Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Bius

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-06-26 19:58:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Kispisti ,

Örülök, hogy rám gondoltál amikor a Főnök - Titkárnő szerep játék megfogalmazódott benned.
Nekem is tetszett a csábítás és mert nem voltál nagyon szigorú főnök , izgalmasan sikerült a randi.
Köszönöm a sok dicséretet és a beszidet is :)
Ha van egy kis időd és kedved valódi erotikus élményekkel várlak szeretettel
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius +36702881639 88935 szexpartner

Kspisti11 a 2017-06 hónapi randiján történteket írta meg Bius hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, és azonnal felvette. Kellemes búgó hangja van. És úgy éreztem, megtaláltuk a közös hangot 30 másodperc alatt. Másnapra beszéltünk meg randit. Nagyon könnyen ment. Azt kérte, hogy 30 perccel a randi előtt erősítsem meg, hogy jövök. Nos, akkor már nem ő, hanem a barátnője vette fel, de úgy is simán ment. Semmiféleképp nem telefonkisasszonyos futószalag-jellegű a dolog. Tehát a szememben plusz pont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Biussal a Flóriánnál lehet randizni. Könnyű odajutni kocsival is meg BKV-val is. Fizetős ugyan a parkolás, de nem hiszem, hogy ez sokakat érdekel az ilyen esetekben. Szerintem ez is OK.
A nagy toronyházak egyike a tetthely. Alkalmas a célra. Talán liftből lehetne több mint egy. Mert így, az 1 liftben elég valószínű az útitárs, de én most már elég rutinos vagyok ilyen helyzetekben. Ha a helyzet úgy kívánja1-2 szinttel előbb vagy később szállok ki. (Itt csak előbb lehet.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen megfelel a célnak. Az én esetemben megvolt a diszkrét bejutás és kijutás is. Azért az 1 szem lifttel el tudok képzelni kellemetlen eseteket is a szomszédokkal, ha az emberfia nem elég ügyes.

Úgy vettem észre, hogy 2 szobában zajlanak az események. Én csak Biussal találkoztam. A másik férficipő tulaja talán később érkezett és előbb ment el, mint én :-)

A fürdőszoba nem túl modern, de teljesen tiszta és a célnak tökéletesen megfelelő. A törölköző is OK volt, meg úgy minden.
A babaszoba puritán de megint csak "a célnak megfelelő". Talán egy jól elhelyezett tükör még megdobná a benyomást.
Bius külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Főnök-titkárnő szerepjátékra mentem (amit majd lejjebb taglalok). Itt ez azért fontos, mert Bius egy dögös titkárnő szerelésben várt rám. A magassarkú cipőben nálam jóval magasabb volt, de most még élveztem is ezt. Dögös miniszoknyát viselt és kacér blúzt (talán annak mondják). Valamint szemüveget.
27 évesnek írja magát, és ha ezt nem tudom, akkor ennél fiatalabbra tippeltem volna. Itt nem érezni a szokásos +5 vagy még több évet, amelyet a lányok gyakran füllentenek.

Nagyon szépek a lábai és a feneke, karcsú dereka, bársonyos bőre van. Kicsinyek, de nekem nagyon tetszőek a mellei. Az arca nem csodaszép, de nem is csúnya. Karakteres. Amikor megcsókol, akkor az olyan jó, hogy olyankor az arcát kedveled legjobban, noha minden más testrésze csillagos ötös.

Nagyon szép alakja van - pont mint a képeken. Talán a 20-as kép adja vissza leghűbben azt a lányt, akit én ott megismertem. De mindegyik másik kép is jó. Róla készültek és retusálatlanok. Szerintem egy profi fotós képein még jobban mutatnak. De az talán nem is Bius lenne már: ez pedig ő. Egy "természetes szépség" - ahogy a bemutatkozásában írja.

A puncija szőrös, de gondozott és igen kellemes. Széles, hívogató lepkeszárnyak és jó illat.

