19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-10-06 00:21:34

zoltán1114
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Drága Ananászom :-) Ehhez röviden csak annyit tudok reagálni amibe minden benne lesz : IMÁDLAK .Várlak tudod.Millió csók neked :-*

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2017-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen ötletből de szerencsémre fogadni tudott telefonon beszéltük meg a talit
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már általam ismert helyen könnyen elérhető a BKK járműveivel is de én a négykerekű esernyőmet használtam. A ház körül eddig mindig volt parkoló így most is sikerült szinte a kapu előtt megállni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A 14.-ker panelrengeteg kis szerelem odújában fogadott mely szuperül fel van szerelve mindenféle jóval amire szükségünk lehet egy találkán.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel régóta ismerjük már egymást minden jót elmondhatok róla és már többször is meg írtam így sokat elmond a sorozatos látogatásom is. Nem ért most sem csalódás.Ugyan az a szép és kedves csajszi várt mint akit az oldalon láthatunk csalódás nélkül még dögösebb és a megbeszélt fogadó ruci is nagyon vadító volt már érkezéskor .

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezés -bejelentkezés telefonon, megkaptam a kódot ,majd a lift felvitt és már várt az ajtóban. Belépve kellemes barátnős fogadtatással fogadott majd át adtam a kis ajándékom és kellemes csevegés közepette levetkőztem és meglátogattam a fürdőszobát.Törülközés után a francia ágyon estünk finoman egymásnak és beteljesedett a látogatásom célja mert mindenféle finomságot elkövetett velem amit a kölcsönös franciás kényeztetésen belül el lehet követni a legnagyobb gyönyörűségemre.Natúr franciás kényeztetés kölcsönösen mindkettőnk örömére és nekem az utolsó cseppig fejhorpadásig.Felépülés után még meg masszíroztam és még közben is kaptam finom puszikákat ,simiket és mindenféle kedvességet ami nagyon meghitté teszi az együtt töltött időnket.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az érkezéskor át adott kis figyelmességgel már el is felejtődött a kötelezettség csak a gyönyörökre figyelhettünk.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rubi-val nincs csalódás. Mindig kedves szolgálatkész mosolygós és minden rezdülésemet követi.Maximálisan elégedetten távoztam tőle latolgatva a következő talink idejét. Remélem szívesen lát még.DE NEM AJÁNLOM SENKINEK MERT IRIGY VAGYOK.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-10-07 07:31:24
Ennél sokkal több információt várnék egy beszámolótól, egy Istennőről pedig ez a nyúlfarknyi írás méltatlan!

2017-10-06 13:01:44
Ilyen ez, amikor régi az ismeretség, elfogy az új tapasztalat és nincs miről írni. Ezt olvasom, vagyis nem olvasom a beszámolóban.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-04-09) : a VV lepattintása után mohón ajkai közé vett. Kis idő után javasolta, lépjek kicsit hátrébb, s Ő elém guggolt. Rendesen magáévá tette a hangszert, teljes hosszában minden volt.

(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

felejthetetlen: 21db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 33db
(2019-04-24) : Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell.

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 56db
(2019-04-29) : Emlékezett az előző alkalomról, hogy a popsiizgatás ellen sem tiltakozom, így néha arra a környékre is áttévedt, őszinte örömömre. Nem volt szívem megakasztani ezt a tevékenységet, csak élveztem, ahogy örömzenélt rajtam, és egyre közelebb vitt az orgazmushoz, amit azzal próbáltam elodázni, hogy pozíciót váltottunk

(2019-04-11) : Franciával harckészre állított. Gumihúzás után kis pacit kértem, majd hátulról a popóba raktam, kis élvezkedés után kértem forduljunk meg,mert szeretem látni a puncit miközben a hátsó bejáratot használom. Sajnos nemleges választ kaptam, mert nem szereti azt a pózt. Tudomásul vettem, és kértem egy gumicserét majd missziben kicsit még döngettem.

(2019-04-11) : Átkaroltam majd csókokban fortunk össze. Nem ment ez így sokáig, Ruby az ágy szélére ült, majd nagyon gyengéden szopni kezdett. Fantasztikus technikája van.