0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
Kingus szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-10-19 17:09:10

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kingus reagálása

Szia budioka!

Köszönöm szépen az igen jól megírt beszámolódat!
Tetszik az a rész is, hogy kiemelted hol is kell engem kényeztetni, emlékszem erről akkor váltottunk pár szót az ezzel kapcsolatos tapasztalataimról :D

További szép napot!

Puszi

Kingus beszámoló szexpartner Budapest 2017-10-19

Egyeztetés
Reggel történt telefonon. Nagyon örültem, hogy felvette és délutánra még tudott is fogadni. Egyszerű volt minden. A megkapott adatok alapján könnyen odataláltam a címre.
Megközelítés
Gépkocsival közelítettem meg a tetthelyet. A parkolás kissé körülményes és közép árkategóriás lehetőség van. szerencsére nekem a közelben sikerült letenni a verdát. Tömeggel is egyszerű mert van villamos a közelben. Kb tíz perces sétára van metró is.
Helyszín
Egy új építésű házban van a rendelő. Maga az acienda is szép, új. Mindenhol nagy rend, tisztaság, fegyelem. A fürdő szépen fel van szerelve minden jóval. A helyszín tökéletesen megfelel a rosszalkodásra.
Kingus külseje
Szép magas, sudár, fekete hajú szépség Kingus. Nagyon helyes az arca. Jó alakú és az ikrek is szépen harmonizálnak a karcsú test minden porcikájával. Igazi szexbomba.

Action
Nagyon vártam már ezt a légyottot, mert többszöri próbálkozás után sikerült bejutnom Kingushoz. Amikor beléptem fekete, izgató ruhácskában, csábos tekintettekkel fogadott. A szobában megbeszéltük a részleteket és már indultam is lecsutakolni testecskémről a világ porát.

Amikor visszamentem csókokkal, simogatásokkal kezdtünk. Igazi barátnő feelinges volt minden. Aranyosan, szexisen élvezte cselekedeteimet, ami csak még jobban felajzott. Nagyon élvezetes volt minden, az ajkai, nyelve, bőre, cicik, popó stb. Lekerültünk az ágyra, ahol tovább folytattuk a már elkezdett kényeztetési projektet. Lekerültem délre, ahol szájjal kezdtem el izgatni. Kedves MT-k! Kimondottan a csikló felső része izgatja Kingust, de nagyon!! Nagyon jó érzés volt látni, ahogyan élvezte ezt a tevékenységemet. Ezután a hátamra fektetett és beindult a Kingus henger. Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi, varázslatos a technikája. Éreztem magamban az erőt, így könyörögtem a védőpajzsért. Ezt megkapván beleült a kis drága és egy mozgalmas gyí te pacizásba kezdtünk. Simiztem az egész testét na persze az ikrekkel egyetemben és közben csók, csók, csók. Átmentünk kutyusba és hátulról kezdtem erőteljes mozgással. Gyönyörű teste bele-beleremegett minden döfésembe. Paskoltam popóját, belekapaszkodtam a vállába, egyszóval ez is tündéri volt. Váltottunk misszibe. Elvarázsolt ahogyan élvezte ezt a pózt is. Szinte önkívületi állapotban mozogtam rajta. Eljött a végem és ennek a levezetését főhősnőnkre hagytam. A végén a nyelvére, szájába spricceltem, erős hanghatások közepette. Orgazmusom olyan jól sikerült, hogy utána azt sem tudtam hol vagyok. Mikor felocsúdtam, lemostam a kápót, hogy újra csatasorba tudjam állítani.

Rövidke beszélgetés következett az élet nagy dolgairól. Kingus személyisége, tudatossága, élet tapasztalat, érett, reális szemlélete imponált számomra, de hát férfiből vagyok és a hormonok mást diktáltak az agyamnak. Kingus nagyon őszintén közölte, hogy neki a megmaradt idő nem élég egy menetre, de ne bánkódjak mert megkapom a jussomat. Így hát ismét a hátamra fektetett és már bele is kezdett a gyönyörű NF-jébe. Az maga volt a csoda. Hosszan, szépen, lenyűgözően bánt az ezredessel. Percekig a mennyországban voltam, a durranás határán. Ő pedig fantasztikus volt minden téren.Egyszer csak elindult a magma és spriccolva hagyta el testemet, ismét Kingus szájában landolva. Fenomenális volt!!:-)

Most már végleg letakarítottam a műszert és ezután felöltöztem, és indultam az ordasokkal teli, hömpölygő világba.
Elszámolás
A pesti átlagnál magasabb, de leírhatatlan élményt kaptam. Nem kérdés, hogy számomra megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy bomba csajszi Kingus mindez egyedülálló odaadással és páratlan nagy technikai tudással párosul. Nagyon kellemes egy órát töltöttem el vele, minden perce mámorító volt. nem tudom, hogy mindenkivel ilyen jó fej de velem Isteni volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-11 13:07:55
Than you for this informative and hmmm.. interesting report. I sure will try to contact her and make an appointment

2017-10-19 18:48:41
Remek élménybeszámoló volt, hangulatos, szemléletes! Elismerésem! : d

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

(2015-10-14) : Én négykézlábra ereszkedtem, Álom masszírozta a prosztatámat, Kingus pedig alán feküdt és szopta a farkamat. Aztán kezembe vettem az irányítást,

felejthetetlen: 10db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 20db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,