29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-07-06 21:05:23

Csakgyengéden
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2017-07-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Előző nap délelőtt hívtam az általa megadott időkereten belül, néhány csörgés után fel is vette, villámgyorsan leegyeztettük kinek mikor megfelelő. Gyors és gördülékeny. A biztonság kedvéért, ahogy azt ő is kérte még küldtem egy üzenetet az időpontról és a kéréseimről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Többször jártam már nála, mindig tömegközlekedéssel érkezem, egyértelmű a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ingatlan, a lakás tip-top, látszik, hogy foglalkoznak vele. Barátnőjével tartózkodnak a lakásban, akivel szerencsére össze is futottam, már kíváncsi voltam, hogy ő milyen, egyáltalán nem zavart, hogy ketten vannak.
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha nem tetszene Kingus, nem járnék vissza hozzá. Az egyik kedvencem természetesen a melle, igazán tenyérbe illő, jó velük játszani... Tényleg nagyon csinos nő, egyébként is gyengém a fekete göndör haj, pont amilyen neki is van.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Mint pár sorral feljebb említettem, összefutottam a lakótársával is, ami engem egyáltalán nem zavart. Érkezésemkor, őszinte ölelést kaptam tőle, beinvitált a szobába, váltottunk pár szót kivel mi történt az elmúlt pár hétben, és irány a fürdő. A szobába visszatérve, pár pillanat múlva ő is csatlakozott, nem pazaroltuk az időt szavakra, gyengéden felderítettük egymás testét. Miközben csókolóztunk, levette a fekete ruhácskáját, majd engem is megszabadított a törölközőtől és franciázni kezdett, mivel korábbiakból okulva kértem hogy így végezzen ki kérésemnek természetesen eleget tett, de persze nem maradtam én sem adósa. Miután ajkai között lett végem, némi törölgetés illetve az ő részéről öblítés után én vettem kezelésbe őt. Lassan kezdtem kényeztetni, majd határozottabb nyelvcsapásokat alkalmazva, hamar el is értem a célom, hangos nyögések közepette ment el. Kis pihenő és beszélgetés után újra egymásba gabajodtunk. Némi francia után már húzta is rám a gumit, fölém kerekedett. Eszméletlen volt ahogy lovagolt, neki is volt egy furcsa kérése felém, amin meg is lepődtem, de bele mentem a játékba, legyen elég annyi hogy kicsit bevadultunk, ennek tekintetében még szorulok némi okításra, de majd idővel. Kérte, hogy hátulról is tegyem magamévá, nem maradtam adósa úgy érzem, és még szemből is kapott tőlem. Sajnálatunkra az idő vészes fogyása okán franciával végeztük be a randinkat, és ha jól emlékszem 3 : 2-re Kingus nyert, még meg is jegyezte, hogy ő már 3-szor elment, úgyhogy le vagyok maradva, de ez számomra pont így volt a legjobb. Gyors tusolás, öltözés az ajtóban egy búcsú csók és ölés, majd uzsgyi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint az már korábbi beszámolóimban is írtam, nem ejtünk róla szót, a csokrot mindig előre elhelyezem a kis asztalon, és hozzá sem nyúl, csak velem foglalkozik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodálatos egy órát tölthettem vele ismét, és végre sikerült úgy teljesítenem, hogy ne csak én élvezzem az együttlétet hanem ő is. Remélem maradandó élményt tudtam neki szerezni, és továbbra is szívesen lát a rezidenciáján. Hogy visszamegyek-e? Nem is kérdés.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-07-08 18:34:44
Figyelemfelkeltö szösszenet. És a figyelmet jó elözetes módjára még a vége után is fenntartja. Kénytlen leszek meglátogatni a hölgyet.

2017-07-08 10:06:27
az élményhez képest elég tömör lett az írás és ha már sejtetsz valamit, illene írni róla, vagy inkább ne is említsd. Köszi.

2017-07-07 10:18:07
Orom volt olvasni , hogy Kingus nem csak bombazo, de bedobja magat bombakent!

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 9db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 20db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,