Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-06-18 17:34:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves apollobrown :)

Még szerencse hogy nem lett tökéletes, így van hova fokozni :))) Örülök hogy megismerhettelek , kíváncsian várom a második fordulót :)))

Csók :)

Beszámoló Tia +36307539086 88771 szexpartner

apollobrown a 2017-06 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
simán ment minden. Elsőre telefonon vettem fel Vele a kapcsolatot. Egyből felvette, megbeszéltük a randi időpontját, majd vtr-en bebiztosítottam az egészet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
hétvégén mentem autóval. Gondoltam majd találok helyet a környéken, de 2 kör alatt sem találtam, maradt a mélygarázs. A ház könnyen megtalálható, BKV-sok is rengeteg lehetőség közül válogathatnak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
körfolyosóról nyílik az ajtó. Belül szépen felújított lakás fogad kifogástalan fürdőszobával. Most a nagyobbik háló jutott, itt már régebben voltam. Minden rendben, bőséges a helykínálat, van hová pakolni, az ágy nagy és kényelmes, párnából is akad pár.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hmmmm!!! Nagyon szép lány. Már-már egzotikus arcvonásokkal rendelkezik. Magas, jó alakú, mindene feszes, nagyon rendben van. A tökéletes méretű, izgatható ciciket simára húzott finom punci koronázza meg. Mosolygós, kedves, egyből levett a lábamról. Fehér egyberuhában fogadott, ami olyan jó állt rajta, hogy le se kellett volna venni.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 88771 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 88771 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2017-06-18 17:34:28 erotikus masszázs 887715. Tia +36307539086 beszámoló 2017-06-18 17:34:28 erotikus masszázs 887716. Tia +36307539086 beszámoló 2017-06-18 17:34:28 erotikus masszázs 88771
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
belépéskor kellemes sokk. "Hú, de jól nézel ki!". Gyorsan ledobtam a cipőmet, majd felhajoltam és azonnal átöleltem. Nem tudtam szabadulni a szép kerek fenekétől, végig simogattam az első pár mondat közben. Szájrapuszikkal hangoltunk, majd bevezetett a hálóba. Egyedül kellett fürödnöm, de megkértem, hogy vetkőztessen le, széles mosolyok közepette látott hozzá. Az alsó leszedése közben szemmel ellenőrizte a kolbászt. Gyorsan lefürödtem és végrehajtottam a higiéniai tuningot. A szoba ajtajában várta, hogy befejezzem a műveletet.

Előzetes kérésemnek megfelelően nem vetkőzött le, én akartam kicsomagolni a ruhájából. Percekig csak ruhán keresztül simogattam, közben csókolózásba kezdtünk, ami sokkal merészebbé változott a szájvizes túra hatására. Teljes átéléssel csókol, ajkaink teljesen összetapadtak, nyelvét is ügyesen használja, teljes összhangban voltunk. 2 kézzel tartottam a fejét, Ő pedig a nyakamba kapaszkodott. Napokig tudtam volna csókolni, de lassan azért elkezdtem benyúlkálni a ruha alá és nem találtam semmit, úgyhogy végighúztam az ujjaimat a nuniján. Eközben az ujjaival cirógatta a combjaimat, erre megkértem, hogy akadjon bele a bohócba is simogatás közben. Finoman kezdte húzogatni a bőrt, még mindig folyamatosan smároltunk. Lehúztam a ruháját felfelé és félredobtam, előbújtak a méretes cicik melltartóban. Végig simogattam mindenét, hátat fordított nekem és a melltartót is oldottam. Simogattam a csupasz testét hátulról, de már alig bírtam magammal.

Hanyatt vágtam magam az ágyon, Ő pedig azonnal a kényeztetésembe kezdett. Mellém térdelt és rám hajolva finoman kapta be a műszert. Nagyon finom mozdulatokkal dolgozik, lágy ajkait alig érezni. Nyelvével folyamatosan paskolja a makkot, miközben a szájában van. A nyálmennyiség tökéletes, lenézve láttam, ahogy folyik végig a felesleges nyál a farkamon. Néha egész tekintélyes hossz tűnt el a szájában. Közben nem bírtam betelni vele és óvatos puncisimogatásba kezdtem, amit kiterjesztettem minden testrészére, amit csak elértem. A cicik bimbókeményedéssel reagáltak a közeledésemre. Ezután megkértem, hogy forduljon rám, hogy hozzáférhessek. Átfordult és nekiálltam nyalni a puncit. Finom íze volt, de a hüvelybe nem sikerült betolnom a nyelvemet, mert 69-ben pont a rossz oldalra került az állam és megszúrtam a puncit, amitől kicsit felugrott. Legalább 3/4-ed óráig franciázott mindenféle siettetés vagy unalom nélkül, végig a szájában voltam, másodpercekre vette csak ki. Kézzel simogatta a zsákot is közben. Nyáltengerben úszott a farkam és folyt le a cucc a lepedőre. Az áttörés mégsem akart megjönni, így kértem a szkafandert.

Megkönnyebbülten hajolt fel, mert kezdett begörcsölni a nyaka. Ennek mondjuk semmi jelét nem láttam és egy zokszó sem hagyta el a torkát. Felgumizott, majd megkente a vesszőt egy kevés síkosítóval és rám ült. Óvatosan húzta rá magát és elég finomakat mozgott az elején. Jó érzés volt benne lenni. A szorítása pont megfelelő volt, talán túl megfelelő is. :-) Nem volt túl szűk, de olyan nedves se, hogy alig érezzek valamit. Fenekénél fogva követtem a lovaglás ütemét, vagy a csodás ciciket gyúrtam. Nagyjából 10 percig lovagolhatott rajtam, a végére kezdtek hangosodni a sóhajai. Magamra húztam, hogy rám hajolva folytassuk és alulról kezdtem tempózni. Így még jobb volt, sokkal közelebbről hallottam a sóhajtozását és csókolgattam a nyakát is közben. Fenekébe kapaszkodva toltam alulról. Úgy láttam kezdi egyre jobban élvezni a dolgot, ezért rákapcsoltam jobban, de csak azt értem el vele, hogy nekem jött el a vég. Lehúztam a gumit, felálltam az ágy mellé, kezébe és szájába vett és rövid idő alatt belelőttem mindent a szájába. Sokáig tartotta még bent és szopogatta az ernyedő rudat, csak utána távozott a fürdőbe. Volt még hátra egy kis idő, azt beszélgetéssel töltöttük el. Utána zuhanyoztam, mialatt végig bent volt a fürdőben és folytattuk a dumcsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
teljesen korrekt tájékoztatás szerinti megfelelő mértékű ajándékot tettem az asztalra eljövetelem előtt.
Rózsacsokor
apollobrown nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
nekem nagyon tetszett, mind külsőleg, mind hozzáállásra. Világbajnok a csókja. Nem voltam top-on sajnos, így sok póz kimaradt. Végig nagyon kedves volt és meg is egyeztünk egy következő fejezetben, amit hamarosan meg is fogok ejteni, hogy méltó helyére kerüljön, mert ennek a randinak az élménye miattam nem lett tökéletes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2017-06-19 15:30:27
Szépen, igényesen megírt beszi. Még hogy nem lett tökéletes. Soha rosszabbat. Tia nem tud hibázni. Ez most is kiderült.

2017-06-19 09:54:29
Jó kis Beszi lett, egyre kíváncsibb vagyok már Tiára! :-D

2017-06-19 09:04:38
A technikai részletek s leírás dominálnak a beszámolódban, nekem még az épp jól megírt kategóriában van a beszámoló
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.