a ritmust és az erősséget, csak néha vettem vissza egy kicsit. Pár perc múlva Fanni az első kört lemásolva ismét a mennyekbe jutott. Ezúttal hagytam lassan megnyugodni, újra összebújtunk.
Ismét Ő következett. Változatos mélytorkos franciával indított, én csak hátmamon fekve élveztem áldásos tevékenységét. Egy idő után felálltam az ágyon, Fanni elém térdelt és úgy folytatta kényeztetésemet. Olykor megfogtam a fejét, koppanásig eltüntette nemesebb részemet és jó sokáig lenn tartottuk. Eszméletlen jó volt. Pár perc után gumit húztunk, lovacska következett. A melleket markolásztam miközben Fanni diktálta a tempót. Párszor lehajolt hozzám és csókolóztunk ez is remek volt. Végül újfent francia következett előbb fekve majd állva.
Időnk sajnos lejárt - Fanni nem szólt - én kérdeztem rá. Gyors öltözést követően érzékeny búcsú közepette távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején, ajándékom átadásakor a kis asztalra tettem az új pesti átlagnak megfelelő csokrot, ami a randi végéig ott is maradt, szó sem esett róla.
Rózsacsokor
co-pas nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fanni remek lány, partnere minden igényét kielégéti. Odafigyel, bújik, kedves, odaadó. Igényeseknek ajánlom, meghálálja a törődést. Vigyázzatok rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.