Imádni való.
1. Bius +36702881639 beszámoló Budapest 88935 erotikus masszázs
3. Bius +36702881639 beszámoló Budapest 88935 erotikus masszázs4. Bius +36702881639 beszámoló 2017-06-26 19:58:59 erotikus masszázs 889355. Bius +36702881639 beszámoló 2017-06-26 19:58:59 erotikus masszázs 889356. Bius +36702881639 beszámoló 2017-06-26 19:58:59 erotikus masszázs 88935
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Csók:
5
Szerepjáték:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Early warning: nem szokványos randim volt, hanem egy rétegigény kielégítése: főnök-titkárnő randit kértem Biustól. Akit tehát inkább a szexelés technikai részletei érdekelnek, az ugorjon, mert én arról fogok írni, ami ott nekem fontos volt :-)

Lehet, hogy a múló évek teszik, de mostanában néha főnök-titkárnő szerepjátékról fantáziáltam, és gondoltam megvalósítom még mielőtt túl késő lenne rá. így alapos keresés után Bius lett az egyik alkalmas randipartner. Aztán néhány alternatív lehetőség közül Bius maradt "az igazi" - ebből is látszik, milyen fontos a telefonos kontaktus.

Amint beléptem és becsukódott mögöttem az ajtó, Bius máris lesmárolt - megvolt a "szimpátia" 5 másodperc alatt. Aztán cipő le, és be a babaszobába. Szerencsére tisztálkodtam otthon és a szájvizet is megejtettem otthon, így a csókolózásnak semmi sem állta útját.

A főnök-titkárnő szexuális kapcsolat elég sokféle lehet, és nekem mindegyik változata izgatónak tűnt: az is, amikor a titkárnő kezdeményez és leveszi a lábáról a főnököt, meg az is, amikor a rámenős főnök "kikezd" a kezdetben húzodozó titkárnővel. Mivel mindkettő gondolata ingerel, úgy voltam, hogy majd kialakul valami ezek közül. Ez meg is történt: az én csodaszép titkárnőm letámadott egy fizetésemelés reményében. Időnként annyira izgató volt a helyzet, hogy úgy éreztem, mentem elélvezek ott, álló helyzetemben, miközben Bius csókolgat fent és kezével kényeztet lenn. Aztán azért mégis elmentem zuhanyozni, de csak a rend kedvéért. Majd gyorsan vissza.

Visszatérve adott volt egy főnök - törölközővel a derekán - és egy nála magasabb és végletekig szexy szemüveges titkárnő miniszoknyában és magassarkúban. Aztán lekerült a szemüveg, majd a cipő és egy szintre kerültünk. Ezután lekerült a szép titkárnőm maradék rucija is. De a fizetésemelést még mindig kérte, én meg kötöttem az ebet a karóhoz, hogy jó úton halad, de ki kell azt érdemelni. Eltarthatott ez még jónéhány percig, és már ha ott vége van, akkor is felejthetetlen lett volna.

Az ágyra kerültünk és NFVSZ történt, miközben arra utasítottam, hogy a fejem mellett térdelve csinálja, felemelt pospival, széttárt combokkal, miközben én hátulról markolásztam és símogattam.
Nem lehetett ellenére, mert szépen nedvesedett. Gumit javasolt, de én úgy éreztem, hogy ezúttal csak kölcsönös kényeztetésig jutunk el, mert addigra már tudtam, hogy ide vissza kell majd térnem. Egy folytatásos sorozatot kell ebből felépítenem.

Szóval miután egyszer elélveztem a szájában, fordultunk. Én kezdtem Biust kényeztetni. Jól esett neki. Nedvesedett, egyre mélyebben lélegzett, meg-megvonaglott. Persze ezt színészkedni is lehet. A nyelvemmel szépen ingereltem a csiklóját, egy, majd két ujammal meg a puncijában munkálkodtam. Legnagyobb örömömre és meglepetésemre Bius megfogta a kezemet és amennyire csak lehet, beljebb tuszkolta, mert neki ott beljebb jobban esik. Nem kifejezetten rövidek az ujjaim, eddig csak olyant láttam, hogy kihúzzák a punciból a kezemet, vagy egy kicsit kifelé húzzák. Ez a beljebb invitálás meg is lepett, meg örömmel töltött el. Még nagyobb lelkesedéssel kényeztettem, és Bius egyszercsak nagyon elélvezett. Örültem, hogy jó volt neki. Aztán visszazökkentem a főnök szerepébe, felálltam (mármint két lábra), letérdeltettem magam elé és úgy szopott. Néha térdelt, néha guggolt. Mindkettő nagyon jól nézett ki, nagyon jól esett, és megint a szájában élveztem el, és közben a mennyekben éreztem magam.
Majd újra az ágyon franciázott, de harmadik látványos lövetem már nem volt. Attól még jól esett.
A lezáró zuhanyzást ki is hagytam, hogy minél tovább ölelhessem magamhoz.

Nekem nagyon jó élmény volt, amit nem sikerült itt teljesen átadnom. Talán mert kicsit perverz dolog ez. Leszopott a titkárnőm, és én végig arra gondoltam, hogy milyen jó dolog főnöknek lenni, hiszen leszop a titkárnő. És élveztem ezt fene mód, miközben nem tudnám elmondani, hogy bevette-e teljesen, vagy nem, illetve hogy bőnyálas volt-e, vagy nem. Néztem, élveztem, és most utólag is élvezem, ahogy ezt leírom, de nem emlékszem a technikai részletekre. Kétlem, hogy az ezt olvasó makktársaknak ez sokat ér. Sorry.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút korrekt volt a dolog. Az élményemhez képest eltörpült, de egyébként is a régi átlag szerinti a virágszálak száma. Előre adtam, de adhattam volna utólag is. A kiiírásban a NFVSZ extra. Bius telefonon alapnak mondta, de én ragaszkodtam az extraságához, mert előre tudtam, hogy ebből én nem egyet fogok kérni, ha jól alakul. Ne garasoskodjon az ember. Bius meg nem bánta.
Rózsacsokor
Kspisti11 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy rózsasín álom volt az egész randi. Egy icipici beszélgetés is belefért a végén: a tussolás kárára. Annyira élveztem ezt a természetes és közvetlen lányt, hogy inkább elodáztam a zuhanyt otthonra.

Biust nemcsak szerepjátékra tartom nagyszerű randipartnernek. Úgy minden téren egy szexy és aranyos természetes termetést fogtok megismerni benne. Kerülném a "vigyázzatok rá" klisét, de tényleg minden téren OK a csaj szerintem.

Alig várom hogy újra meglátogassam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBius legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 18db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-19) : Finoman lehúzom tangáját a melltartó már bonyolultabb attól közös erővel szabadulunk meg.Lábaközé térdelek birtokba veszem finom punciját halk nyögése kíséretében nyelvemmel próbálok a kedvében járn

: 35db
(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

(2024-01-24) : Bius a lábadnál kezd, majd halad a felsőtested irányába. A mozdulatain érezhető, hogy tanulta, nem műkedvelő. Én a kézi masszást választottam, de lehetőségek között volt a bambusz-masszász is. A technikája nem erős, inkább relax kategória. A fordulás után a kezeid és a lábaid kezelése folytatódik,

(2024-01-21) : Megkérdezte, hogy milyen olajjal szeretném, majd nem túlzásba vitt olaj mennyiséggel elkezdte a lábainál a masszázst. Olykor kis incselkedés, fenék simi"véletlen zacsi simi", szépen végig az egész háti részeken. Majd jött a várva várt kérés,FORDULJ MEG KÉRLEK.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...