Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Mirus(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Lili(39)
Budapest XIV.
Kiemelt
Zsófi(22)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2017-09-21 09:14:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Édes Orange-om :)!

Elég hamar sikerült tollat ragadnod és írásba foglalni a történteket! Azt valahogy sejtettem, hogy nem vagyok közömbös Számodra, de hogy ennyire:)! Köszönöm a beszámolót és ezt az értékelést!
Ahhhhh soooooo :) :D :) tehát "ÉS" - köszönömmmmmmmmm :D!
Dehogy vagy rossz alany, ugyan menj már vagyis dehogy gyere csak az én utcámba; nem lesz ám itt forgolódás!Azt hiszem nyomatékosítás szükségeltetik a fogásokban is!
Küld csak a postagalambodat és összevetjük azokat a nevezetes kalendáriumokat!

Legyél mindig rossz!
Csókollak

Ui.: bis spater:)!

Beszámoló Bianka +36703621483 90608 erotikus masszázs

OrangeLabel a 2017-08 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Biankával régi már a "kapcsolatunk". ez azt jelenti, hogy mielőtt találkoztunk volna többször is beszéltünk telefonon az elmúlt 1-1,5 évben (nem semmi...) és idén tavasszal vált igazán intenzzívvé és egyben termővé is a korábbi néhány beszélgetés, vagy pár levél.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Voltam még a korábbi helyén és már az új lakásában is. Egyaránt XIII. kerület. Most a Tatai u. és a Róbert Károly krt. közötti részen egy "új építésű" lakásban található, kulturált környéken, csendes utcában. Ez az előzőről nem volt elmondható...mármint a csendesség, ráadásul az a ház kvázi egy "szolgáltató" centrum volt...:-)
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kiváló, panorámás, magaslati levegőjű hangulatos kis lakás. Külön van a masszázs részére a szoba, ahol a masszázs ágyon történnek a dolgok elejétől, a végéig, de van tatami is. A fürdő kicsi,de korrekt és tiszta! Bianka ad a részletekre is.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nahát, itt most bajban vagyok, mert én elfogult lettem, vagyok Biankával kapcsolatban...persze azt gondolom, hogy objektíven nézve is egy nagyon dekoratív lány. Nagyon igényes, magára sokat adó, már-már inkább NŐ mint lány. Szép arca van, kifejezetten jól áll neki a szemüvege, de anélkül is megnyerő, ja és azzal kellet volna kezdenem, hogy állandóan mosolyog, de nem úgy mint a fotómodellek, pedig Ő az is időnként hobbiból, hanem tényleg belülről, őszintén villantja a gyöngy fogsorát! Viszonylag magas, kecses alkata van és nagyon figyel a testére, sokat edz, ez meglátszik az izmain is és az ízlésesen kockás hasa sem véletlen. Szép természetes hosszú, göndör hajkoronája is kifejezetten előnyösen áll neki.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 90608 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 90608 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-09-21 09:14:10 erotikus masszázs 906085. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-09-21 09:14:10 erotikus masszázs 906086. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-09-21 09:14:10 erotikus masszázs 90608
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Bevallom őszintén, hogy nekem a masszázsban a masszázs mindig az úgymond szükséges plusz, mert észre vettem, hogy ebben a műfajban lehet sokszor nagyon intelligens és/vagy nagyon szép lányokkal találkozni - legalábbis a másik oldalhoz képest úgy vélem szignifikánsan magasabb arányban. Egyébként Bianka az "és" kategóriába sorolható...
Szóval mindig nagyon jól esik, hogy a sarkamtól a vádlimon, combomon át a hátamig, vállamig átgyúrnak változó erősséggel, intenzitással és szaktudással, azonban nekem a lényeg (azon túl) maga a masszőz személye, kívül és belül egyaránt. Tehát én egy "rossz" alany vagyok, mert sokat dumálok és ez tudom, hogy nincsen jó hatással sokszor a történésekre, de én így szeretem...és ez így van jól. Azaz Bianka lelkiismeretesen, keményen (néha fájdalomba hajlóan) masszírozott és érti is a dolgát, azonban engem ez nem igazán érdekelt Nála sem. A személyiség érdekel és mi tagadás - gyarló az ember - a következő rész is fontos...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Hogy, hogy nem itt is eljött az átfordulás ideje és én ott feküdtem pőrén, védtelenül, kiszolgáltatva egy gyönyörű, mindehhez határozott NŐ lábai előtt... Azt azért tudtam, hogy nagy bajom nem eshet...:-) Bianka olajjal kente magát, engem, vagy én Őt...vagy mindegyik ezek közül...de az biztos, hogy én bekentem a gyönyörű formás tenyérbe illő nagylányos cicijeit. Majd Ő mindenféle kígyózó mozgásokkal dörgölőzni kezdett hozzám a testem teljes egész felületén. Persze kiemelten a felső és a középső részeket pásztázta finoman olajos cicijeivel. Időnként a szánk is össze-össze ért...időnként bátortalanul, de meg kellett markolnom a fenekét, ami egyszerűen fantasztikus formájú és tapintású. Majd természetesen eljutottunk a kényeztetés részben a tényleges kényeztetésig, amikor is én nem tudnám pontosan leírni, hogy pontosan mikor mi történt és hogyan (kinek a keze és a szája hol, merre járt és mit csinált) , de a végén Bianka kedves kis kacsóival kivarázsolta belőlem azt, amit nála terveztem hagyni...;-) Nagyon türelmesen, figyelmesen, nagy empátiával csinálta végig tekintettel a nagyfokú érzékenységemre és utána is finoman tett rendbe... Én meg ott hevertem teljesen megsemmisülve...de maximálisan kielégülve!!! Titokzatos, misztikus érzésem volt, mert bevallom, hogy pontosan nem tudtam (bár ez már a 2. találkozásunk volt), hogy mit lehet, mit nem, stb. Így kvázi becsukott szemmel adtam magam át a varázslatnak, mert Bianka igazán lelkiismeretes varázslóNŐként műveli az örömgyártást és nem futószalagon, hanem egy tervezőasztalon érzi magát az aki méltó a kisasszony kegyeire... Hálás köszönet ezúton is a kegyért és minden földi jóért!:-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén, mert megbízunk egymásban és bevallom engem annyira elbűvölt, hogy már nem is emlékszem - és felelőtlenség lenne ilyet mondani, de nem is érdekel. Mondjuk annyi biztos, hogy a nagy csokrot szereti, de rögtön tegyük is hozzá, hogy nem érdemtelenül! Klasszikus reklámot tudnék idézni, hogy minden másra ott van az a bizonyos bankkártya...Bianka viszont megfizethetetlen.
Rózsacsokor
OrangeLabel nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy bűbáj. Tudom, hogy el vagyok varázsolva, na de az nem véletlen, nem le lettem itatva, vagy fejbe lettem verve, hanem olyan partnerségben, olyan élményekben volt részem, amit úgy egyáltalán nem "laboratóriumi" keretek között is kevesek képesek megadni, pláne ennyi "ismeretség" után! Azóta is visszavágyom...és vissza is fogok menni, amíg lehet!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

(2017-10-03) : Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait!

felejthetetlen: 10db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait