29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-06-11 23:31:32

teasealady
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2017-06-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés egyszerű volt, mivel a "most telefonnál van" időszakban hívtam. Igaz még autóban volt, kihangosítóról beszélt, ezért nem hallottam jó, de megegyeztünk, hogy 15 perc múlva visszahívom. Aranyos volt, mert kb. 10 perc múlva visszahívott, hagy beszélhetünk. Ekkor sikerült időpontot egyeztetnünk. A találkozó reggelén még kért egy "biztos megyek" sms-t.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím alapján könnyen meg lehet a helyet találni, a környéken van BKV járat, de csak busz. Parkolás ingyenes, ha az adott utcában nincs hely, valamelyik közeli mellékutcában biztosan lehet találni. Nekem kb. 2-percre a hától sikerült egy árnyékos helyen megállnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az utcáról elnevezett lakó és társasház egyik emeletén lett kialakítva a találkozóhely. A lakás maga szép, tiszta, tágas, 2-3 szoba plusz konyha, fürdőszoba. A tisztálkodás többféle tusfürdő segítségével lehetséges, fürdőkádban. A megfelelő szájhigiéniát a kikészített szájvízzel lehet elérni. Mivel szándékomban állt sokat csókolózni, ezért alapos voltam e téren. A kapott törölközővel sem volt semmi gond, tiszta, puha volt.
Kingus külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A megadott lakásajtó elé érve az ajtó már nyílt is és egy nálam legalább 10 cm-el magasabb, hosszú fekete hajú istennő állt elébem, lenge öltözetben. Azután láttam, hogy szerencsére a több képen is látható fekete magassarkúban fogadott így nem maradtam szégyenben. Első pillantásommal a hosszú combokat mértem fel, majd kölcsönös bemutatkozás, puszi üdítő átadása. Kingus egy gyönyörű, mint okos, főiskolás vagy egyetemista lány, gyönyörű barna szemekkel, szép, karakteres arccal. combja, feneke, a korából adódóan feszes, bőre szép, selymes. Mellei a legszebb, orvos által készített műalkotások, amit eddig láttam. Ha nem lenne kiírva, hogy szilikon, simán elhinném, hogy természetes, olyan jól sikerültek, természetes lejtésüek. Egy apró szépséghiba a hasán keresztben futó heg, ami ugyan nem friss, de még érzékeny. Egy műtét nyomai, én nem kérdeztem milyen, Ő sem tért ki rá.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A fürdőben eltöltött pár perc után a szobába lépve a törcsi hamar lekerült a derekamról, mellé ültem, és először csak apró simogatásokkal indítottunk, ami hamar átment heves ölelkezésbe, ami nem sokára csókcsatába torkollott. Végigcsókoltam a nyakát, arcát, ajkait, az alsót különösen jó volt a két ajkam közzé fogni és szorongatni. Kézbe fogta ágaskodó szerszámomat és se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött. A kis babydoll szerűség közben lekerült Kingusról, és első alkalommal foghattam kézbe a fent mér megénekelt műalkotásokat. A bimbók és a környékük is nagyon érzékenyek, arra hamar rájöttem, ahogy arra is, hogy minél inkább begerjed, Kingus annál inkább levetkőzi a jó kislány énjét és előtör a a szexi dög belőle.

