Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-11-30 10:36:30

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 91942 szexpartner

panda5 a 2017-11 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
5 év telt el azóta, hogy Fanninál masszázs programon voltam.Akkor nagyon mély benyomást tett rám a lányka, mert ugye akkor még lányka volt.Egy éve jelent meg ismét a hirdetése, persze most már más néven, de amikor láttam ,hogy ez ugyanaz a lány, akkor elhatároztam ,ezt a lányt ismét meg kell látogatni.Volt próbálkozásom egy pár hónapja, akkor nem jött össze, de most először üziben, majd vtr en is bebiztosítottam magamat.Nagyon könnyen ment, minden infót megtudtam üziben, még azt is hogy szívesen lát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Minden jármúvel könnyen megközelíthető tetthely.Aki BKV-t választja annak az 1-es villamost ajánlom, gépkocsival a ház körül nem egyszerú a parkolás, de a Lurdy ház parkolója kitúnő megoldás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Frissen elkészült társasház. A liftben még OSB lapok vannak.A lakást nem jártam be, mivel van kollégina is.Mindenesetre egy új lakásról nincs mit írni.A fürdőben minden van ami a tisztálkodásra szükséges, a kád egy kicsit csúszós.A háló egy pici szoba, de kényelmes nagy ágy, nagyon jó rugózással.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Fannika nővé vált.5 év múlt el a mi találkozásunktól, amikor még a masszázs oldalon volt.Az arca fogott meg akkor, no meg a gyönyörű cicik.Az arca mit sem változott, a cicik nagyobbak lettek, és ahogy mondottam, a lánykából nő lett.Valami köntösben nyitott ajtót, de én csak a szemét néztem.Ő nem az a combfixes magassarkús megjelenés.Ő így szép ahogy van.Pár kilót ez az 5 év alatt felszedett, de neki minden jól áll, főleg a cicik.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 91942 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 91942 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-11-30 10:36:30 erotikus masszázs 919425. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-11-30 10:36:30 erotikus masszázs 919426. Fanni +36203267583 beszámoló 2017-11-30 10:36:30 erotikus masszázs 91942
Action
Csók:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Miután bejutottam, ami nagyon egyszerű volt, két puszi, és beinvitált a szobába.Megkérdezte, hogy szükséges e elmondani nála a menetrendet, amire én felsoroltam amire én gondoltam, ő meg ezt nyugtázta.Tehát indulás tisztálkodni, és kifelé jövet ott állt az ajtóban és visszakisért.Ledobta a köntöst, és előttem állt egy gyönyörű fiatal nő, a maga pucér valóságában.Feltérdelt az ágyra, én meg vele szemben és finoman megcsókoltam.A csókja édes, nem tolakodó,de nem is szájra puszi.Olyan kellemes bemelegítő.Közben már kitapintotta, az ágaskodót, én meg a cicikre buktam rá.Végül ledöntöttem, és befurakodtam a lábai közé.Nyalakodásomat igencsak jól fogadta, én meg nem akartam tőle elvenni az örömöt.Nem tudom ssikeres voltam e , de a hangatások kellemesek voltak.Sőt.Miután kért egy kis szünetet, helycsere történt.Mondtam én neki hogy nem sokáig fogom én ezt bírni, de csak mosolygott,és az első komolyabb mélytorok után már nem volt visszaút.A szájacskájában végeztem.Ott volt egy kis filmszakadás, majd a következő emlék, hogy mellettem fekszik, én átölelem, és beszélgetünk.Mesél a terveiről, érdeklődik rólam is ,tök jó volt.Aztán rákérdezett, kipihentem e magamat, én meg bíztattam, hogy vizsgálja meg.Na ami azután következett, az már pornó.A visszafogott nőből egy pornós lány jött elő.Pillanatok alatt életet vitta a farkamba.Csorgotta nyál mindenfelé, folyanmatosan mélytorkozott, az őrületbe kergetett. Amikor látta , hogy kellőképpen felsrófolt gumit rakott rám, és meglovagolt.Egy ilyen nő ha rajatad van, és így mozog, csókol, cicik ringnak előtted, csodás.Féltem hogy nem bírom sokáig, de ő megoldotta, váltottunk kutyusba.Na itt aztán van mit fogni, kapaszkodtam is.Tolja magát rendesen rád, és folyamatosan hanhatást is ad, hogy tudjad, nem rossz.Átváltottunk misszibe, lábakat az égbe, és toltam ahogy tudtam.Közben csókocskák, csakhogy ne veszítsük el a kapcsolatot.A matrac nagyon jó bírta, én már kevésbé, így aztán Fannika felajánlotta, a szájjal való kivégzést.Az ágy elé álltam, lekapta a gumit és úgy félig fekvő helyzetbe beindult a mélytorkozás bőnyállal.Ezt sokáig csinálta, én meg elég jól tartottam magamat, amikor is hirtelen ötletből kértem az arcra tározást.Csak ne a szemembe mondta, én meg a kezembe vettem a szerszámot, és rákentem az arcára az utódokat.Nagyon izgató volt, nemigen csináltam még ilyent.Közöltem vele , hogy remegnek a lábaim, így le kellett feküdni még egy pár percre.Csodás volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén tettem le az éjjelire a bővebb infóban megjelölt rózsaszálakat.Gondolom mindenki előt világos hogy megérte.
Rózsacsokor
panda5 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon örüllök , hogy összejöt az újboli találkozásunk.Fanni már nem az a visszafogott lányka, mint amilyen volt 5 éve.Kommunikációbaan nagyon jó fej, a szexben meg egy vadmacska.Ha elkapja a farkadat, nem menekülhetsz, és bizton állíthatom, hogy emlékezetes lesz a találka.Nekem csak egy vágyam van még vele kapcsolatban, hogy még lesz annyit a pályán, hogy még egyszer az ágyiküjában lehetek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2017-11-30 18:26:31
panda5 ez egy nagyon klassz írás, jó olvasmány volt, a hasznosságát nem tudom túl ragozni Köszi
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 62db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.