Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-08-04 11:14:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 89711 szexpartner

Flamex a 2017-08 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon történt, a délelőtti órákban, több nappal a tervezett találkozónk előtt. Harmadik nekifutásra sikerült mind a kettőnknek megfelelő időpontot találjunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonon beszélgetés alkalmával megkaptam a pontos címet, így a GPS-be betápláltam, és vidáman indultam, kalandra fel!
A GPS által kalkulált időt figyelembe véve kb. 10 perccel korábban indultam, így a gyér forgalmat figyelembe véve 10 perccel érkeztem korábban a megbeszéltnél. Kerestem árnyékos parkolóhelyet, és applikáción keresztül a parkolási költségeket is lerendeztem, a parkolás a legolcsóbb zóna szerint számítandó. BKV közlekedésről nem tudok beszámolni, de egy fontos közlekedési csomóponttól kb.: 10 perc sétára lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakótelep, szabványos 10 emeletes tömb, a homlokzat ízlésesen felújítva. A kapukódot a ház előtt megkaptam, a környék kihalt volt, a kapu nyílott, egyszerűen megtaláltam a liftet, és irány a megadott emelet. A liftből kiszállva egy kicsit várakoztam, majd kilibbent Alice, és a vasrácsos folyosóajtón át beengedett. Ekkor még illedelmes vendégként viselkedtem, szemeim se vetkőztették le, és kezeim se indultak felfedezőútra. Miután becsukódott az ajtó, már feladtam szemérmességemet, alaposan szemügyre vettem vendéglátómat, de ennek már külön fejezetet szentelek.
A lakásban nem néztem szét, a fürdőszoba és a hancúrszoba kivételével máshol nem jártam. A nyári forróság csillapításáról ventilátor és a természetes légáramlatok gondoskodtak. A forró hangulatról pedig Alice.
A fürdőszoba pici, de hangulatos volt, bőséges tusfürdő választékkal, ebben megtaláltam a kedvenc vadgesztenye, gyömbér kollekciómat is, tovább nem is válogattam.
A hancúrszoba igen apró, minden szükséges felszereléssel ellátva, értem itt az ágy, a szék és a polc és a CD játszót, no és persze Alice. Hát tényleg csodaországba tévedtem?
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem olvashattam el rangomnál fogva Aliceről készült beszámolókat, így csak a fotók alapján tájékozódtam, de visszafogott képei felkeltették érdeklődésemet, és a beszámolók száma is meggyőző volt részemre, de én elsősorban megérzéseimre hagyatkozok, és ez most teljes mértékben bejött. Az adatlapján feltüntetett adatoknak megfelelő fiatal lány nyitotta a folyosóajtót, nem éppen mindennapi ruhában. Egy fehér csipke alig ruhában fogadott, elvileg ezt utcára is fel lehetne venni, de persze kellene még hozzá, bugyi és melltartó is, mert hát ugye ez most hiányzott, persze azért nem keseregtem. Csodás mosolygó arccal várt, és hozzá az a huncut tekintet, amiből egyértelműsítettem, hogy most azonnal szeretne velem szerelmeskedni.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 89711 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 89711 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-08-04 11:14:44 erotikus masszázs 897115. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-08-04 11:14:44 erotikus masszázs 897116. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-08-04 11:14:44 erotikus masszázs 89711
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
No erre nem is kellett sokáig várni, az akció a fürdőszobában kezdődött, mikor beugrott mellém zuhanyozni. Gyönyörű hibátlan hamvas bőrét megcsodálva, a zuhany alatt csókba forrtunk össze, majd szép lassan a sikamlós tusfürdő kenegetéséhez fogtunk. Teljes testes álló csúszka masszázst kaptam, de persze azért kedves olvasóim, én sem voltam tétlen, kezeimben még érzem azt a bizsergést, amit testének érintése váltott ki belőlem.
A friss tusi után a hacurszobába siettünk félig vizes testtel estünk egymásnak. Itt még állva majdnem magamévá tettem kis tündéremet, de nem akartam így elsietni a dolgokat, úgyhogy visszafogottan az ágyra rántottam. A helyzet úgy alakult, hogy valahogy a már álló hancúrléc Alice szájába került, és sokáig nem láttam viszont. Hát ez a lány ezt nagyon tudja, változatos technikával szinte mindent kipróbált, ami élvezetemet okozza. Érezhettem nyelvének simogatását, torkának szorítását, a cici bimbókhoz való dörgölés közben hangosan adtam tanújelet élvezetemnek. Kényelmes pózt kerestünk a továbbiaknak, én kaptam két párnát a fejem alá, egy gyönyörű puncit a szájam közelébe, Alice is megkapta kedvenc játékszerét. Szóval és tettel, kedves olvasóim egy gyönyörű punci tátongott az orrom előtt, hát ennek kevesen tudnának ellent állni, így én is puszilgatáshoz, és nyalakodáshoz kezdtem, ás ez kis tündéremnek sem volt ellenére, teljesen elengedte magát, minden gátlás nélkül a kölcsönös élvezetre koncentrált, ezt bizony igen kevés lány tudja megtenni.
Az élvezetek csúcsát azonban a gumihúzás utánra tartogattam, Alice ügyesen felgumizott és egy könnyed mozdulattal rám pattant. Szerszámom könnyed fogadtatást kapott, és szép lassú mozdulatokkal fel és alá hullámzott tündérem hüvelyében. Nem is kívántam mást, csak azt, hogy most álljon meg az idő, és vég nélkül lovacskázzunk. Alice haja kibomlott, miközben hevesen csókolóztunk, de az idő sajna nem állt meg, de tündérem és én végül is eljutottunk a menyországba. Ez különleges élmény volt, ezt ti tudjátok kedves férfitársaim!
A menyekből vissza kellett térni a földre, kellemes ellazulás után még maradt annyi időm, hogy Alice kényeztetését helyezzem előtérbe, a csodálatos punci látványa tettekre sarkalt. Mivel ez a beszámoló nem rólam szól így a puncinyalás részleteiről nem írok részletesen, ténykedésem remélem nem csak nekem okozott élvezetet.
Alice olyan fantasztikusan szexi és csodálatos lány, hogy megfordult a fejemben egy második menet pajzán gondolata, de ez csak a gondolataimban indult el, a teljesen kielégült testem nem mutatott semmi életjelet, így a fürdőszoba friss zuhanyja kárpótolt.
Alice közben felkapta fodros kis fehér ruháját és egy forró szerelmes csók után utamra bocsájtott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon tájékozódtam az ajándékról, a régi átlag feletti, de viszont nem éri el a lakóparki új átlagot. Én a megérkezésem után, a farzsebemből szoktam az előre elkészített csokrot, a polcra helyezni, most is eszerint jártam el. Az átélt élmények után talán el is felejteném.
Rózsacsokor
Flamex nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hát igen Alicenél könnyű lenne elfelejteni az elszámolást, mert bizony olyan érzésem támadt, hogy a barátnőmhöz ugrottam fel egy órácskára, aki már hetek óta arra várt, hogy mikor megyek már. Az egész olyan természetes, és olyan csodálatos, természetesen ki nem hagynám, hogy újra és újra átéljem ezt a varázslatot.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2017-08-13 18:51:00
Bőbeszédű, informatív beszámoló, pont ilyet kerestem. :)
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.