Elkezdtem finoman harapdálni a nyakát, állát, és nagyon bejött neki! Nem akartam adós maradni, így hamar leértem a legérzékenyebb pontra, majd a puncit is elhalmoztam csókjaimmal. Elkezdtem nyalogatni, ki-be húzni a nyelvemet a punciban. Felülről egyre ütemesebb és hangosabb nyögések hallatszottak, így azt gondoltam, orgazmusig fogom nyalni ezt a szépséget. Az intenzitást fokozva, fel-fel nyúltam a cicigombokhoz, egy kis simogatásra, ujjaim közötti morzsolgatásra. Közben a nyögések szinte folyamatos kiabálássá sűrűsödtek és a hangerő is közeledett a 80-90 dB-hez. Pozíciót váltottam, és oldalról megközelítve punciját a teljes nagyajak-csikló együttest egyszerre a számba fogva, nagyokat szívogatva juttattam el a csúcsra. Az extázis eljöttét egy kéjes kiáltás és a lábainak satu módra való összezárása tudatta velem. Jó pár másodpercig szorította a fejemet a combjaival. miközben a nyelvemmel még izgattam rángatózó csiklóját. A szorítás enyhült, a test ellazult én pedig kijutottam az összezárt lábak börtönéből. Nagyon nagy élmény volt így csúcsra röpíteni Őt. Rámosolyogtam, visszamosolygott és követelte vissza a szájába kőkemény farkamat. Hanyatt feküdtem, és kértem, hogy franciásan végezzen ki. Kérdezte, hogy hova szeretnék üríteni, mondtam, hogy ha szereti szájba én nem mondok nemet. Úgy látszik beletaláltam, mert addig ki sem engedett a szájából, amíg egy nagy adag kilövése után lenyugodtam. Egyik kezét a szája előtt tartva, a másikkal intett, hogy pihenjek visszajön 1 perc múlva.

Visszatérte után én is elszaladtam felfrissülni, majd egymás mellé feküdtünk, én feltöltődni, Ő meg beszélgetni egy kicsit. Kiderült, hogy olyan dologgal foglalkozik mostanában, ami engem is érdekel, így hamar megvolt a közös téma arra a 10 percre, amit pihire szántam. Amikor ismét éreztem, hogy alkalmas vagyok valamire, ismét a melleit kezdtem csókolgatni, hüvelyk és mutató ujjammal morzsolgatni. Nem tudtam velük betelni! Kezébe fogta a szerszámomat, de már ismét harcra készen voltam, úgyhogy gumiért esedeztem. Hamar felkerült és Kingus rám kérezkedett felülről. Egy kis síkosító után hamar becsusszantam a már ismét nedves punciba. Ő rám ült és mozogni kezdtünk, azaz inkább Ő, mert én az ágyhoz voltam szegezve. Csak fogtam a fenekét, néha a melleit és engedtem Őt kibontakozni. Nemsokára ismét a már megismert kéjes nyögések, kiáltások hagyták el ajkait, és a végén ismét a lábainak összeszorítása jelezte, hogy ismét jó volt neki. Fordultunk misszionáriusba (nekem ez a kedvencem) és felvettem egy ütemet, majd meglepetés szerűen hol gyorsítottam, hogy lassítottam rajta, ilyenkor jó nagyokat löktem. A nyögések ide is elkísértek, csak akkor maradtak abba, amikor ajkaim zárták le az Ő ajkait. Szorosan átölelt karjaival, néha a lábaival is, én pedig toltam rendesen, közben az ujjait adta a számba én pedig szopogattam őket, felváltva.

Pozícióváltás, most hátulról támadtam, közben a fenekét markolásztam, Ő pedig élvezte ezt a pozíciót is. Láttam, hogy az időből kifutunk lassan, úgyhogy ismét franciás befejezést kértem, és kaptam, ismét egy láb remegéssel egybekötött szájbaélvezés lett a jutalmam. Nagyon jó volt !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag történt, az előre megbeszélteknek megfelelően. A mostanságszokásos átlag fölötti, de remélem a fentiekből kiderült, hogy maradandó élményben lesz része annak a szerencsésnek, aki Kingus karjaiban köt ki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mit mondhatnék még, eseménydús, élményekben gazdag órácskát töltöttem Kingussal, remélem még lesz alkalmam visszatérni hozzá. Köszönöm és puszi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-06-12 18:54:56
hmmm! Nem csak a beszamolo sikerult jol. Regota szemezgetek a kepeivel. Ideje lenne menni is

2017-06-12 14:49:57
Jól csináltad és eredményesen , mindkettőtök örömére , igazán jó volt kedvcsinálónak.

2017-06-12 10:35:44
Részletesen megfogalmazott élménydús találkozás a kedvencemről....

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

(2015-10-14) : Én négykézlábra ereszkedtem, Álom masszírozta a prosztatámat, Kingus pedig alán feküdt és szopta a farkamat. Aztán kezembe vettem az irányítást,

felejthetetlen: 9db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,