Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Bius

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-07-03 14:55:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bius +36702881639 89073 szexpartner

panda5 a 2017-06 hónapi randiján történteket írta meg Bius hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A III kerületben volt dolgom a délelőtt folyamán, és mivel volt némi lukas órám, gondoltam felhívok egy két kedvencet ebből a térségből.A kedvencek nem nagyon kapkodtak a kagyló felemeléséért, talán azért mert hajnali 9 óra volt.Végül az egyik kedvencem, akinél már voltam felvette, de igazából nem tudtam hova tenni a válaszát, miután már az időt is jónak találtam.Tudni illik megkérdeztem a pontos címet, mert hogy még ezen a címen nem voltam, ő meg Flórián tér környékéről beszélt.Gondoltam nem is akar igazából dolgozni, hát hagytam a dolgot.Bius is a telefonkönyvemben volt, így megcsörrentettem, fel is vette mindjárt ,és megbeszéltük a randit fél órára rá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vörösvári út eleje, villamos, busz van előtte, én autóval mentem , parkolót is találtam,fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tízemeletes panel, a bejutás csengetéssel.A lakás rendben, a fürdője felújított teljesen rendben.A szoba egy nagy francia ágy meg néhány bútor.Tisztaság van, a célnak megfelel.
Bius külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Arc:
3
Bius egy fiatal lány, gondolom a kiírt kor stimmel.Vékony magas lány,melltartó bugyi meg magassarkú volt a fogadó szerelés.Mosolyogva nyitott ajtót, két puszi és már be a szobába.Az arca nekem annyira nem jött be, de mindenesetre helyes.Szemüveg volt rajta, amit jobb lett volna , ha magán hagy, mert volt pillanat amikor kellet volna.Kicsit szétszórt a lány, vagy csak zavarban volt, de nem egy határozott típus.
1. Bius +36702881639 beszámoló Budapest 89073 erotikus masszázs
3. Bius +36702881639 beszámoló Budapest 89073 erotikus masszázs4. Bius +36702881639 beszámoló 2017-07-03 14:55:21 erotikus masszázs 890735. Bius +36702881639 beszámoló 2017-07-03 14:55:21 erotikus masszázs 890736. Bius +36702881639 beszámoló 2017-07-03 14:55:21 erotikus masszázs 89073
Action
Aktus:
3
Csók:
3
Barátnő feeling:
3
Natúr francia végig, szájba:
3
Nem szokásom, de mindjárt az elején le akartam tudni a csokrot, le is tettem a komódra.Kicsit fura volt ,hogy nekiállt a megszámolásának, én meg vártam az eredményt.Mivel pontosan adtam, meg volt elégedve és elvitte.Én közben elmentem tisztálkodni.Visszajött,és elkezdett vetkőzni, először a cicifixet , azután a bugyit , én meg közben próbáltam egy kicsit smárolni.Nem húzódott el a csóktól, de nem is élvezte igazából.No mindegy, lefektettem az ágyra, és gondoltam magamban kinyalom.Vonzott a szőros puncija, már nagyon régen nyaltam ilyent.Jó illatú volt a puncika, meg szőros is, becsületesen nekiestem, de nagy eredményt nem értem el, pedig az újjamat is bedobtam.Folyamatosan hanghatások voltak, de ez messze volt az igazitól.Látván a dolgot ,cseréltünk.Oldalról kezdett el szopni, ütemesen, nem nagy variációval.Késöbb néztem meg az adatlapját, hogy extrában van mélytorok is, de ez most elmaradt.Nem sokáig kellett neki munkálkodni, belelőttem a szájába.Nem kapta el mindjárt a fejét, de nem is várta meg hogy lenyugodjak.Adott egy törlőt, ő meg kiment néhány percere.Amikor visszajött mellém feküdt, és beszélgettünk nem fontos dolgokról, de még mindig azt éreztem ,hogy igazán nem tudja kezelni a helyzetet.Amikor gondoltam, hogy jöhet a második kör, oda irányítottam a fejét, ő meg copfba fogta a haját ,és felszopott.Ügyesen csinálta, nem túl változatosan, de kitartóan.Szóltam , hogy kéne gumi, nagy nehezen sikerült is elővarázsolni egyet.Kézzel ráhúzta, majd beleült.Egyenes hátú lovaglás kezdődött, próbáltam egy kicsit közelebb kerülni, de ez nem jött össze, viszont a lovaglás intenzív volt.Ki si fáradt ezért ajánlottam egy misszit.Megfordultunk, de ragaszkodott hozzá, hogy ő teszi be, nehogy máshova kerüljon a szerszám.Itt aztán meghajtottam a dolgot, mert láthatóan ez neki nem volt élvezet, én meg kiürítettem a tárat másodszor is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Ahogy mondtam az elején történt, habár nem kérte és egy kicsit fura volt.Ennek ellenére a mértékét korrektnek tartom, régi pesti átlag.
Rózsacsokor
panda5 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem úgy sikerült a kirándulásom ahogy szerettem volna, de ennek ellenére nem volt rossz se.Biust egy kezdő szolgáltatónak ismertem meg, aki egy kicsit zavarodott még ebben a helyzetben.Biztos hogy a korkülönbség is szerepet játszott ebben, de hát Istenem, én már nem leszek fiatalabb. Azt azért el kell mondani, hogy barátságos volt végig, és ez már egy jó pont nálam.Valószínüleg nem lesz ismétlés, azoknak ajánlom akik szeretik a vékony magas lányokat, és akik fiatalabbak,mert azoknak nagyobb esélyük van Biusból kihozni egy kis plusszt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius szexpartner beszámolójáról


2017-07-04 06:21:03
nagylelkű voltál a besorolásnál, de a lényeg jól lejlött

2017-07-03 15:40:15
Jónak ítélem, mert hasznos azoknak, akik még nem voltak Biusnál. Sok mindenre ráismerek, de én szerencsésebb voltam Biussal, pedig valószínűnek tartom, hogy én Nálad is idősebb vagyok. Valahogy Neked nem sikerült egy hullámhosszra kerülnöd Biussal,. sajnálom. És szerintem azért jó a beszid, mert a fő célját eléri: jobban el tudja valaki dönteni, hogy randizzon-e vele, vagy sem.
Mutasd mindet

FunkciókBius legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...